web analytics
11:11 Dubbele getallen

Het WEF is geen cabal, het is een sekte

BRAVE NEW WORLD: Het WEF is geen cabal, het is een sekte – Door Mark E. Jeftovic 

Bron

“…De partij in Davos heeft de indruk dat ze de voorhoede zijn van de neodarwinistische evolutie – terwijl het er in plaats daarvan uitziet alsof ze functionarissen zijn van een groter morfisch veld dat duidelijk een Luciferiaans of Ahrimanisch karakter heeft. Dit veld omvat transhumanisme, techno-marxisme, technocratie en sociaal krediet. Het tegengif in onze tijd is om een ​​levenspad van radicale soevereine individualiteit te kiezen en de Promethean-impuls te omarmen die aanleiding gaf tot Bitcoin, openbare cryptografie en decentralisatie. Dit veld komt tot uiting door crypto-anarchie en netwerksamenlevingen, maar met een basis in spirituele expressie, contemplatieve praktijken, familie, gemeenschap en stammen”

Wereldoverheersing in een tijdperk voor Lucifer

door Mark E. Jeftovic

“Dit boek verkent een vreemde nieuwe spiritualiteit die op het punt staat de concurrentie aan te gaan met andere gevestigde religies. Mijn doel hier is u ervan te overtuigen dat de opkomst ervan waarschijnlijk, zo niet onvermijdelijk is.

Ik begin deze verkenning met een onbewezen veronderstelling gebaseerd op darwinistische evolutionaire principes: er zal een nieuw roofdier op onze planeet verschijnen, een evolutionair prototype ontworpen om op mensen te jagen. Een andere veronderstelling volgt dan: dit roofdier zal geleidelijk en stapsgewijs uit de mensheid evolueren, net zoals wij blijkbaar zijn geëvolueerd van lagere vormen om op hen te jagen.
Een andere veronderstelling suggereert dat deze roofdieren al zijn verschenen als evolutionaire prototypen, als nieuwe mensen met geavanceerde overlevingsmethoden en nieuwe vormen van spirituele expressie en religieuze organisatie die zijn ontworpen om hun predatie te ondersteunen en te bevorderen.“ — Robert C Tucker, An Age For Lucifer
: Roofzuchtige spiritualiteit en de zoektocht naar goddelijkheid

Robert C. Tucker was een Canadese psycholoog die samenwerkte met een organisatie genaamd COMA – Council On Mind Abuse (niet te verwarren met zijn naamgenoot, een Amerikaanse politicoloog die verslag deed van de Sovjet-Unie en een biografie van Stalin schreef).
Onze Tucker werkte met  “volwassen overlevenden en kindslachtoffers van  ritueel misbruik “  en bracht tijd door met het interviewen van zelfbenoemde “satanisten”. Zijn boek was meer een gedachte-experiment, dat probeerde een drijvend idee  achter  de ideologie van een sekte te identificeren:

Met destructief cultisme voelde ik echter iets anders dat deze verhalen over satanische activiteit en  ritueel misbruik bezielde,  iets vertrouwds maar onuitgesproken. Satanisme was een puzzel waarachter  het  zich verborg, of een mythe waaronder  het  leefde. Net als cultisme leek satanisme  te wijzen op iets buiten zichzelf “.

Tuckers boek gaat niet over satanisme: het gaat over een getheoretiseerde klasse van spirituele roofdieren die hij  Luciferianen noemde. In latere hoofdstukken worden satanisten bijna afgedaan als cartooneske roofdieren van lagere orde. Ze zouden gemeden worden door echte elite Luciferianen. “Verre neven”, op zijn best.
Waar satanisten ongebreidelde ego- en impulsbevrediging najagen, spelen Luciferianen het langste spel van allemaal en proberen ze Goddelijkheid zelf te bereiken. Pure kracht.
Tucker stelt dat dit type impuls zou voortkomen uit evolutionaire imperatieven en dat het zijn eigen psycho-spirituele kader zou gaan vormen onder de deelnemers – mogelijk op een onbewust niveau.
COMA bracht een groot deel van zijn bestaan ​​door met het voeren van juridische strijd met de sekten waartegen ze het publiek probeerden te beschermen. Na een langdurige rechtszaak van de Scientology Kerk kondigde Tucker
echter de ontbinding van COMA in 1992 aan.

“We moeten erkennen dat sekten succesvolle organisaties zijn waarvan de technieken nu worden geleend door andere succesvolle organisaties”‘

Ongetwijfeld een van de meest succesvolle organisaties die vandaag bestaat, is het World Economic Forum. Het is bekend dat wereldleiders uit jaarlijkse conclaven tevoorschijn komen en dezelfde mantra zingen, natiestaten financieren hen actief, het WEF gaat er prat op doorgedrongen te zijn in de regeringen van de wereld en zelfs de VN lijkt zijn aanwijzingen uit Davos te halen.
In eerdere artikelen heb ik gekeken naar het dunne korstje elites dat bovenop de global cap-tafel zit.

Klassenstructuur, nu en in de toekomst

En het verhaal tot nu toe is:

  • John Maynard Keynes, aan wiens werk het moderne economische systeem is ontleend, was een  marxist.
  • De superrijken 0,1% van de 1% die samenklonteren tot supranationale beleidsorganisaties zijn  Malthusianen.
  • De kern van hun ideologie is een radicaal reductionistisch  materialisme .

Hoewel velen de Davos-elites zien als een wereldwijde, allesomvattende  kliek die alles controleert TM, kon ik mezelf er nooit toe brengen die beschrijving te accepteren. Het feit is dat de wereld inherent oncontroleerbaar is.
We kunnen bedingen dat mensen en groepen buitensporige invloed kunnen verwerven en die vervolgens kunnen gebruiken om moreel failliete dingen te doen om hun eigen doelen te bevorderen. We kunnen het er verder over eens zijn dat hoe hoger in de sociaal-politieke hiërarchie waar deze agenda’s vandaan komen, hoe waarschijnlijker het is dat de gevolgen het zwaarst worden gedragen door het plebes. Meestal ontsnappen degenen wier machinaties verantwoordelijk waren voor catastrofale gevolgen, ervoor verantwoordelijk te worden gehouden.

Ik zei meestal
, maar de wereld waarin we vandaag leven is het bewijs van één ding: niemand heeft ergens controle over.
Maar net als Tucker kijk ik naar agenda’s als Stakeholder Capitalism, The Great Reset of The Great Narrative (of hoe het tegenwoordig ook wordt genoemd), en voel dat er iets  achter zit  . “Iets dat buiten zichzelf wijst”.
Jaren geleden, in wat voelt als een andere reddingslijn (ook bekend als “Before Covid”), zou ik een boek moeten schrijven over de gevaren van techno-utopisme. Daarin herkende ik het transhumanisme al als een soort religie en beschouwde ik het als een van de vier ideologische pijlers van techno-utopisme (de andere drie zijn: AI, technocratie en volledig geautomatiseerd luxecommunisme).

Al heel vroeg in mijn werk daaraan kwam ik tot de conclusie dat techno-utopisme uiteindelijk een Luciferiaanse constructie was. Niet noodzakelijkerwijs  letterlijk Lucifer, maar dat het streven om “God toe te eigenen” een Luciferiaans karakter had (het plan was om in het laatste deel van het boek een tegenkader voor te stellen genaamd “techno-realisme”, gebaseerd op het hyperaanpassingsvermogen van de mensheid als een superieure benadering van centrale planning ).
Wanneer we proberen de wereld vorm te geven door middel van technocratie – om nog maar te zwijgen van de werkelijkheid zelf door middel van transhumanisme en AI – streven we naar een unieke eschatologische gebeurtenis die bekend staat als “The Singularity”: een punt in de tijd waarop onze technologie de basislaag van de realiteit  wordt  .
Het is waarschijnlijk niet de eerste keer dat we dachten dat we in staat waren om onze gadgets in Goddelijkheid te gebruiken. De legende van Babel verwijst naar een eerdere iteratie, een die niet goed afliep. We weten niet zeker waar de mythologie grenst aan de prehistorie, maar wat er ook gebeurde, het heeft zeker diepe groeven achtergelaten in onze collectieve psyche.
Als je kijkt naar de positionering en branding van het WEF, met hun zekerheid en paternalisme, is het allemaal veel logischer als het wordt gezien als een  sekte  in plaats van een kliek. Cultisten weten alles, ze hebben de inside track – en het belangrijkste is dat ze morele autoriteit over ons allemaal opeisen door Goddelijk Recht.

Lees ook:   Afkomst verkrachter niet relevant?????????

De gestelde doelen van het World Economic Forum:

Vanuit hun institutioneel rapport “aan belanghebbenden” streeft het WEF drie interactiefasen na:

Onze activiteiten leiden gemeenschappen door drie fasen van interactie, die elk resulteren in een grotere impact:
1) het stimuleren van dialogen en het genereren van inzichten;
2) agenda’s vormgeven en invloed ontwikkelen; en
3) initiatieven katalyseren en impact genereren.

… wat in die typisch banale WEF-taal een hondenfluitje is voor  wereldheerschappij.
Ze voelen er geen wroeging over. An Age for Lucifer poneert de opkomst van een type mens wiens overtuigingen ervoor zorgen dat de aanhangers hoger in de spirituele voedselketen staan ​​dan alle anderen. Letterlijk een ras hierboven.
Het belangrijkste onderdeel van de Luciferiaanse metafysica is  predatie.

De werkelijkheid is gelaagd van het fysieke naar het spirituele. Pure kracht dreunt alleen in de hogere regionen van de spirituele domeinen. Het hogere domineert het lagere. Geest bepaalt de materie, niet omgekeerd…  Elitarisme is hier de essentie ; alleen machtige spirituele adepten en Luciferiaanse meesters verdienen het om de hogere rijken te bezetten en te genieten van de voordelen die alleen daar te vinden zijn.”

Als we alle voorbeelden van “spiritueel” in de bovenstaande passage vervangen door “intellectueel”, dan hebben we een nauwkeurig model voor het ideologische raamwerk van “Davos Man”, omdat de hele elite-ontologie (of wat ervoor doorgaat) berust op radicaal materiaal reductionisme.
En materialisme is in wezen puur nihilisme.
Er is geen geest. We hebben geen zielen. Er is alleen materie, en lagere mensen zijn slechts “hackbare dieren”.


https://youtu.be/Y1kLHEEVJ00

Iedereen heeft deze montage waarschijnlijk gezien, maar het geeft wel “The Essential Harari” weer, die volgens mij persoonlijk over dit alles praat in een meer  beschrijvend  dan  prescriptief  timbre. Maar hij is onmiskenbaar een Davos-lieveling en als je hem op gang krijgt, heeft hij die uitgesproken Dr. Strangelove-achtige vrolijkheid.
Door de totale overheersing van wat intellectueel toelaatbaar is – en met deskundig technocratisch toezicht – kan materie worden onderworpen aan modellen … en kunnen elites opstijgen naar Goddelijkheid. Allemaal in een metaverse van hun eigen makelij.
Cabals zijn egoïstisch en alledaags. En terwijl Davos Man dat zeker is, mist een cabal dat essentiële element dat zorgt voor volledige toewijding – dat ding dat “naar buiten wijst”. Deelnemers aan een kliek zullen het opgeven zodra het hun belangen niet meer dient… maar sekteleden zullen het verdubbelen. Ze zullen zichzelf levend verbranden en hun kinderen opeten. Het zijn ideologische berserkers.

Wat is dit ding “dat buiten zichzelf wijst?”

Ik zeg vaak dat de reden waarom ik denk dat Bitcoin uiteindelijk de overhand heeft en de centrale planning in het industriële tijdperk faalt, is omdat de eerste is voortgekomen uit een hogere orde van intellectuele abstractie dan de hiërarchische, centraal geplande.
Dit maakt allemaal deel uit van een onverbiddelijke vooruitgang, een ontvouwing, als je wilt. Het onderscheidt zich van een techno-utopische singulariteit doordat het niet iets is waarover we de controle hebben gegrepen en vakkundig beheren, het is iets dat  door  ons heen stroomt. Ons, eigenlijk alle levende wezens, vooruit stuwen.

Ik heb nog nooit een goed woord gevonden om dit ‘ding buiten zichzelf’ te beschrijven dat overal doorheen loopt; het is duidelijk de inspiratie voor spirituele bewegingen door de eeuwen heen, voor mythologische constructies. Ik heb het altijd gewoon “The Great Externality” genoemd. Het is het onbeschrijflijke (“de Tao die verklaard kan worden is niet de Tao”), en onuitsprekelijk. Het  kan  worden  ervaren  als  ‘ik ben’ , maar als je dat in een Ted Talk probeert te zetten, wordt het waarschijnlijk stroef.
Als ik het heb over hoe de architectuur van intellectuele abstractie is verschoven van gecentraliseerd naar genetwerkt, is dat slechts een oppervlakkig kenmerk. Ik heb de fundamentele verandering in het niveau van intellectuele abstractie en hoe belangrijk dat is nooit echt goed kunnen uitleggen. Jean Gebser noemde het de een perspectivische  wereld in “Ever Present Origin”, zijn uitgebreide studie van de evolutie van het bewustzijn zelf.

De toestand van de wereld van vandaag kan niet worden getransformeerd door technocratische rationaliteit, aangezien zowel de technocratie als de rationaliteit blijkbaar hun hoogtepunt naderen; evenmin kan het worden overstegen door een terugkeer naar ethiek en moraliteit te prediken of aan te sporen, of in feite door enige vorm van terugkeer naar het verleden.
We hebben maar één optie: bij het onderzoeken van de manifestaties van onze tijd moeten we ze met voldoende breedte en diepte doordringen om niet in hun demonische en vernietigende betovering te komen.
We moeten onze blik niet alleen richten op deze fenomenen, maar veeleer op de humus van de rottende wereld beneden, waar de zaailingen van de toekomst groeien, onmetelijk in hun potentieel en kracht.”

Gebser schreef Ever Present Origin in 1949; het werd pas in 1985 in het Engels vertaald. Hij begreep dat crises van de moderniteit niet werden veroorzaakt door verschillende politieke opvattingen of zelfs economische prikkels, maar door botsingen tussen opeenvolgende iteraties van het bewustzijn zelf. De mensheid, volgens Gebser, boog zich over drie brede fasen van Unperspectival (we konden onze eigen geest nauwelijks onderscheiden van de bredere ervaring van de wereld), Perspectival (lineariteit en rationaliteit) en in Aperspectival (wat daarna komt – een niveau dat degenen integreert die kwam eerder).

Misschien is een manier om de analogie te maken, om het te kaderen als de gelaagdheid van dimensionale ordeningen:
In de Unperspectival-wereld versmolten onze geest in wezen met de werkelijkheid; we waren grotendeels ongedifferentieerd als zelfbewuste wezens. Het was een nul-naar-een-dimensionaal bestaan:

De aanvankelijke, archaïsche structuur is nuldimensionaal; het is dus ruimtelijk en temporeel, hoewel onze huidige mentaliteit, als ze dit al begrijpt, dit als een paradox zal zien. Het is oorsprong; alleen in terminologische zin is het een ‘eerste’ structuur die voortkomt uit die volmaakte identiteit die bestaat ‘vóór’ (of achter) alle eenheid of eenheid die het aanvankelijk had kunnen vertegenwoordigen. Het is verwant aan, zo niet identiek, aan de oorspronkelijke staat van het bijbelse paradijs: een tijd waarin de ziel nog sluimert,  een tijd van volledige niet-differentiatie van de mens en het universum.’

Gedurende het Perspectival-tijdperk werden we zelfbewust en ondergingen we individuatie, schrijlings op twee-tot-driedimensionale constructies. Ik heb eerder “Quantum Jump” van WR Clement genoemd, waarin de Verlichting werd beschreven als een nivellering in mentale abstractie. De ontdekking van het perspectief in de kunst heeft deze sprong zowel gestimuleerd als betekend.

Het fiat, technocratische tijdperk is in wezen het einde van deze Perspectival-mentaliteit – en wat daarna komt bevat nog een andere dimensie van hogere orde, een as in een Aperspectival-constructie … zoals een hyperkubus  .

Lees ook:   Obama en zijn man

Hoe hoog gaat de dimensionale ladder?
De snaartheorie stelt een universum dat in  tien dimensies bestaat.
Een tiendimensionale hyperkubus? Wie bij zijn volle verstand op de proppen komt met dit spul.

Hoe dan ook, dit ding dat buiten zichzelf wijst, komt niet voort uit de 3D-constructie waarvan materialisten aannemen dat het de randen van het bestaan ​​vormt. Het komt van een niveau verder.
Er zijn fenomenen die bestaan ​​in deze grotere, superrealiteit die we, wanneer we ze hier ervaren, vanuit het perspectief van ons beperkte bewustzijn, moeilijk kunnen beheersen met onze zintuigen. We kunnen ze ervaren als  egregores  of morfische velden, zelfs als een tijdsgeest. Het concept van “The Pendulum” van de Russische mysticus Vedim Zeland heeft aspecten van zowel het absorberen als het kanaliseren van gedachte-energie:
een energieslinger wordt gecreëerd wanneer een groep mensen op een bepaalde manier begint te denken en vervolgens:

“hun gedachte-energie verenigt zich uiteindelijk tot één enkele stroom. Wanneer dit gebeurt, ontstaat er, alsof het midden in een hele oceaan van energie is, een afzonderlijke, onafhankelijke energie-informatiestructuur die een energieslinger wordt genoemd. Uiteindelijk begint deze structuur zijn eigen leven te leiden en   de mensen die hem hebben gemaakt aan zijn wetten te onderwerpen .
De structuur wordt een slinger genoemd omdat hoe meer aanhangers het met hun energie voeden, hoe krachtiger het zwaait”
— uit Vadim Zeland’s ‘Transurfing’

Een slinger houdt zichzelf in stand met één enkele noodzaak: zoveel mogelijk energie in zichzelf trekken. Wat nog belangrijker is, het is agnostisch over de energielading – het maakt niet uit of mensen in harmonie zijn met de slinger  of ertegen zijn . Beide polen creëren de energie waar de slinger naar hunkert.
Daarom is het advies van de New Thought-filosoof Neville Goddard over de noodzaak om  het kwaad af te zweren  in plaats van  het te weerstaan  , zo belangrijk.

Er is een groot verschil tussen het kwaad weerstaan ​​en het verwerpen. Wanneer je je verzet tegen het kwaad, geef je het je aandacht; je blijft het echt maken.
Wanneer je afstand doet van het kwaad, leid je je aandacht ervan af en richt je je aandacht op wat je wilt.
Dit is het moment om je fantasie de baas te worden en je energie te geven aan wat je wilt.”
— Neville Goddard, De kracht van bewustzijn

Slingers kunnen goedaardig of kwaadaardig zijn – de omstandigheden die ze voortbrengen maken het zo.
De grote religies van de wereld kunnen worden gezien als superslingers. Bewegingen en sektes kunnen klein zijn. Hoe dan ook, als de slinger eenmaal gevormd is, heeft actieve tegenstand er maar één effect op:  meer energie geven  en versterken.
Techno-communisme zoals getypeerd door het WEF, en crypto-anarchisme zoals belichaamd door Bitcoin, zijn beide slingers.

Daarom schaadt het opnemen van wapens tegen het WEF het WEF niet –  het versterkt het. En dit is ook de reden waarom Bitcoin een anti-fragiele honingdas is.
Slingers voeden zich met de energie van zowel hun aanhangers  als tegenstanders, maar hun zwaartepunt vormt een as door onze ervaringswereld en verankert hen in The Great Externality.
De WEF-slinger is duidelijk  Ahrimanisch. 
Ahriman is van oudsher een kwade geest van chaos uit het zoroastrisme, maar ik put uit het werk van de Oostenrijkse mysticus Rudolf Steiner, die ons bijna precies een eeuw geleden probeerde te waarschuwen voor het komende tijdperk van Ahriman.
Uit lezing GA 191 gehouden op 1 november 1919, Dornach (excuseer de lengte):

Telkens wanneer er voorbereidingen worden getroffen voor incarnaties van dit karakter, moeten we alert zijn op bepaalde indicatieve evolutietrends. Een Wezen als Ahriman, die in de toekomst in het Westen zal incarneren, bereidt zich van tevoren op deze incarnatie voor. Met het oog op zijn incarnatie op aarde stuurt Ahriman bepaalde krachten in de evolutie zo dat ze voor hem het grootst mogelijke voordeel opleveren.
Het juiste standpunt kan alleen worden ingenomen door in een of andere reeks gebeurtenissen de voorbereiding te herkennen die Ahriman treft op zijn aardse bestaan. En de tijd is nu aangebroken voor individuele mannen om te weten welke tendensen en gebeurtenissen om hen heen machinaties van Ahriman zijn, om hem te helpen zich voor te bereiden op zijn naderende incarnatie.
Het zou ongetwijfeld het grootste voordeel zijn voor Ahriman… als de overgrote meerderheid van de mensen deze voorbereidingen voor de Ahriman-incarnatie als vooruitstrevend en goed voor de evolutie zou beschouwen . Als Ahriman in staat zou zijn om in een mensheid te sluipen die zich niet bewust is van zijn komst, zou dat hem vooral blij maken. 

Hier is de clou:

Een van de ontwikkelingen waarin de impuls van Ahriman duidelijk naar voren komt,  is de verspreiding van het geloof dat de mechanistische, wiskundige opvattingen die door Galileo, Copernicus en anderen zijn ingehuldigd, verklaren wat er in de kosmos gebeurt.

Puur materialisme. Puur reductionisme. Puur Harari.
Steiner waarschuwt dat:

Het bewustzijn van die mensen die ik  verslinders van ziel en geest heb genoemd  , verkeert in  een toestand van duisternis …; want door het spirituele niet in hun menselijke natuur te accepteren, drijven ze alles wat ze introduceren regelrecht de Luciferische stroom in… Wat mensen eten en drinken zonder spiritualiteit gaat regelrecht naar Lucifer!”

Hier heeft Steiner het over spirituele predatie en waarschuwt hij degenen die  denken  dat zij de roofdieren zijn, in werkelijkheid de prooi zijn voor de egregores die zij dienen. (Ahriman en Lucifer waren twee afzonderlijke incarnaties in de kosmologie van Steiner, maar ze werkten samen gedurende de drieduizend jaar die hun fysieke incarnaties scheiden in aardse termen).
Deze materialistische onderstroom, die de basis vormt van ons conventionele paradigma, is hierin verankerd en klieft ons aardse bestaan ​​los van onze ziel. Is het een wonder waarom reductieve, technocratische impulsen en hypernormaliteit onze elitaire instellingen steeds meer doordringen?

“Er is te weinig aandacht voor het feit dat de politiek ongeordende, messiaanse persoonlijkheden naar machtsposities lokt”.
– Rees-Mogg & Davidson, het soevereine individu 

Het is niet zozeer cognitieve incoherentie die de psyche kwelt van degenen die zich aangetrokken voelen tot en verstrikt raken in de wandelgangen van de macht, als wel  perspectivische waanzin –  een term bedacht door Ken Wilber, de integrale theoriefilosoof die hier in de Verenigde Staten het stokje van Gebser heeft overgenomen. westen.
Wilber gebruikte de uitdrukking in zijn ‘Trump in a Post-Truth World’ uit 2017, wat aantoonbaar een boek van links is over excessieve wakery en het Trump Derangement Syndrome. We zien dit soort infecties van de psyche zich afspelen in escalerende golven, onder verschillende namen:
Hyper-normaliteit; TDS; …aspectivale waanzin.
“Mass Formation Psychosis” is de meest recente.
Natuurlijk hebben onze deskundige opperheren er niets van…

Lees ook:   Bill Gates is van plan de mensheid te microdoseren met kankercoating op ALLE groenten en fruit

Op een dag zullen ze ons vertellen dat “experts zeggen dat er geen realiteit van hogere orde is” (snaartheorie is neergehaald door MSM-factcheckers).
Maar deze zielsziekte die de wereld dreigt te overspoelen is het resultaat van  het negeren  van deze constructies van hogere orde, en van pogingen om de werkelijkheid in een 3-dimensionale, materialistische doos te stoppen. Alles moet kromtrekken om te proberen het er allemaal in te passen.

Kies je slinger

De partij in Davos wordt steeds meer gezien als een boosaardige en controlerende kracht op de samenleving, en terecht.
Toch hebben ze schijnbaar zoveel macht en rijkdom; hoe kan men hopen hun invloed tegen te gaan?
Door actief naar buiten te gaan en je tegen het WEF te verzetten, geef je er je energie aan.
De sleutel is om je energie te steken in wat je wilt, niet in wat je niet wilt.

De tegenhanger van het door Luciferiaans geïnspireerde, volledig geautomatiseerde luxe communisme van het WEF is een uitgesproken  Prometheïsche  constructie – een impuls die al tientallen jaren aan het opbouwen was, misschien langer, en die zich vervolgens openbaarde tijdens de wereldwijde financiële crisis.

Via TheBitcoinTimes
Die opkomende impuls manifesteerde zich in Bitcoin.Ik heb elders de schijnbaar bovennatuurlijke omstandigheden beschreven achter het ontstaan ​​ervan en de verbijsterende synchroniciteiten die ik er persoonlijk omheen heb ervaren.
Die trend heeft zich doorgezet.
We hebben al bepaalde waarschuwingen gehad over de overeenkomsten tussen CBDC’s en “nummer van het beest”-profetieën in Openbaring-stijl, zelfs vóór het grillig genummerde WIPO-octrooi 2020/0 6 0 6 0  dat implanteerbare digitale valutasystemen beschreef:

(Eigendom van Microsoft , btw.)
Dat vorige artikel bracht me in contact met iemand die me op Openbaring 2:17 attent maakte:

“Iedereen met oren om te horen moet naar de Geest luisteren en begrijpen wat Hij tegen de kerken zegt. Aan iedereen die overwint, zal ik wat van het manna geven dat in de hemel verborgen is. En  ik zal aan iedereen een witte steen geven, en op de steen zal een nieuwe naam worden gegraveerd die niemand kent behalve degene die hem ontvangt .

Bedoel je dat iedereen zijn eigen privésleutel krijgt? Zo klinkt het wel.
Dus aan de ene kant hebben we een implantaat of een merkteken op de hand of het hoofd “zonder welke men niet kan kopen of verkopen of zaken kan doen” – terwijl aan de andere kant deze groep overwinnaars is die het bezit hebben van hun eigen privéleven. sleutels.
Zoals ik in het andere artikel zei, onderschrijf ik niet de bijbelse profetie in de letterlijke zin dat het de toekomst voorspelt. Wat ik wel geloof, is dat we bestaan ​​in een veelzijdige realiteit die de materiële, driedimensionale reductie overstijgt, waar het conventionele denken op aandringt. Deze mythologieën proberen iets te beschrijven waarvan een glimp is opgevangen in hyperdimensionale constructies van buiten de lineaire tijd.

Zijbalk: het leven is maar een droom

(Hier is een analogie voor hoe ik naar deze concepten kijk: denk aan een droom. Ik vermoed dat wat er ook in gebeurt, met lichtsnelheid gebeurt. De reden hiervoor is dat je een droom kunt ervaren waarin je schijnbaar uren doorbrengt, of zelfs een heel leven – en dan gaat je snooze weer af. Blijkt dat het 10 minuten geleden is.

Dan begint er in die droom iets te gebeuren, meestal een geluid, maar misschien manifesteert het zich op andere manieren, en als je wakker wordt en je je realiseert dat je droom reageerde op iets van buitenaf, iets dat gebeurde in je wakende wereld, zoals de deurbel die rinkelt of een luide vrachtwagen die voorbijrijdt.
Als we wakker worden, vinden we het moeilijk om te ontleden wat we in de droomstaat hebben ervaren – mijn theorie is dat omdat we dromen in ten minste één extra dimensionale as – dus het zou natuurlijk bijna onmogelijk zijn om wat er in de hyperkubus is gebeurd, weer uit te pakken in 3D-ervaring.)

Ik ging op die raaklijn omdat ik vaak vermoed dat zoiets gebeurt met  synchroniciteiten. Zelfs profetieën of voorgevoelens kunnen hieraan verwant zijn: een inval in onze  wakende  wereld door een of andere stimulus afkomstig van een hogere dimensionale orde buiten onze conventionele staat. Het zou buitengewoon moeilijk zijn om er enig idee van te krijgen, omdat we een dimensionale as missen als we  er zelfs maar aan proberen te denken .
Onze collectieve gedachte-energieën reageren op impulsen van hogere orde, en we creëren slingers of verbinden ze met elkaar. Die slingers worden verder gevormd door grotere, onderliggende morfische velden en fungeren als filters of bruggen naar The Great Externality. We worden aangetrokken tot goedaardige, gezonde slingers of kwaadaardige zelfvernietigende slingers.
Als we volhardend bezig zijn met contemplatieve of spirituele oefeningen, kunnen we voldoende zelfbewustzijn vergaren om deze grotere stromingen te herkennen en bewuste beslissingen te nemen over in welke we onze energie steken.
Het conventionele materiële reductionisme zou willen dat onze geest gewoon iets is dat onze hersenen aan het vergassen zijn, en er is niets meer aan de hand. Maar er is meer dan dat,  veel meer – en we kiezen niet bewust wat we denken of hoe we onze eigen evolutie sturen, net zoals we verwant zijn aan ijzervijlsel dat onszelf rangschikt in overeenstemming met het ene of het andere magnetische veld.
Als we ons  echt  bewust zijn, kunnen we een bewuste beslissing nemen op welke we ons willen afstemmen. De meerderheid van de mensen gaat gewoon mee met waar ze in meegesleurd worden.

Alles verteren

Er zal nooit een padfunctie zijn waar het WEF zijn macht verliest of zijn idealen hervormt. De enige optie is irrelevantie (daarom heb ik de annuleringscultuur en de platformgekken altijd verteld dat onverschilligheid de enige echte magische kogel is om een ​​echt onverdedigbaar idee te doden ).

De partij in Davos heeft de indruk dat ze de voorhoede zijn van de neodarwinistische evolutie – terwijl het er in plaats daarvan uitziet alsof ze functionarissen zijn van een groter morfisch veld dat duidelijk een Luciferiaans of Ahrimanisch karakter heeft. Dit veld omvat transhumanisme, techno-marxisme, technocratie en sociaal krediet.
Het tegengif in onze tijd is om een ​​levenspad van radicale soevereine individualiteit te kiezen en de Promethean-impuls te omarmen die aanleiding gaf tot Bitcoin, openbare cryptografie en decentralisatie. Dit veld wordt uitgedrukt door crypto-anarchie en netwerksamenlevingen, maar met een basis in spirituele expressie, contemplatieve praktijken, familie, gemeenschap en stammen.
Dus wanneer de volgende bijeenkomst in Davos komt, neem dan niet de moeite om een ​​bord op te pakken en op straat te demonstreren; stapel wat sats en orange-pil je vrienden, familie, buren en collega’s. Zo winnen we.
Bron 
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button