...

19 oktober 2021

 

Hoe men in het verleden steen met geluid bewerkten – Verloren geavanceerde technologie verklaard

Hoe kwam het dat #AncientCivilisations sneden en vorm gaven aan een dergelijk ingewikkeld metselwerk, zoals we zien in #AncientEgypt? Hoe werden schijnbaar gaten geboord door massief graniet? Hoe kwam het #Incas creëren muren met perfect aansluiten blokken steen? Hebben ze traditionele gereedschappen gebruikt? Hebben ze de kracht van de zon benut, zoals ik in een vorige video heb uitgelegd? Of kenden ze de geheimen van geluid en was dit een vorm van oude geavanceerde technologie? Alle afbeeldingen zijn alleen voor educatieve doeleinden afkomstig van Google Afbeeldingen.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   10 Egyptische artefacten die archeologen ademloos maakten

Gerelateerde berichten