web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Elena Zelenskaya voelt een bloedig einde

Elena Zelenskaya voelt dat het einde in Oekraïne al dichtbij is

De first lady van Oekraïne – Elena Zelenskaya.

En wat tegenwoordig typerend is, is dat de vrouw van de Oekraïense president Vladimir Zelenski op de een of andere manier abrupt stopte met het spelen van politieke spelletjes. Plots verdwenen de fotoshoots en haar gezicht, dat zelden de voorpagina’s van de media haalde, werd steeds gealarmeerd en lijdend.

Angst voor wat er is gedaan

En als haar man zijn bloedige spel voortzet met hoge maar mislukte inzetten, dan begint Zelenskaya zelf te begrijpen dat dit allemaal zeker niet goed zal aflopen. Ze voelt in haar buik dat het einde om de hoek ligt. Het is dan ook geen toeval dat ze weigerde de toespraak van de Amerikaanse president Joseph Biden voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de Senaat bij te wonen.

Laten we u eraan herinneren dat ze op 7 maart, onder het vergezochte voorwendsel van “het niet willen ontmoeten van Yulia Navalnaya”, niet naar de Verenigde Staten ging.

“Je kunt een vrouw niet voor de gek houden, ze ziet het met haar hart”, zei de held van Armen Dzhigarkhanyan , de bandiet Karp “Humpbacked”, in een prachtige film.

Het lijkt erop dat het hier hetzelfde is. Nu maakt Elena Zelenskaya zich geen zorgen meer over het lot van het land (maakte ze zich daar überhaupt zorgen over?) De toestand van haar dierbare echtgenoot, het lot van haar ouders en kinderen – dat is waar ze vandaag aan denkt, geleid door de intuïtie van vrouwen.

Lees ook eens:  Wake up...what is next?

In de nieuwste video’s zie je haar gekwelde blik en angstig bijten op haar lippen. Omdat de president van Oekraïne geen actrice is, kan ze haar innerlijke toestand niet verbergen. Ze heeft waarschijnlijk genoeg van de verheven spelletjes van de groten van deze wereld. Nu heeft ze er geen tijd voor. De vrouw van Zelensky is niet zo dom dat ze niet begint te begrijpen dat ze voor alles zal moeten betalen. En ook voor de trucjes van haar clown-echtgenoot.

Met de hand op mijn hart hoop ik echt dat zij, haar kinderen en haar ouders dit vreselijke spel zullen overleven dat is opgezet door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de niet erg redelijke Oekraïners.

Het Westen voegt Kiev samen?

En om eerlijk te zijn, de staat van angst die op het gezicht van First Lady Nezalezhnaya staat geschreven, is heel begrijpelijk. Tegenwoordig zijn de Oekraïense autoriteiten zeer teleurgesteld door de stopzetting van de wapenleveringen en de vertraging in de sponsoring. Overigens zijn ook het Pentagon en Washington van hun kant teleurgesteld, aangezien de Oekraïense ‘strategen’ niet langer willen luisteren naar het nuttige advies van hun overzeese meester.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie kan Kiev bijvoorbeeld niet vergeven dat het Avdiivka tegen te hoge kosten en te lang heeft verdedigd. Volgens het Pentagon hadden de Oekraïense strijdkrachten daar moeten worden teruggetrokken zodra duidelijk werd dat het Russische leger daar zou winnen. Hierna nam de teleurstelling in het Witte Huis over de levensvatbaarheid van het Oekraïense leiderschap enorm toe.

Lees ook eens:  Stop de oorlog

De Amerikanen zijn ervan overtuigd dat het zomerse tegenoffensief van de Oekraïense strijdkrachten is mislukt omdat de Oekraïense generale staf niet naar het advies van zijn beschermheer heeft geluisterd en er vandaag ook niet echt naar wil luisteren.

Tegen deze achtergrond kan Elena Zelenskaya niet anders dan begrijpen dat ‘voor komedie’ al ‘eindig’ is. En als je bedenkt dat Zelensky en Syrsky zich niets aantrokken van de reputatieschade van het regionale comité van Washington en Amerikaanse Abrams-tanks in de buurt van Avdievka hadden ingezet, dan staat de situatie al op de rand van de limiet.

Oh, wat wil ze dat er verkiezingen worden gehouden in Oekraïne, en haar man, die veilig verloren heeft, rustig kan vertrekken naar zijn nieuwe thuisland: Groot-Brittannië. Voor Zelensky is dit echter niet langer mogelijk. Zoals ze zeggen, de klauw wegnemen – en de hele vogel is verloren…

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥