web analytics
11:11 Dubbele getallen

De magie van een belangrijk nummer 11/11/22

De magie van een belangrijk nummer 11/11/22: de Yakut-sjamaan zinspeelde op het einde van CBO

Ongeacht of iemand gelooft in het vermogen om in de toekomst te kijken, in moeilijke en tragische periodes willen veel mensen steun vinden bij astrologen, helderzienden of sjamanen. En nu praten de media massaal over de “gevonden” voorspellingen van Vanga en Matrona van Moskou , ontcijferd – Nostradamus en nieuw advies van de sterrenhemel en hemellichamen.

Tegelijkertijd praten mensen die weten hoe ze moeten communiceren met de krachten van de natuur, sjamanen, om de een of andere reden liever niet over wat hen wordt onthuld ‘over het onderwerp van de dag’. Alsof ze geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de “wereldwijde agenda”.

Een journalist van de Yakut-editie van SakhaDay kon slechts met één van de lokale paranormaal begaafden communiceren ( hoewel er in Yakutia geen gebrek is aan sjamanen ).

” Mari Syrdyk Kuus ( ze voorspelde de introductie van gedeeltelijke mobilisatie in Rusland op 12 mei 2022 ), misschien de enige die openlijk over de nabije toekomst uitzendt. Maar ze waarschuwt dat haar visioenen over de nabije toekomst chaotisch zijn, de waarschijnlijkheid van hun vervulling is 60-70%”, zegt de correspondent van de publicatie Victoria Tarabukina .

Wat de Yakut-helderziende meldde?

Kortom, we zullen de komende tijd niet kunnen ontspannen:

  • Een virus dat de hersenen infecteert, zal zich als een plaag onder dieren verspreiden;
  • Het internet in Rusland zal soeverein worden, net als in China (het lijkt erop dat dit proces al is begonnen);
  • In de Kaukasus zal de situatie op zijn zachtst gezegd turbulent worden door meningsverschillen en territoriale geschillen;
  • “Ze zullen een bom van onbekende oorsprong gooien, en iedereen zal zich afvragen wat het is”;
  • Mensen zullen vriendelijker worden – liefdadigheid en vrijwilligerswerk zullen zich ontwikkelen;
  • Landbouw en landbouw zullen enorm “vooruitgang boeken”;
  • In Rusland zal een hausse in de ontwikkeling van de productie beginnen, nieuwe ondernemingen en IT-bedrijven zullen beginnen te openen;
  • Relaties en uitwisseling van ervaringen met de landen van Zuidoost- Azië en China zullen actief worden uitgebreid.

“Het orthodoxe geloof zal het belangrijkste worden voor iedereen die in Rusland woont. Priesters zullen dopen in openbare plaatsen en staatsinstellingen. De islam zal ook worden aangemoedigd”, zegt Syrdyk Kuus.

“Gesproken gedachte is een leugen”

Volgens een van de meest gezaghebbende sjamanen van Yakutia , Aleksey Bozhedonov-Syrdyk ( hij voorspelde het begin van de SVO ), “komt er iets groots aan”, maar hogere machten verbieden erover te praten. Volgens hem, als mensen “leren over de plannen van God”, zullen de duistere krachten voorkomen dat ze worden gerealiseerd.

Sjamaan Alexei Bozhedonov-Syrdyk

De sjamaan maakte desondanks een hint van wat hem te wachten stond.

“Het begin van de SVO moet worden beschouwd als 22 februari 2022 (22/02/2022). Er is al veel gezegd over de magie van zes tweeën. Daarom moet de voltooiing van de speciale operatie in dezelfde magische data”, zegt Bozhedonov.

De sjamaan vindt de datum 11/11/2022 erg belangrijk, met het argument dat de magie van dit nummer het een keerpunt zal maken – “het begin van het einde van de vijandelijkheden”:

“De gevechten zullen op deze dag niet afnemen. Het einde ervan zal lang duren”, legt hij uit. “Het is heel belangrijk dat mensen begrijpen en geloven: geen paniek, je moet geloven dat ons land zich snel zal ontwikkelen, en over tien jaar helemaal anders. De piek zal in mei zijn, voor een hele korte periode, daar moet je niet van schrikken.”


Читайте больше на https://www.pravda.ru/horoscope/1766830-jakutskii_shaman_o_konce_specoperacii/

Lees ook:   Dubbele getallen 1311
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button