web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsycheMediums / ToekomstParanormaalPolitiek-Elite

Astrologie, mediums en het Coronavirus

https://www.elsaelsa.com/forum/astrology/about-virus-corona/

https://astrologicalworldmap.com/2020/01/21/wuhan-coronavirus-outbreak-2019-20-in-astrology/

https://www.starseedastrology.com/single-post/china-coronavirus-astrology

Afbeeldingsresultaat voor kern energie"

Het virus door zijn ogen komt uit een drievoudige bron – een vlinder als een kleur en energie(straling…fladderen?), een spin – als gif – het haalt de zwarte kleur, een beest met hondsdolheid (hydrofobie-Hydrofobe stoffen zijn stoffen die waterafstotend zijn of niet of zeer slecht met water te mengen zijn. Hydrofoob betekent letterlijk ‘watervrezend’-

De oorzaak van hydrofobie ligt op moleculair niveau. Water is een polaire verbinding die aangetrokken wordt tot andere polaire verbindingen. Tussen water en apolaire verbindingen bestaat een dergelijke moleculaire aantrekkingskracht niet: deze verbindingen noemt men hydrofoob. Stoffen die deze interacties wel vertonen noemt men hydrofiel.

Hydrofobe moleculen zijn in de regel apolair en mengen daarom goed met andere neutrale moleculen en apolaire oplosmiddelen. Voorbeelden van hydrofobe moleculen omvatten alkanenoliën en vetten. Deze stoffen zullen samenklonteren in water: ze vormen bijvoorbeeld micellen. Hydrofobe materialen worden gebruikt om olie uit water te verwijderen, olielozingen te behandelen en bij chemische scheidingsprocessen tussen apolaire stoffen en polaire stoffen.[2]

Waterafstotende coatings zijn gemaakt van apolaire verbindingen; water hecht niet aan het materiaal en trekt niet in de poriën, maar vormt druppels die gemakkelijk van het materiaal afglijden.

Hydrofobe verbindingen zijn vaak ook lipofiel, maar daarop bestaan uitzonderingen, zoals fluoralkanen (bijvoorbeeld teflon) die hydrofoob zijn maar niet lipofiel.)

-en een man – verdeler. De ziekte kan op dezelfde manier worden geëlimineerd als de behandeling tegen hondsdolheid. De preventieve maatregelen zijn de behandeling van hondsdolheid (het mengsel is wit) bij de dieren. Hij ziet de problemen die al zijn begonnen na de quarantaine voor het nieuwe Coronavirus. De problemen met de mensen zijn ingewikkelder en ze zullen niet lang duren – maximaal tot 15-20 maart 2020.

Lees ook:   Helft uitgaven overheid onbekend!??!!

Het onderzoek naar het virus geeft geen positieve resultaten. Ze hadden gasten ‘uit de toekomst’ – ze kwamen met ruimtepakken – als vlokken. Ze denken dat het Coronavirus is gemaakt om veel mensen te doden. De gasten zijn nog steeds dicht bij de aarde.

De virale uitbraak is begraven in de grond en heeft een zender. In eerste instantie raakt het de hersenen vaak hoofdpijn, dit is een container met een langzame afgifte van vloeistof die in zee gaat en het water infecteert. Een deel van het virus gaat naar het zand, zeewier, vissen en gaat dan terug naar de mensen – maar niet zo sterk. De container bevindt zich op een plaats als kanaal voor vuil water in een stad – de oorspronkelijke bron. Behalve die, zal er nog een actieve container worden geplaatst, de derde container is al gevonden (gearresteerd). De ziekte wordt in China niet door buitenaardse wezens geplaatst, maar door vijanden.

Bovendien: helderziende lezing – de Coronavirus-uitbraak gezien door de ogen van Ma Xiaowei (de nationale minister van Volksgezondheid van China) – door helderziende Stoyanka Staikova – 26 januari 2020

Ik zie balefires – in China is er een massale verbranding van lichamen en voorwerpen van zieke mensen. Het leger zal ook worden betrokken. Ik zie een poging tot vaccin naast Rusland. Ik zie één cel behandeld met straling en gescheiden in drie cellen. Het virus plakt als een mijt aan de bloedcel en zorgt ervoor dat ze zich scheidt (delen). Ze zullen proberen de ziekte te behandelen met een radioactieve regen. De gezondheidsautoriteiten in China zullen de besmette steden vanuit de lucht besproeien.

Lees ook:   Artikel die gezonde voeding afkraakt wat een onzin

(Aten zij bv vleermuizen die hondsdolheid hadden? https://lci.rivm.nl/richtlijnen/rabies)

https://www.goodreads.com/author/show/7826894.Dimitrinka_Staikova/blog

https://indignatie.nl/2020/01/27/uw-kans-om-symptomen-te-ontwikkelen-of-te-sterven-aan-het-dreigende-coronavirus-is-00000017482-symptomen-00000001137-overlijden/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken