web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Oeganda ontvangt 1.200 doses experimenteel ebolavaccin

Oeganda ontvangt 1.200 doses experimenteel ebolavaccin het land. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beloofde eerder om Oeganda te voorzien van drie kandidaat-vaccins voor gebruik in menselijke proeven – een gezamenlijk gecreëerd door de  Universiteit van Oxford  in het Verenigd Koninkrijk en het Serum Institute of India, een andere door de Washington, DC niet- profiteren van het Sabin Vaccine Institute en een derde van het in New Jersey gevestigde Big Pharma Merck & Co.

De Oegandese minister van Volksgezondheid, Jane Ruth Aceng, ontving de eerste batch vaccindoses tijdens een ceremonie met vertegenwoordigers van zowel de Oegandese regering als de WHO op donderdag 8 december in de kleine stad Entebbe, ongeveer 45 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Kampala.
“Vandaag zijn we blij dat we de eerste batch hebben”, zei ze, pratend over de 1.200 doses van het Sabin Vaccine Institute. “We zullen andere doses ontvangen van Merck en van Oxford.”

De vaccins zullen worden gebruikt in een ‘ringvaccinatieproef’. Dit betekent dat nauwe contacten van bevestigde ebolapatiënten en de contacten van nauwe contacten samen met de gezondheidszorg en andere eerstelijnswerkers van het land zullen worden gevaccineerd.
Dr. Marshidiso Moeti, regionaal directeur van de WHO voor Afrika, prees de vaccinproef als “een veelbelovende stap in de richting van mogelijke bescherming tegen het virus”.

Ebola-uitbraak in Oeganda neemt af, vaccins overbodig

De ebola-uitbraak in Oeganda begon op 20 september en heeft ongeveer 142 mensen besmet in het land van bijna 46 miljoen. Hiervan herstelden 86 mensen van de symptomen van het ebolavirus, waaronder hemorragische koorts, braken, diarree, spierpijn en inwendige en uitwendige bloedingen.

Bovendien heeft de Oegandese regering opgemerkt dat het land al negen dagen geen actief ebolageval heeft gehad, waarbij de laatste ebolapatiënt op 2 december uit het ziekenhuis werd ontslagen na een aanval van hemorragische koorts.
Volgens de WHO-criteria eindigt een uitbraak van het ebolavirus wanneer er gedurende 42 opeenvolgende dagen geen nieuwe gevallen zijn, wat tweemaal de incubatietijd van ebola is.

Lees ook:   Vrijheid 20/21
“We zijn vandaag negen dagen aan het aftellen”, zei Aceng. “Het betekent dus niet dat we geen nieuwe [ebola]zaak zullen krijgen. Oeganda is een land dat altijd voorbereid en paraat wil zijn bij elke uitbraak.”
Als er geen nieuwe besmettingen worden geregistreerd, verwacht de Oegandese regering het land op 10 januari virusvrij te verklaren. Maar of er nu wel of geen nieuwe gevallen van ebola zijn, de vaccinproef gaat door.
“Zelfs als er geen gevallen, geen contacten en geen verdachten zijn, zal het  ministerie van Volksgezondheid de wetenschappers toch verzoeken om door te gaan met het onderzoek”, voegde ze eraan toe. “Oeganda heeft tot nu toe zeven ebola-uitbraken gehad. Misschien krijgen we weer een nieuwe ebola-uitbraak.”
Zowel de WHO als de Oegandese regering zijn geïnteresseerd in de vaccinproef omdat er momenteel geen goedgekeurde vaccins zijn voor de Soedanese stam van het ebolavirus dat de laatste uitbraak van het land veroorzaakte. De proef wordt gebruikt om te bepalen of een of alle van de drie kandidaat-vaccins effectief zijn in het bestrijden van de Soedan-stam.
Er bestaan ​​al vaccins voor de meer algemene Zaïre-stam van het ebolavirus, dat zich verspreidde tijdens recente uitbraken in de naburige Democratische Republiek Congo.
Lees meer over ziekte-uitbraken op Outbreak.news.
Bekijk deze clip van  InfoWars waarin Harrison Smith bespreekt hoe de ebola-uitbraak in Oeganda ervoor zorgde dat globalisten “in de handen wrijven en kwijlen” bij de gelegenheid om meer controle over de wereld uit te oefenen.
Ebola gaat snel in een overbevolkt land en dat is daar dus echt het geval.
Zo bizar veel mensen als daar wonen.

Psje ik zie momenteel weer veel zieke mensen die gewoon naar buiten gaan, ergerlijk wel want je besmet anderen en of het nu een cojona is of een ander virus, ziek het gewoon uit.
Heb dat geduld nou met je zelf…en besmet anderen niet.
Het lijkt wel of mensen niets geleerd hebben van dat cojona verhaal.
Hou alles goed schoon, ziek uit thuis, was je handen op tijd etc. etc.
Ook als het niet gaat om ernstige ziekten.

Lees ook:   Bayer en de Amerikaanse regering hebben willens en wetens HIV aan duizenden kinderen gegeven
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien