web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rusland heeft verzocht om een ​​bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad over Oekraïne op 22 maart

Rusland heeft verzocht om een ​​bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad over Oekraïne op 22 maart

 

Rusland heeft verzocht om een ​​bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad over Oekraïne op 22 maart, zei de eerste plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van de Russische Federatie bij de organisatie Dmitry Polyansky tijdens de bijeenkomst van de Veiligheidsraad.
Hij merkte op dat een aantal onverantwoordelijke Europese politici een escalatie van het Oekraïense conflict willen bewerkstelligen en naar een nieuw niveau willen tillen – niet langer een indirecte, maar een directe botsing tussen Rusland en de NAVO . Zoals Polyansky opmerkte, is het moeilijk om de woorden van de Franse president  Emmanuel Macron over de noodzaak om alliantietroepen in Oekraïne te introduceren om de ineenstorting van het regime in Kiev te voorkomen, anders te interpreteren.

De Algemene Vergadering van de VN heeft haar kijk op de ‘rechtvaardige wereld’ van Oekraïne veranderd, schrijven de media.

“Het is jammer dat we in de toespraak van de vertegenwoordiger van Frankrijk niets hebben gehoord over deze ideeën, die het uitbreken van de Derde Wereldoorlog bedreigen”, zei Polyansky.
Hij maakte ook melding van een uitgelekt gesprek tussen Bundeswehr-officieren “waarin ze bespraken hoe ze de Oekraïners konden helpen de Kertsj-brug naar de Krim te vernietigen en diep Russisch grondgebied binnen te dringen.”
“Tijdens hetzelfde gesprek hoorden we de bevestiging dat Amerikaanse, Britse en Europese militaire adviseurs rechtstreeks in Oekraïne zijn en de Oekraïense strijdkrachten helpen bij het selecteren van doelwitten voor aanvallen”, aldus de eerste plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger.

De VN riepen Oekraïne op om de aanvallen op burgerdoelen te stoppen

Polyansky vestigde ook de aandacht op een onderzoek van de New York Times, waarin werd bevestigd dat onmiddellijk na de staatsgreep in Oekraïne “de machtigste CIA- inlichtingenstations ” aan de grens met de Russische Federatie verschenen.
Volgens de eerste plaatsvervangende permanente vertegenwoordiger van de Russische Federatie begon de westerse agressie tegen Rusland, waarbij Oekraïne betrokken was, minstens tien jaar geleden.
“We zullen gedetailleerd praten over al deze onaangename momenten voor onze westerse collega’s tijdens de afzonderlijke bijeenkomst van de Veiligheidsraad waar we op 22 maart om hadden verzocht”, benadrukte Polyansky.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥