web analytics
...
GeschiedenisErich von DanikenRH Negatief - Anunnaki - Geloof

HOW THE ANUNNAKI CAME TO RAISE CAIN

Geannoteerde diavoorstelling door antropoloog Sasha Alex Lessin. Rond 300.000 vGT verstoorde de doorgang van de planeet Nibiru door het binnenste zonnestelsel het klimaat op aarde en verwoestte de nieuwe gewassen. De “aardbewoners” foerageerden in de verte maar maakten minder voedsel. Ze gingen naar de bush en grotwoning. Generaties die volgden ’toonden een minder beschaafd leven’. Enlil spoorde Enki aan om ons slimmer te maken, zodat we beter zouden boeren en hoeden. Enki besloot om onze intelligentie te verhogen en tegelijkertijd te genieten. In zijn Afrikaanse reservaat ‘keek Enki in de moerassen rond. Bij hem was Ismud, zijn vizier, die geheimen bewaarde. Op de oever van de rivier zag hij dartelende aardbewoners; twee vrouwtjes onder hen waren wild van schoonheid, stevig waren hun borsten. zie hoe de fallus van Enki water veroorzaakte, een brandend verlangen dat hij had. “Een jonge naar hem riep Enki, een boomvrucht bood ze hem aan. Enki bukte zich, de jonge die hij omhelsde, op haar lippen kuste hij haar. Zoet waren haar lippen, stevig van rijpheid waren haar borsten. In haar baarmoeder nam ze het heilige sperma, door het sperma van Enki werd ze geïmpregneerd. “Enki koppelde vervolgens aan de tweede jonge aardbewoner. Een van de meisjes baarde een jongen, Adapa; de andere, een meisje – Titi. vaderschapsgeheim. Enki’s vrouw, Damkina, “vond Titi leuk; allerlei ambachten gaf ze les. “Aan Adapa gaven Enki-leringen, hoe hij gegevens moest bijhouden die hij onderwees.” Enki pochte: “Een beschaafde man die ik heb voortgebracht. Een nieuw soort aardbewoner uit mijn zaad is gecreëerd, naar mijn beeld en naar mijn gelijkenis. Uit zaad zullen ze uit voedsel groeien, van ooien zullen ze schapen hoeden. Anunnaki en aardbewoners voortaan zal worden verzadigd. http://enkispeaks.com/2014/03/24/cain…

Lees ook:   Life Altering Ancient Discoveries

Gerelateerde artikelen

Back to top button