web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De 7e deur van de Padmanabhaswami tempel bevat geheime informatie over buitenaardse beschaving

DE 7E DEUR VAN DE PADMANABHASWAMI-TEMPEL BEVAT GEHEIME INFORMATIE OVER DE BUITENAARDSE BESCHAVING

10 УДИВИТЕЛЬНЫХ ФАКТОВ ОБ ИНДИИ, КОТОРЫЕ ЗАСТАВЯТ ВАС ПОВЕРИТЬ В ЕЕ УНИКАЛЬНОСТЬ. - ТАЙНЫ ВСЕЛЕННОЙ - медиаплатформа МирТесен
Bij de Padmanabhaswami-tempel in Thiruvananthapuram, India, zijn zeven geheime kamers die geheimen en ongebruikelijke schatten verbergen. Zes ervan zijn geopend, maar de zevende wordt extra beschermd en de inhoud blijft een mysterie.

 

Padmanabhaswami-tempel
5 Most Mysterious Temples Of India | Puzzling & Strange - Travelsite India Blog
Deze poort is de ingang van de laatste geheime kamer die werd ontdekt in de Padmanabhaswami-tempel. Het wordt bewaakt door twee priesters en ze zeggen dat er in deze cel een grote kamer is waarin verbazingwekkende geheimen en kennis van de wereld verborgen zijn.

De priesters die de deur bewaken, beweren dat ze zijn verzegeld door geluidsgolven die worden geproduceerd vanuit een geheime plek. Het kan echter niet worden gevonden, omdat de coördinaten ervan een mysterie blijven.

Het Hooggerechtshof van India, bestaande uit zeven leden, stemde ermee in andere kamers te openen. Samen met de tempelbeheerder ontdekten ze gouden vaten, edelstenen, kronen gedragen door de oude koningen en andere voorwerpen gemaakt van goud en zilver.

Lees ook: Deze Poolse man ontmoette buitenaardse wezens van Venus en nam foto’s van hun UFO

Alle gevonden schatten werden gewaardeerd op meer dan $ 20 miljard.

Waarom blijft de laatste deur gesloten?

Volgens esoterische experts is het openen van de laatste deur van de Padmanabhaswama-tempel zeer riskant en gevaarlijk.

Het heeft geen versnelling, slinger of knop die aangeeft hoe het moet worden geopend. Op de deur hangen gesneden slangen die de geheimen van de kamer beschermen. Er wordt aangenomen dat deze poort is verzegeld door de Naga Bandham-spreuk.

Lees ook:   Ancient Anomalies Of Giza Academia Can't Explain

padmanabhaswamy-temple-treasure

Wat is de Naga Bandham?
Dit zijn blokkeermechanismen die reageren op de stem van een persoon. Wanneer hij een bepaalde tekst uitspreekt, worden er kleine trillingen gegenereerd die ervoor zorgen dat de mechanismen de deur openen.

Er wordt aangenomen dat als een persoon de deur probeert te openen met een andere spreuk of dezelfde spreuk maar met een andere stem, de geluidsgolven de richting van het ontwaken van het kwaad veranderen en de aanval van slangen in de buurt veroorzaken.

Wie kan de geheime kamers van Padmanabhaswami openen?
Volgens Indiase wijzen kunnen deze poorten alleen worden geopend door de geleerden van de Garuda-mantra, die de nagaspreuk zullen uitschakelen.

Sri Padmanabhaswamy Temple Mahavishnu Idol - 32 KG

Dit beeld vond men in die tempel en is 1 biljoen dollar waard

De monniken beweren dat er momenteel niemand is die deze deur kan openen en dat de juiste persoon die de heilige liederen van de Mantra kan uitvoeren, in de toekomst in India zal worden geboren. De camera kan dus zonder menselijke inspanning worden geopend en onthult de geheimen en mysterieuze schatten die deze bevat.

Is het mogelijk om de deur te openen met moderne technologieën?
Waarschijnlijk wel, maar de priesters waarschuwen dat dit over de hele wereld tot grote rampen kan leiden. Daarom zijn er tot dusver geen pogingen gedaan om de deur op deze manier te openen.

In mei 2016 stuurde een team van tempelinventarisdeskundigen een verzoek aan het Hooggerechtshof om toestemming om de laatste kamer te openen, maar de koninklijke familie Travancore, samen met enkele toegewijden en tempelleiders, was het niet eens met dit voorstel.

Lees ook:   Decoratieve wapens of een elektrisch wapen?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien