web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Er is een nieuwe Covid-variant

Er is een nieuwe Covid-variant en deze zou resistent zijn tegen immuniteit en besmettelijker en resistent zijn tegen de Covid-behandelingen die artsen momenteel gebruiken. Hier gaan we. De variant heet XBB. Het is een variant van Omicron, de BA.1.1 variant. Er is ook BQ1.1. De ene verspreidt zich door Azië en de andere door Europa en de VS en ze zeggen dat het zich tweemaal zo snel verspreidt als eerdere varianten. De media zeggen dat de meest recente bivalente booster bescherming “zou” moeten bieden tegen deze nieuwe variant, maar we weten niet zeker hoe ze dit weten, aangezien het vaccin niet is getest op mensen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥