web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

De kindersterfte daalde tijdens de lockdowns, toen veel kinderen geen routinematige vaccinaties konden krijgen

Tijdens de pandemie maakten de gezondheidsautoriteiten zich zorgen over het feit dat mensen routinematige gezondheidszorg zouden vermijden, of dit nu uit angst was om besmet te raken met het virus of vanwege lockdown-beperkingen. Een bijzonder zorgpunt was dat kinderen routinematige vaccinaties misten.

Er gebeurde echter iets heel interessants tijdens de lockdown, toen kinderen hun routine-injecties niet konden krijgen: de kindersterfte daalde daadwerkelijk.

Gegevens uit de eerste paar maanden van de pandemie lijken een verband te bevestigen: het sterftecijfer onder Amerikaanse kinderen daalde precies toen alles werd stilgelegd. In feite zijn de sterfgevallen onder kinderen met maar liefst 30 procent gedaald, van gemiddeld 700 sterfgevallen per week naar minder dan 500 in april en mei 2020.

Een deel hiervan kan worden toegeschreven aan een daling van het aantal wiegendood, oftewel wiegendood. Hoewel er geen officiële oorzaak van wiegendood bestaat, wordt vermoed dat kindervaccins een rol spelen. De Australische onderzoeker Viera Scheibner merkte op, waarbij ze de term ‘wiegendood’ gebruikte om naar wiegendood te verwijzen: ‘Vaccinatie is ongetwijfeld de grootste en meest te voorkomen oorzaak van wiegendood…’

 

Het is ook onwaarschijnlijk dat het toeval is dat de VS het hoogste kindersterftecijfer heeft van alle ontwikkelde landen van de Eerste Wereld – en kinderen het hoogste aantal vaccindoses ter wereld geeft vóór hun eerste verjaardag op 26-jarige leeftijd; Canada blijft met 24 net achter. Als vaccins sterfgevallen voorkomen, waarom sterven hier dan zoveel kinderen?

Lees ook eens:  Waarom zijn de elites tegen GRENZEN?

 

Onderzoekers hebben vaccinaties bij kinderen gekoppeld aan een reeks gezondheidsproblemen

Het zijn niet alleen sterfgevallen die worden toegeschreven aan vaccins voor kinderen; ze zijn ook in verband gebracht met alles, van autisme tot diabetes type 1 en zelfs oorinfecties.

 

 

Studies van dr. John Classen van de Universiteit van Maryland hebben bijvoorbeeld aangetoond dat de kans op het ontwikkelen van diabetes type 1 toeneemt naarmate er meer vaccinaties zijn, terwijl dr. Paul Thomas ontdekte dat 10 procent van de mensen in de gevaccineerde bevolking diabetes krijgt ; het cijfer in de niet-gevaccineerde bevolking was nul.

 

Deze laatste statistiek werd door Dr. Thomas gepresenteerd tijdens een presentatie voor Vaccine Choice Canada, waar hij een onderzoek deelde waarin de incidentie van chronische ziekten onder alle leeftijdsgroepen onder de gevaccineerde bevolking werd vergeleken met de niet-gevaccineerde bevolking in de VS. Niet-gevaccineerde kinderen deden het veel beter dan die die in bijna elke categorie waren gevaccineerd.

 

Hartziekten en hartaandoeningen zijn hiervan een voorbeeld; het percentage mensen in de gevaccineerde populatie dat problemen ervaart in deze categorie was 48 procent. Bij de niet-gevaccineerde bevolking was dit cijfer echter nul. Een soortgelijke trend werd waargenomen voor artritis: 16,67 procent van de gevaccineerde mensen ontwikkelde het en niemand die niet gevaccineerd was, ontwikkelde het.

Lees ook eens:  Monsanto is altijd slecht geweest

 

Als het om oorinfecties gaat, hebben kinderen die zijn gevaccineerd een kans van 90 procent om er een te krijgen, terwijl niet-gevaccineerde kinderen er slechts 0,1 procent kans op hebben.

 

Waar eindigt dit? Het aantal vaccindoses dat aan kinderen wordt gegeven, is gestegen, en gezien de enorme winsten die vaccinmakers verdienden met hun Covid-prikken, is het waarschijnlijk dat de drang naar meer nieuwe vaccins zal voortduren.

 

Iets anders dat we van de pandemie hebben geleerd, is dat artsen zoals de hierboven aangehaalde onderzoekers, die mensen proberen te waarschuwen voor de gevaren die aan vaccins zijn verbonden, waarschijnlijk het zwijgen zullen worden opgelegd, en dat vele anderen zich überhaupt nooit zullen uitspreken uit angst hun levensonderhoud te verliezen en reputatie. Dit betekent dat kinderen waarschijnlijk nog vele jaren zullen worden blootgesteld aan een gevaarlijke lading vaccins , terwijl hun lichaam zich nog vele jaren aan het vormen is. Wat is er nodig om dingen te veranderen?

 

De Californische huisarts Dr. Collin Lynn zei: “Het is zeker mogelijk dat we op een omslagpunt staan ​​waarop we te veel vaccins geven. Soms vraag ik me af of we in de toekomst terug zullen kijken naar de jaren 2000 en zullen zeggen: ‘Wat dachten we? Waarom gaven we zoveel vaccins?’”

Lees ook eens:  Met Trump was er geen oorlog!

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

 

Expose-News.com

Media.Mercola.com

SGTReport.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥