web analytics

De tuin van Eden ontdekt: Ancient Alien Slave Creation Colony

Verken in deze eerste aflevering van Ancient Civilizations de Garden of Eden met geleerden die verder gaan dan de geaccepteerde geschiedenis en mythologie om een ​​verloren verhaal over de geboorte van de mensheid te onthullen. Ingebed in deze geheimzinnige verslagen, geeft een buitenaardse beschaving in oorlog met zichzelf aanleiding tot een menselijke soort die gecodeerd is met het vermogen om voorbij de illusie van opgelegde beperkingen te transcenderen.

ONDERWERPEN UIT DE AFLEVERING: ✓ De ware locatie van de Hof van Eden – Onderzoekers geloven dat 20.000 nieuw opgegraven Soemerische tabletten eindelijk de ware locatie van de Hof van Eden laten zien. ✓ Menselijk chromosoom 2 – Moderne experts veronderstellen dat menselijk chromosoom 2 bewijs bevat van oude genetische manipulatie die het verloop van de menselijke evolutie onomkeerbaar heeft veranderd. ✓ Adam, de eerste mens – Bevat het oude Sumerische woord “Adam” aanwijzingen voor de relatie tussen de vroege mens en de Sumerische goden? ✓ Boek Genesis – Hebben geleerden weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde delen van het scheppingsverhaal van de Bijbel weg te laten? Zo ja, waarom en met welk doel? Met: Graham Hancock, Anton Parks, Gregg Braden, Billy Carson, William Bramley, Andrew Collins Help mijn kanaal hier: de eerste mens – Bevat het oude Sumerische woord “Adam” aanwijzingen voor de relatie tussen de vroege mens en de Sumerische goden? ✓ Boek Genesis – Hebben geleerden weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde delen van het scheppingsverhaal van de Bijbel weg te laten? Zo ja, waarom en met welk doel? Met: Graham Hancock, Anton Parks, Gregg Braden, Billy Carson, William Bramley, Andrew Collins Help mijn kanaal hier: de eerste mens – Bevat het oude Sumerische woord “Adam” aanwijzingen voor de relatie tussen de vroege mens en de Sumerische goden? ✓ Boek Genesis –

Lees ook:   Over buitenaardsen en het leven op aarde

Hebben geleerden weloverwogen keuzes gemaakt om bepaalde delen van het scheppingsverhaal van de Bijbel weg te laten? Zo ja, waarom en met welk doel?

Gerelateerde artikelen

Back to top button