web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

SCHOKKENDE Verhalen uit het verleden van kinderen die verband houden met de geschiedenis

 

Bekijk in deze flashback-compilatie enkele van de meest huiveringwekkende, must-see Ghost Inside My Child-momenten waar kinderen en ouders hun schokkende ervaringen delen met wat volgens hen vorige levens zijn die verband houden met historische gebeurtenissen.

Ga mee op de reis van vijf families die zijn geraakt door reïncarnatie. Twee kinderen zullen een hereniging meemaken met iemand uit hun vorig leven in de hoop op antwoorden en afsluiting. Een emotioneel vervolg op een reünie illustreert de diepgaande impact die het op twee levens had. En twee geheel nieuwe verhalen: een 4-jarige die religieuze kennis heeft die zijn ouders niet kunnen verklaren en een 13-jarige wiens herinneringen aan zijn vorige leven als samoerai-krijger cruciaal zijn in zijn strijd tegen leukemie. Vijf verbazingwekkende getuigenissen waardoor je alles wat je weet over reïncarnatie in twijfel trekt. Met een gevarieerde mix van originele films en series is LMN de entertainmentbestemming voor vrouwen om verbinding te maken met krachtige verhalen en echte emotie te ervaren.

Lees ook:   Kinderen van 9-11 - reïncarnatie
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien