Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Belachelijke VN eist emotionele heropvoeding van kerels: ‘Normaliseer huilende mannen!’

Oftewel maak er maar een mietje  van ofzo…

”Een Twitter-account van de VN dat specifiek gericht is op vrouwen, pleit nu voor het ‘normaliseren’ van bepaald gedrag bij mannen. Je zou denken dat ze zich bezighouden met de échte problemen, zoals bijvoorbeeld de verkrachting van Oeigoerse vrouwen in heropvoedingskampen door Chinezen. Maar nee, hoe mannen met emoties omgaan, dát is pas een probleem! Ze moeten meer huilen!

Dat de VN compleet bezeten is door de halfbakken woke-ideologie, met snufjes doorgeschoten feminisme, blijkt maar weer uit een nieuwe idiote tweet die de vrouwenafdeling van de New Yorkse landenclub deed uitgaan.”

Belachelijke VN eist emotionele heropvoeding van kerels: ‘Normaliseer huilende mannen!’

In China zijn ze weer bezig met de andere kant van het verhaal

https://dissident.one/2021/02/05/china-investeert-in-het-mannelijker-maken-van-jongens/

Lees ook:   Waarom u niet mag meewerken aan de covid-19 maatregelen

Gerelateerde artikelen

Back to top button