web analytics

Anunnaki-documentaire 2022 De archons van de eeuwigheid in Sumerië, de Mesopotamische dynastie van Nephilim

Onder leiding van Enki, een zoon van Anu, richt het Anunnaki-land op aarde Eridu – Earth Station I – op voor het winnen van goud uit de wateren van de Perzische Golf.

430.000 Het klimaat op aarde wordt zachter. Meer Anunnaki arriveren op aarde, waaronder Enki’s halfzus Ninhursag, Chief Officer.

416.000 Terwijl de goudproductie hapert, arriveert Anu op aarde met Enlil, de troonopvolger. Er wordt besloten om het vitale goud te verkrijgen door het te ontginnen in zuidelijk Afrika. Door loting wint Enlil het bevel over Earth Mission; Enki is gedegradeerd naar Afrika. Bij het verlaten van de aarde wordt Anu uitgedaagd door Alalu.

400.000 Zeven functionele nederzettingen in het zuiden van Mesopotamië, waaronder een ruimtehaven (Sippar), een missiecontrolecentrum (Nippur), een metallurgisch centrum (Shuruppak). De ertsen komen met schepen uit Afrika aan; het verfijnde metaal wordt omhoog gestuurd naar orbiters bemand door Igigi, vervolgens overgebracht naar ruimteschepen die periodiek vanuit Nibiru aankomen.

380.000 De kleinzoon van Alalu krijgt de steun van de Igigi en probeert de heerschappij over de aarde te veroveren. De Enlilieten winnen de oorlog van de oude goden.

300.000 De Anunnaki zwoegen in de goudmijnen muiterij. Enki en Ninhursag creëren primitieve arbeiders door genetische manipulatie van Ape-vrouwen; ze nemen de handmatige taken van de Anunnaki over. Enlil plundert de mijnen, brengt de primitieve arbeiders naar de Edin in Mesopotamië. Gezien het vermogen om zich voort te planten, begint Homo Sapiens zich te vermenigvuldigen.

200.000 Leven op aarde neemt af tijdens een nieuwe ijstijd.

100.000 Klimaat warmt weer op. De Anunnaki (de bijbelse Nefilim) trouwen tot Enlil’s groeiende ergernis met de dochters van Man.

Lees ook:   Een oud stuk speelgoed van 7500 jaar oud

75.000 De “vervloeking van de aarde” – een nieuwe ijstijd – begint. Regressieve typen mensen zwerven over de aarde. Cro-Magnon man overleeft.

49.000 Enki en Ninhursag verheffen mensen van Anunnaki-afkomst om in Shuruppak te regeren. Enlil, woedend. beraamt de ondergang van de mensheid.

13.000 Beseffend dat de passage van Nibiru in de nabijheid van de aarde een immense vloedgolf zal veroorzaken, laat Enlil de Anunnaki zweren dat ze de naderende ramp geheim zullen houden voor de mensheid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button