web analytics

Is Rh-Negatief Buitenaards Bloed? Is Het Geëvolueerd Van Buitenaardse Soorten?

Veel oude teksten en internetverhalen beweren dat de mensheid het resultaat is van genetische mutatie die prehistorische mensen hebben ondergaan door intelligente wezens uit de ruimte. Sitchin, die een grote invloed had op de oude astronautentheorieën, geloofde dat een geavanceerd ras van intelligente wezens 450.000 jaar geleden op aarde arriveerde tijdens het tijdperk van de Neanderthalers, en door genetische manipulatie creëerden ze moderne mensen. Bovendien is een andere theorie die de beweringen van Sitchin zou kunnen ondersteunen, het mysterie van Rh-negatief bloed dat mensen verbindt met buitenaardse oorsprong.

“Als de mensheid uit dezelfde Afrikaanse voorouder zou zijn geëvolueerd, zou ieders bloed compatibel zijn, maar dat is niet zo. Waar kwamen de Rh-negatieven vandaan? Waarom probeert het lichaam van een Rh-negatieve moeder die een Rh-positief kind draagt, haar eigen nageslacht af te wijzen? De mensheid is niet één ras, maar een hybride soort,” – Species with Amnesia: Our Forgotten door Robert Sepehr.

De populatie met de hoogste concentratie Rh-negatieve bloedgroep bevindt zich tussen de grens van Spanje en Frankrijk in de Pyreneeën. De mensen die deze geïsoleerde regio bewonen, staan ​​bekend als de Basken, en ze hebben antropologen en historici lange tijd in verwarring gebracht. De taal die door het deel van het gebied wordt gesproken, is niet verwant aan een ander in dat deel van de wereld. Tot 35% van de Baskische mensen heeft een Rh-negatieve bloedgroep die het minst waarschijnlijk muteert of interageert met andere bloedgroepen.

Er zijn 8 meest voorkomende bloedgroepen (A+, A-, B+, B-, O+, O-, AB+, AB-); een classificatie afgeleid van eiwitten die op het oppervlak van cellen worden aangetroffen en die in feite zijn ontworpen om oorlog te voeren tegen bacteriën en virussen in het menselijk lichaam. Ongeveer 85% van de mensen in de wereld is Rh-positief en heeft geen problemen met het ontvangen van bloed van positieve of negatieve donoren.

Lees ook:   Boodschap van God in DNA

Of Rh-negatief bloed slechts een mutatie is of niet, is iets dat tot discussie heeft geleid onder onderzoekers. Als het een mutatie was, waarom staan ​​de mensen met Rh-negatief bloed er dan om bekend dat ze extra wervels hebben? Dit wordt, net als de bloedgroep, wetenschappelijk verklaard als een mutatie. Volgens moderne DNA-sequencing is echter aangetoond dat de mensheid niet slechts één enkel ras is dat afstamt van dezelfde voorouder in Afrika, maar een gehybridiseerde soort is, met een veel raadselachtigere waarheid achter dit alles.

d04363d0376e1c0e941757a15acd4492 via Angel-Wings

Het is een feit dat als de moeder Rh-negatief is, haar immuunsysteem Rh-positieve foetale cellen behandelt alsof ze een vreemde substantie zijn. Het lichaam van de moeder maakt antistoffen aan tegen de foetale bloedcellen. Deze antilichamen kunnen via de placenta terugkeren naar de zich ontwikkelende baby. Ze vernietigen de circulerende rode bloedcellen van de baby. Het suggereert ergens in onze afstamming dat de Rh-negatieven en de Rh-positieven als totaal verschillend worden beschouwd.

Rh-negatief is zeer zeldzaam. Het werd niet over de hele wereld verspreid totdat de kolonisatie in de 15e eeuw begon. Rh-negatief bestond niet in Amerika, Zuidelijk Afrika en Azië. Het was alleen in Europa. Volgens wetenschappers ontstonden de moderne mensen minstens 250.000 tot 300.000 jaar geleden in Afrika. Ze zijn allemaal Rh-positief. Ze hebben geen Rh-negatief, dus vanwaar is het geëvolueerd?

Robert Sepehr vertelt in zijn boek “Species with Amnesia: Our Forbidden History” meer over de raadselachtige bloedgroep Rh-negatief. De auteur suggereert dat er vóór ons zeer geavanceerde beschavingen op aarde waren, alleen om te worden vernietigd door een grote wereldwijde catastrofe, zoals de geschiedenis ons op mysterieuze wijze vertelt.

Lees ook:   Anunnaki en levensduur

e036ac0c350b413d93093a905d985e5c via Angel-Wings

Zou de Rh-negatieve bloedgroep het bewijs kunnen leveren van een heel andere pre-menselijke evolutie dan wat we in onze geschiedenisboeken doen geloven? Zou het onbetwistbaar bewijs kunnen zijn van buitenaardse interventie in het verre verleden? Maar zo ja, is het experiment met intelligente mensachtigen voorbij, of vindt het nog steeds plaats?

Ancient Origins schrijft: “Inderdaad, midden in het Baskisch van Frankrijk en Spanje vinden we een vreemde prevalentie van één menselijke bloedgroep die bekend staat als Rh-negatief. Het gebruik van Rh duidt hier “Rhesus” aan, aangezien de oorsprong van de bloedgroep werd gelabeld naar een gemeenschappelijke factor die werd gedeeld tussen mensen en de Rhesus-aap; tegenwoordig is het Rh-bloedgroepsysteem een ​​van de dertig van de bestaande huidige bloedgroepsystemen die door de wetenschap worden erkend, waarvan bijna vijfentachtig procent van de mensen dat heeft. 8 De meest voorkomende manifestatie van de rhesus-bloedfactor bij mensen staat bekend als Rh-positief bloed. Door de gemeenschappelijke factoren te bestuderen die aanwezig zijn tussen bloedgroepen van bijvoorbeeld mensen en de resusaap, wordt het in termen van de hier aanwezige genetische informatie duidelijk dat de mens ergens in ons verre verleden een gemeenschappelijke voorouder moet hebben gehad met deze soort van apen uit de Oude Wereld.”

Sepehr betoogt dat “vergevorderde beschavingen hier voor ons zijn geweest, alleen maar om vernietigd te worden door een of andere grote wereldwijde catastrofe. Maar voor elk ras dat is uitgestorven, is er een ander voor in de plaats gekomen, waarbij een select aantal mensen vasthoudt aan de herinneringen en heilige kennis van het afgelopen ras. In onze ijdelheid denken we dat we enkele van de grote waarheden van wetenschap en technologie hebben ontdekt, maar in feite beginnen we pas net de diepe wijsheid van vroegere beschavingen te herontdekken. In veel opzichten zijn we als een ontwakende soort met geheugenverlies, verlangend om ons vergeten verleden terug te winnen.”

Lees ook:   De verjaardag van Jezus

Velen geloven dat Rh-negatief bloed de erfenis zou zijn die de Anunnaki onder andere op aarde hebben achtergelaten.

8f14dda15e40e9798fbf7f6afa706bc4 via Angel-Wings

https://www.howandwhys.com/is-rh-negative-alien-blood/

Ik heb dus rhesus negatief bloed… O –

Gerelateerde artikelen

Back to top button