web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Maan: 1,5 miljoen jaar oud Anunnaki-ruimtevaartuig met buitenaardse lichamen gevonden tijdens geheime Apollo 20-missie (video)

We hebben misschien veel over de maan geleerd van de Apollo-missies, maar we hebben niet al zijn mysteries opgelost. Er zijn verschillende mysterieuze dingen ontdekt op het oppervlak van de maan. (Omslagfoto: het ruimteschip Anunnaki)

Maar dit verhaal over een Anunnaki-ruimtevaartuig dat tijdens de geheime Apollo 20-missie op het maanoppervlak werd gevonden, zal je zeker kippenvel bezorgen.

Volgens een officieel rapport werden tussen 1961 en 1975 17 missies gelanceerd, waarvan 11 bemande missies (Apollo 7 tot Apollo 17).

Gedurende deze tijd werden zes succesvolle maanlandingen uitgevoerd. De enorm dure Apollo 18, 19 en 20 vluchten werden naar verluidt geannuleerd wegens gebrek aan nieuwe wetenschappelijke waarde.

Niettemin werd William Rutledge, die beweert lid te zijn van de geheime Apollo 20-missie, geïnterviewd door de Italiaanse freelance journalist Luca Scantamburlo.

Rutledge verklaarde dat hij in dienst was van zowel de Amerikaanse luchtmacht als Bell Laboratories.

In 2007 trok hij publieke belangstelling toen hij de foto’s en video’s van het vermeende Anunnaki-ruimtevaartuig en buitenaardse wezens op internet openbaarde. Volgens hem werd het buitgemaakt tijdens de geheime Apollo 20-missie.

Rutledge onthulde dat tijdens de Apollo 15-missie een mysterieus object op het maanoppervlak werd gefotografeerd. Bovendien werden tijdens Apollo 16 en 17 meer foto’s van het mysterieuze object genomen en werd het maanoppervlak onderzocht door de Land Rover.

Met betrekking tot de Apollo 18- en 19-missies vermeldt Rutledge alleen dat er tijdens deze missies een verscheidenheid aan problemen is ontstaan, waardoor wetenschappelijke gegevens verloren zijn gegaan. Het oorspronkelijke doel was om rovers te gebruiken om een ​​buitenaards schip te verkennen nadat het naast het object was geland.

Lees ook eens:  Hoe groot zijn de planeten

De geheime Apollo 20-missie

De geheime missie Apollo 20 werd in 1976 in de missie opgenomen met William Rutledge, Aleksei Leonov en Leona Snyder.

Tijdens de geheime missie van Apollo 20 konden ze in de buurt van het Anunnaki-ruimtevaartuig landen en toegang krijgen tot het interieur, waar ze het puin en de lichamen van de overleden buitenaardse piloten vonden voor onderzoek.

Interessant is dat ze erin slaagden een van de overleden buitenaardse lichamen te lenen. De leeftijd van het schip wordt geschat op 1,5 miljoen jaar. Er zijn sporen van biologisch leven gevonden in de machinekamer van het ruimtevaartuig.

Het ruimtevaartuig had vegetatie, driehoekige rotsen die een gele vloeistof met geneeskrachtige eigenschappen uitstraalden, en de overblijfselen van kleine lichamen (ongeveer 10 cm) die leefden in een netwerk van “glazen” buizen die het schip doorboorden.

Het schip was 3370 meter lang en 510 meter breed. In het ruimtevaartuig werd een vrouwelijke humanoïde van 1,65 meter hoog ontdekt. Er waren zes vingers aan elke hand (de Anunnaki zouden zes vingers hebben gehad).

Ze moesten twee koorden doorknippen die verbonden waren met haar neus en neusgaten, aangezien ze een piloot was met een constructie die ook aan haar mond en ogen was bevestigd.

Haar lichaam leek naakt. Leonov zelf verwijderde het apparaat uit de ogen van de alien. Stolsels of biovloeistoffen losten op en bevroor in de mond, neus, ogen en andere delen van het lichaam.

Lees ook eens:  De legendarische smaragdgroene tablet

Delen van het lichaam van de alien, zoals haar en huid, waren bedekt met een dun, transparant pantser.

Lange, holle, zeshoekige buizen vormden de cockpitstructuur van het ruimtevaartuig, die was versierd met inscripties.

Op basis van de inscriptie en de zes vingers van het buitenaardse wezen kan er geen twijfel over bestaan ​​dat het een Anunnaki-ruimtevaartuig was. Ook gebruikten de Anunnaki hexadecimale nummering. Daarom heeft de buitenaardse hand 6 vingers.

Een soortgelijk ruimtevaartuig werd ook genoemd door auteur Zecharia Sitchin. Naast hun activiteit op aarde hadden de Anunnaki ook een secundair doel in een lage baan om de aarde waarvan iedereen zich bewust is.

Een van de ruimteschepen is mogelijk op de maan geland en daar gebleven. Dit gecrashte ruimteschip zou hetzelfde Anunnaki-ruimteschip kunnen zijn.

Interessant is dat het implementatieteam van het Apollo-project werd geleid door Wernher von Braun, de nazi-raketwetenschapper die de beruchte V-2 voor het Derde Rijk creëerde.

In 1945 werden Braun en vele andere Duitse wetenschappers naar de Verenigde Staten gebracht als onderdeel van Operatie Paperclip. Occulte organisaties zoals Ahnenerbe en Vril gaven wetenschappers van het Derde Rijk een enorme technologische sprong door toegang te hebben tot informatie over de oude egregor van de goden van onze beschaving.

Braun was persoonlijk aanwezig bij de lancering van de Apollo 20-missie. Hij stierf in 1977. Het was fascinerend om te leren van Brauns reis van Duitse occulte groepen naar de Verenigde Staten en de ontdekking van het Anunnaki-ruimtevaartuig, mogelijk bemand door dezelfde ”goden” die toen en nu de heersende klasse leidden.

Lees ook eens:  De Anunnaki geheime missie op aarde - wat we weten

 

In april 2007 plaatste een man enkele filmpjes op YouTube met beelden van een geheime Russisch/Amerikaanse maanmissie.

Dit zou de ultrageheime Apollo 20-missie zijn.

Het doel van de missie was om een ​​groot sigaarvormig object en andere kleinere objecten in de buurt aan de donkere kant van de maan te bestuderen die werden gefotografeerd tijdens de Apollo 15-missie in 1971.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥