web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisMysterie

Tijdloos mysterie: eeuwenoud Zwitsers horloge ontdekt in het oude graf van de Ming-dynastie

In 2008 had een team van archeologen een raadselachtige ontdekking gedaan. Het vreemde metalen voorwerp was een klein gouden Zwitsers horloge, ontdekt in het oude graf van de Ming-dynastie, met een wijzerplaat aan de voorkant van ongeveer twee millimeter dik. Kleine wijzers op het horloge lieten zien dat de tijd om 10:06 was bevroren . Het meest verbazingwekkende van alles is dat op de achterkant van het kleine horloge het woord “Swiss” of “Switzerland” in het Engels is geschreven.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥