web analytics
...

Mensen met een bloedtype Rh Negatief behoren tot een buitenaardse

Mensen met een bloedtype Rh Negatief behoren tot een buitenaardse lijn volgens nieuwe theorie

pagan yule trees | Christmas Trees Not Babylonian?? | New2Torah – Torah Observant ...

Een nieuwe theorie zegt dat mensen met een bloedtype Rh Negatief tot een buitenaardse afstamming behoren.

Mensen hebben mogelijk vier algemene bloedsoorten: A, B, AB en O; deze classificatie is afgeleid, volgens wetenschappers van eiwitten die gevonden worden op het oppervlak van cellen, die zijn ontworpen om bacteriën en virussen in het menselijk lichaam te bestrijden. De overgrote meerderheid van mensen op deze planeet hebben deze eiwitten, wat betekent dat ze Rh positief zijn.

Maar een kleine groep, de Rh Negatieve mist deze eiwitten. Dus hoe is dit cruciale verschil wetenschappelijk uit te leggen? En waarom bestaat het zelfs? In de loop der jaren hebben verschillende wetenschappelijke studies onderzoek gedaan.

Nu, wetenschappers geloven nu dat ze een fascinerend feit hebben ontdekt met betrekking tot Rh positief en negatief. Volgens deze ‘wetenschappelijke’ theorie, bezochten buitenaardse wezens de Aarde in het verre verleden, en creëerde, door middel van genetische manipulatie, het Rh Negatief met het voornemen om een ​​ras van ‘slaven’ te creëren.

Dur-Sharrukin: relief, genie w/a poppy flower. Palace of King Sargon II. Khorsabad, Iraq, 716–713 BC

De Baskische mensen van Spanje en Frankrijk hebben het hoogste percentage van Rh negatief bloed. Ongeveer 30% heeft (rr) Rh negatief en ongeveer 60% draagt ​​een (r) negatief gen.

Maar buitenaardsen … echt? Volgens onderzoekers zou dit de oorzaak zijn waarom Rh negatieve moeders geen foetus tolereren met RH Positief bloed; Net als bij een vermenging van een vrouwelijk (merrie) paard met een mannelijke (hengst) ezel men een muildier krijgt, een muilezel is een kruising tussen een ezelin en een mannelijk paard (hengst), deze dieren zijn meestal onvruchtbaar. Ze noemen dit een hybride.

Lees ook:   Ex-USAF-Kapitein: UFO's Hebben Malmstrom AFB Nuke-Systeem Gehackt, 10 Raketten Gedeactiveerd

Daarom zou deze moeilijk te verklaren, meest natuurlijke wetgeving van onverdraagzaamheid kunnen voortvloeien uit een oude genetische modificatie waarom Rh-positieve en Rh-negatieve groepen de neiging hebben om elkaar “af te stoten” in plaats van te fuseren.

Deze theorie gaat terug naar de oude Sumerische tijden, toen een zeer geavanceerde ‘buitenaardse’ ras van elders uit de kosmos kwam; De Anunnaki, die begonnen met het bouwen en creëren van de eerste menselijke samenlevingen.

The Anunnaki came to Earth some 450,000 years ago from the planet Nibiru – a member of our own solar system whose great orbit brings it to our part of the heavens once every 3,600 years. They came here in need of gold, with which to protect their dwindling atmosphere. Exhausted and in need of help in mining the gold, their chief scientist Enki suggested that they use their genetic knowledge to create the needed Primitive Workers. - Sitchin

Is de Anunnaki de ontbrekende link in onze amnesische geschiedenis?

Er wordt aangenomen dat deze buitenaardse wezens bewust inmengden met de mensen op aarde door het genetisch veranderen van de primitieve menselijke soorten, waardoor er sterkere en meer “adequate” wezens werden gecreëerd die als slaven in het verre verleden werden gebruikt.

De Rh-negatieve bloedgroepen zou dus de erfenis zijn die de Anunnaki onder andere op de aarde heeft achtergelaten. Interessant is dat de negatieve RH-stam kenmerkend is, voor bijvoorbeeld de Britse koninklijke familie, die controversiële theorieën over een mogelijke buitenaardse afstamming heeft opgewekt. Hoewel deze hypothese nog niet is bevestigd, veroorzaken de verontrustende vragen hierover die in de lucht zweven: hoe de beschaafde wereld zou reageren op het feit dat een klein deel van de Aardse bevolking een genetische code heeft, die in het verre verleden afstammen van zeer geavanceerde buitenaardse mensen.

Wat als het mogelijk is, na al onze ‘sceptische’ opvattingen dat uiteindelijk de negatieve Rh groep mensen ergens een verbinding heeft met ‘wezens’, die niet van de aarde waren van oorsprong. Wat als er nog iets over is, bv een mysterieuze band die hen verbindt? Hoe zou dat bv het leven op Aarde veranderen?

Lees ook:   Is dit het bewijs van oude hightech bij Al-Naslaa? | Oude architecten

STAR GATES: WHAT IS THE REAL MESSAGE THAT THEY LEFT HERE FOR US IN EARTH, THOUSANDS YEARS AGO?? WHAT DO WE KNOW?? WHAT DO SEE?? WHAT DO YOU THINK?? Mercury [Roman Archaic Relief From Herculaneum

Genesis 6: 2 “De zonen van God zagen de dochters der mensen, dat zij mooi waren; en nam hen vrouwen, die zij allemaal kozen. ”

Genesis 6: 4 “God kwam in de dochters van de mensen, en ze hebben kinderen voor hen gebaard, en hetzelfde werd machtig van ouds.” Uit de Bijbel van de koning James: “mannenkinderen – mannen van Israël, mannelijke kinderen van God, geen kinderen van man – ex. 34:23. ” Ex. 34: 7 zegt: “De ongerechtigheid van de vader zal voor de kinderen zijn tot de vierde generatie.”

Misschien is dit ook een oorzaak van onbewust intuitief aanvoelen dat sommige mensen anders zijn.

Vreemd bv dat honden vele rassen kent en katten in principe niet zoveel.
Dus een hond kan in allerlei rassen van lengte en kleur en type enorm veranderen en een kat blijft in principe altijd een kat.
Misschien is dit ook wel door middel van genetische manipulatie?

A Map of Ancient Genes This map shows the parts of the human genome that can have Neanderthal DNA (red) and Denisovan DNA (blue). The ancestral version of these genes may have helped modern humans. HYAL2 helps cells respond to ultraviolet radiation and is found in roughly 50% of East Asians. EPAS1 helps Tibetans survive in low-oxygen environments. TLR genes help the immune system detect bacteria, fungi and parasites. STAT2 affects the immune system. It’s found in about 5% of Eurasians and 54...

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!