web analytics

De boodschap van de Anunnaki Een ongelooflijke tekst die voor het eerst werd gepubliceerd in 1958

Sumerische Mythologie – De Anunnaki Goden: De Astronauten Goden van de Sumeriërs Volgens de november-december 1958 edities van Flying Saucer Magazine waren de oude Anunnaki in feite in het verre verleden op aarde.

‘We zijn hier al, onder jullie. Sommigen van ons zijn altijd hier geweest, met jou, maar afgezien van het kijken en af ​​en toe begeleiden wanneer de gelegenheid zich voordeed.

Volgens Brinsley Le Poer Trench, redacteur van Flying Saucer Review, verscheen deze buitenaardse boodschap voor het eerst in een uitgave van Fanatic Stories uit 1947, geschreven door een auteur onder het pseudoniem “Alexander Blade”. Vreemd genoeg werd het pas een paar maanden na een van de meest besproken UFO-incidenten beschikbaar gesteld: Roswell.

Lees ook:   Google Earth toont overblijfselen van een mysterieuze basis op Antarctica

Gerelateerde artikelen

Back to top button