web analytics

Hoe Enki en Enlil, Satan en God zijn | Oude buitenaardse wezens

Hoe Enki en Enlil, Satan en God zijn | Oude buitenaardse wezens

 

Het is niet ongewoon dat ik ideeën tegenkom als: “Als Enki er niet was, zouden we niet eens bestaan hebben!” of
“Enlil is de vijand van de mensheid!”

Sommige recente boeken presenteren het idee dat Enki Jezus zelf zou kunnen zijn geweest, die op een bepaald moment, door een geavanceerde methode, incarneerde als een mens, in de persoon van Jezus, om ons te redden, en vervolgens terugkeerde naar zijn oorspronkelijke lichaam. _(Doet denken aan de serie The 100, waarbij ze een karakter van een mens uploaden naar een soort disk (USB) en die in een menselijk lichaam konden plaatsen, dat zou betekenen dat een mens duizenden jaren kon leven…)

Dit is een zeer interessante theorie!

Het is meer dan wat dan ook, een daad van geloof en hoop. In de geschriften van het Hebreeuwse volk is Enlil de ware God, terwijl Enki de slang van Eden is. In andere culturen zijn de rollen omgedraaid. We hebben verschillende uiteenlopende stromingen van ideeën en gedachten, die kunnen leiden tot verkeerde oordelen over het een en het ander.

Wat weten we over hen?…

We weten dat: Enlil, de zoon is van Anu, en zijn koningin-gemalin haar naam was Antu, maar zij was  ook zijn halfzus was.

Daarom was Enlil de wettelijke opvolger van Anu, op de troon van Nibiru, door de Wet van het Zaad.

-Er is veel door elkaar gehaald in al die eeuwen tijd, erg jammer, maar als je op deze website hierover meer wilt weten en ontdekken zoek dan de categorie : Rh negatief op…daar vind je enorm veel over het geloof en het verre verleden.
Zeer interessant, ik heb me daar 4 jaar in verdiept… Als je dat leest dan snap je zoveel meer in deze wereld maar ook onder de mensheid onderling en dan weten we nog niet eens alles.

Lees ook:   Ancient Aliens: Extraterrestrial Bacteria and the Origins of Life

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button