web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Duitsland: regering meldt dat 96% van de Omicron-gevallen onder volledig gevaccineerde zijn, 4% is niet-gevaccineerd

Uit nieuwe gegevens die vandaag zijn vrijgegeven door het Robert Koch Institute, een onderzoeksbureau van de Duitse regering, blijkt dat hoewel 71% van de bevolking volledig is gevaccineerd, bijna 96% van de Omicron-gevallen tot de volledig gevaccineerde behoort.

“Het rapport van het Robert Koch Institute dat vandaag is vrijgegeven, stelt dat 95,58% van de #Omicron-gevallen in Duitsland volledig zijn gevaccineerd (28% daarvan had een “booster”), 4,42% is niet-gevaccineerd”, meldde Disclose TV.

 

Welt-verslaggever Tim Röhn deelde de bevindingen op Twitter en merkte op dat “het gebruikelijke tabeloverzicht van de effectiviteit van vaccinaties ontbreekt” in het nieuwe RKI-weekrapport.

 

“Over de ziektelast: ‘Van 6.788 gevallen werd informatie over de symptomen verstrekt, meestal geen of milde symptomen. 124 patiënten werden opgenomen in het ziekenhuis, vier mensen stierven’”, meldde Röhn.

Ter herinnering: Dr. Robert Malone werd gisteren van Twitter verbannen nadat de AP hem beschuldigde van het “misleiden” van mensen door te beweren dat vaccins “geen bescherming bieden tegen de omicron-variant”.

bron

Lees ook:   De COVID-19 "Vaccins" zijn wapens ontwikkeld door het Amerikaanse leger
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien