web analytics
...

Heeft Anunnaki Mars Als Tussenstation Gebruikt? Bewijs Van Oude Kernwapens Op Mars

NASA, SpaceX en andere ruimteagentschappen van de wereld hebben een grote obsessie met de Rode planeet. Elon Musk was vastbesloten om tegen 2026 naar Mars te reizen, ondanks de gevaren. Zijn doel is om een ​​zichzelf in stand houdende Mars-beschaving te vestigen. Er zijn veel theorieën in de oude teksten van verschillende culturen die spreken over entiteiten van Mars. Is het waar dat Mars ooit werd bewoond door een oude beschaving? Er is geen officieel antwoord op, maar oude buitenaardse theoretici hebben veel bewijs om het bestaan ​​van een Mars-beschaving te bewijzen.

In zijn verschillende delen van de serie The Earth Chronicles leverde Zecharia Sitchin oud bewijs, zowel teksten op kleitabletten als illustraties van cilinderzegels, die aantoonden dat Mars diende als een tussenstation voor de Anunnaki-goden tijdens hun ruimtereizen van Nibiru naar de aarde.

In ” The Lost Book of Enki ” schreef Zecharia met betrekking tot het Gezicht op Mars dat het de begraafplaats markeerde van een Anunnaki-leider genaamd Alalu: een grote rots gemaakt in de vorm van zijn gezicht en met een astronautenhelm, bedekte een grot waarin de dode Anunnaki-leider werd begraven.

Het bestaan ​​van grote grotten (‘grotten’) op Mars, bekroond door gevormde rotsstructuren die later door NASA werden onthuld – werd dus eigenlijk beschreven in Zecharia’s The Lost Book of Enki?

Mars: Anunnaki’s Way Station?

Sumeriërs hebben nooit beweerd dat ze Mars voor zichzelf hebben bezocht. Ze schreven op hun kleitabletten over de Anunnaki die naar de aarde kwamen vanaf hun planeet Nibiru, wiens elliptische baan rond de zon zo’n 3.600 jaar duurt. Veel oude teksten die door archeologen zijn opgegraven en die gaan over de Anunnaki, hun komen en gaan, en de astronomische kennis (naast andere wetenschappen) die ze aan de mensheid hebben nagelaten, zijn onthuld en uitgelegd in een reeks boeken, te beginnen met The 12th Planet .

Bovendien gingen de teksten vergezeld van de afbeeldingen die op kleitabletten waren gevonden of op cilinderzegels waren getekend. In de teksten die gaan over de feitelijke ruimtevaart tussen de planeten, werd de aarde aangeduid als de zevende planeet, wat het ook is, maar alleen als men van buiten naar binnen telt, waar Pluto de eerste zou zijn, Neptunus de tweede, Uranus en Saturnus de derde. en ten vierde, Jupiter de vijfde, Mars de zesde en de aarde de zevende. In die teksten werd Mars “The Way Station” genoemd, een tussenstop tussen Nibiru en de aarde.

Lees ook:   Geschiedenis van de Joden in Nederland

Lees ook:

In hun teksten schreven de Sumeriërs dat de Anunnaki in groepen van vijftig naar de aarde reisden. Het eerste team onder leiding van EA (in het Sumerisch betekent EA “het huis van water”, en er is gesuggereerd dat dit oorspronkelijk de naam was voor het heiligdom voor de god in Eridu), stortte neer in de wateren van de Perzische Golf , waadde aan wal, en vestigde Eridu. Na verloop van tijd werden 600 Anunnaki op aarde ingezet en 300 meer bediende shuttles tussen aarde en Mars.

Picturaal bewijs voor de aarde-Mars-verbinding wordt geleverd door een afbeelding op een cilinderafdichting (nu bewaard in het Hermitage Museum in St. Petersburg, Rusland). Tussen de twee planeten is een object afgebeeld, dat alleen een ruimtevaartuig kan zijn met uitgeschoven panelen en antennes. Afbeelding tegoed: Sitchin is de 12e planeet

Volgens oude astronautentheoretici zou het leven op aarde miljarden jaren geleden op Mars kunnen zijn ontstaan. Nu zijn mensen vastbesloten om terug te willen, zelfs in zijn huidige desolate vorm. Zo’n 4 miljard jaar geleden leek Mars meer op de aarde, maar verloor om onbekende redenen zijn magnetisch veld. Vervolgens hebben de zonnewinden de planeet van zijn atmosfeer ontdaan.

Bewijs van oude kernwapens op Mars?

Mars-xenon blijkt nauw overeen te komen met de component in de atmosfeer van de aarde die wordt geproduceerd door de kernwapenprogramma’s van de aarde, het testen van waterstofbommen en de productie van plutonium, die beide gepaard gaan met grote hoeveelheden splijting met snelle neutronen. Er is ontdekt dat Mars-xenon ongeveer een mengsel kan zijn van 70% Nuclear Testing-xenon vermengd met 30% natuurlijk aarde-xenon, wat suggereert dat Mars-xenon vergelijkbaar was met dat van de aarde voordat een grote nucleaire gebeurtenis het drastisch veranderde.

Lees ook:   Film ''Visitors Of The Night'', 1995

Dit heeft ertoe geleid dat sommige wetenschappers, zoals Dr. John Brandenburg, tot de conclusie zijn gekomen dat het zeer waarschijnlijk is dat er in het verre verleden twee grote abnormale nucleaire explosies op Mars hebben plaatsgevonden.

In de krant stelt Dr. Brandenburg dat Mars “… op basis van nieuwe gegevens bewijs toont dat gedurende deze periode van aardachtig klimaat, biologische evolutie uiteindelijk een mensachtige beschaving heeft voortgebracht die op verschillende plaatsen ruïnes achterlaat, waarbij Cydonia Mensa en Galaxias Chaos twee locaties die het meest zijn onderzocht. Gegevens van deze vindplaatsen vormden de basis voor de Cydonische hypothese (Brandenburg, DiPietro en Molenaar, 1991) van een oude, inheemse beschaving uit de bronstijd op Mars.”

Na de beschikbare gegevens over Mars te hebben doorgenomen, concludeerde Dr. Brandenbrug dat er ten minste twee enorme explosies in de lucht plaatsvonden met fusie-apparaten die qua ontwerp vergelijkbaar waren met die op aarde. Er zijn echter veel wetenschappers die het niet eens zijn met Dr. Braneburg die zegt dat er een natuurlijke verklaring is waarmee de afwijkende gassen en elementen op Mars kunnen worden verklaard.

Maar Dr. Brandeburg houdt vast aan zijn theorie en zegt dat Xenon 129 op Mars waarschijnlijk het product is van een nucleair proces.

5a5ff58f0a829534c29db7115c080ea9 via Angel-Wings

Behoren Japanse oude graven en de grote symmetrische structuur van Mars tot dezelfde maker?

In 2013 ontdekte de auteur en oprichter van het Cydonia Institute George J. Haas een anomalie op het oppervlak van de planeet Mars tijdens het controleren van Mars-foto’s uit de NASA-collectie. Hij merkte een grote formatie op die uit het oppervlak van de Rode planeet stak. Haas ontdekte dat er geen andere geografische kenmerken waren rond deze eigenaardige formatie. Dit enorme rotsachtige deel was symmetrisch van aard en had de vreemde vorm van een “sleutelgat”. ( Klik hier om het volledige artikel te lezen )

4dd0661b90961ab1d57cf6d1e649f7fb via Angel-Wings
Een vreemde sleutelgatvormige formatie die uit het oppervlak van Mars steekt, werd voor het eerst opgemerkt door George Hass

Hass betwijfelde of het grote naar voren gekomen rotsdeel van een natuurlijke formatie was. Op het gebied van astronomie, wanneer wetenschappers zoeken naar een teken van activiteit op andere planeten, zoeken ze naar structurele symmetrie. En deze foto zou mogelijk de aanzet kunnen geven tot het feit dat de sleutelgatformatie een kunstmatige structuur is, waarschijnlijk gemaakt door buitenaardse wezens.

Volgens oude astronautentheoretici bleek deze foto een juweeltje te zijn om te bewijzen dat in de oudheid Mars en de aarde werden bezocht door het oprukkende buitenaardse ras. Ze geloven dat er hier op aarde een opvallend vergelijkbare kunstmatige formatie bestaat, namelijk ‘Kofun’.

https://www.howandwhys.com/did-anunnaki-use-mars-as-way-station/

Gerelateerde artikelen

Back to top button