web analytics

Boek van Enki uitgelegd

The Book of Enki Explained is het verhaal van de mensheid zoals geïnterpreteerd door de oudste teksten die tot nu toe op aarde zijn gevonden … Deze exclusieve archiefpresentatie is een uitleg van het verloren boek van Enki, geschreven door Zecharia Sitchin. Hoewel het boek technisch geclassificeerd is als fictie, wordt de basis voor de chronologie gevonden in echte Sumerische archieven en verslagen van hun pantheon van goden. Sitchin gebruikte tientallen jaren van onderzoek, vertaling en interpretatie om de hiaten in het Anunnaki-verhaal op te vullen, zoals verteld in de historische archieven van de Sumeriërs, Babyloniërs en Akkadiërs. Sitchin schreef het boek in een uniek poëtisch proza ​​dat resoneerde met een groot aantal lezers, maar voor anderen enigszins gecompliceerd was.

Lees ook:   Zeer oude ruïnes gemaakt met laser stralen

Gerelateerde artikelen

Back to top button