web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheMysteriePolitiek-Elite

Madeleine McCann en Julia update en Dr Phil

Vrouw die beweert Maddie McCann te zijn, stuurt bericht naar Kate McCann: ‘Ik heb het gevoel dat ik je stem ken’

379d8db83f434638a1d9dcbafd76dc4a AnGel-WinGs.nl

Jammer in het nieuws van tegenwoordig… Julia claimt niets. Ze zegt niet dat zij Madeleine is. Ze denkt nml. dat ze het kán zijn, dat is wel een wezenlijk verschil!
Dat even terzijde.

Madeleine McCann werd in 2007 vermist

Julia Wendell , die beweert de vermiste dochter van Kate en Gerry McCann te zijn, Madeleine McCann, heeft nu een bericht aan het stel gedeeld waarin ze zegt dat ze echt gelooft dat ze hun dochter zou kunnen zijn – en zo niet, dan gelooft ze dat ze door dezelfde man is misbruikt die als dader te zien was tijdens het onderzoek van  de toen driejarige die in 2007 ontvoerd is.

In een exclusief interview met Radar Online legde ze uit: “Ik geloof echt dat ik Madeleine, hun dochter, kan zijn, maar als ik dat niet ben, ben ik er meer dan 100 procent zeker van dat de persoon die mij heeft misbruikt erbij betrokken is.” Ze voegde eraan toe dat ze gelooft dat ze Kate’s stem herkent – bekijk het moment hier…

1a13c6e0087adb82473f8fabcc085120 AnGel-WinGs.nl

BEKIJK: Julia Wendell geeft toe dat ze de stem van Kate herkent

https://www.hellomagazine.com/film/20230324167601/maddie-mccann-julia-wendell-missing-person-message-kate-mccann/

0c3e1070089a18483a4c6ea1bc3ec9f4 AnGel-WinGs.nl

Ze voegde eraan toe dat ze gelooft dat ze bij de situatie betrokken was, ook al zijn de resultaten van de DNA-test nog niet binnen, om te vertellen dat ze de 19-jarige vermiste is. Ik heb geprobeerd met veel autoriteiten te praten in 2022. Ik heb met de ambassade in Polen, Portugal, Engeland gesproken… Interpol, de Poolse politie en de Portugese politie en niemand luisterde naar me.

 

Het is bijna 16 jaar geleden dat Maddie verdween 

“Zelfs als ik dat niet ben, wil ik dat ze helpen door mijn misbruiker te ontmaskeren. Ik ben er meer dan 100 procent zeker van dat de tekening op FindMadeline.com het gezicht is van mijn misbruiker. Ik ken deze persoon. En ik hoop dat we de waarheid zullen ontdekken en ik weet zeker dat we het snel zullen weten, dus bedankt, als je dit bekijkt.”

Madeleine werd in 2007 vermist uit een hotel in Praia de Luz tijdens een gezinsvakantie met haar ouders en jongere broers en zussen, de tweeling Sean en Amelie. De kinderen sliep in hun appartement terwijl hun ouders aan het dineren waren in een nabijgelegen restaurant toen Madeleine uit de kamer werd gestolen.

4b26bef744f6bde1b0c473d9a9976d9d AnGel-WinGs.nl

Julia beweert het vermiste meisje te zijn

Kate en Gerry deelden een bericht naar aanleiding van de 15e verjaardag van Madeleine’s verdwijning in mei 2022 op hun website in een verklaring: “Veel mensen praten over de noodzaak van ‘afsluiting’. Het is altijd een vreemde term geweest. Ongeacht de uitkomst zal Madeleine altijd  onze dochter zijn en er is werkelijk een gruwelijke misdaad begaan.

1f36c861f8562aaac7f0f3410e9001e1 AnGel-WinGs.nl

ONTDEK:  kijkers waren er kapot van na het bekijken van de Madeleine McCann-documentaire van ITV

“Deze dingen zullen blijven. Het is echter waar dat onzekerheid zwakte creëert; kennis en zekerheid geven kracht, en daarom is onze behoefte aan antwoorden, aan de waarheid, essentieel. We zijn dankbaar voor het voortdurende werk en de toewijding van het VK, Portugese en Duitse autoriteiten, want het is deze gecombineerde politie-inspanning die resultaten zal opleveren en ons die antwoorden zal brengen.”

259989439b6bdd9551a6ced8b745590d AnGel-WinGs.nl

Julia komt trouwens op televisie bij Dr Phil en dat zal a.s. maandag 27 maart 2023 zijn.
Wij kunnen niet op de website komen, in Nederland, van Dr Phil, vreemd genoeg.
Dat moet via een speciale browser, so I did…

Madeleine McCaNn and Julia Madele10

De eenentwintigjarige Julia Wendell trok de aandacht van miljoenen over de hele wereld toen ze beweerde dat ze gelooft dat ze misschien wel het beroemdste vermiste kind ter wereld is, Madeleine McCann.

efebac176e9a2405b59e564c19825b9d AnGel-WinGs.nl

Wendell beweert dat ze dezelfde bekende donkere vlek in haar oog heeft als McCann en soortgelijke lichaamsmarkeringen.

Ze beweert ook dat ze zich grote delen van haar vroege jeugd niet kan herinneren, niet zeker is van haar leeftijd en haar geboorteakte nooit heeft gezien.

In een exclusief interview onthult Wendell wat ze nog meer ontdekte dat haar deed geloven dat zij het meisje is dat in 2007 op 3-jarige leeftijd verdween.

De ouders van Wendell in Polen houden echter vol dat ze hun biologische kind is en ontkennen dat ze is ontvoerd.

McCann, die nu 19 jaar oud zou zijn, werd in 2007 ontvoerd terwijl ze met haar familie op vakantie was in Portugal en wordt verondersteld dood te zijn.

Is McCann eindelijk gevonden? Of is dit een wrede hoax?


~*~

Ze zijn bang dat Julia Leukemie heeft, het Perzische medium heeft Julia naar Amerika gehaald, ook om haar te beschermen, het schijnt dat ze de jonge vrouw behoorlijk lastig vallen en zelfs met de dood bedreigen! Tijdens de dna testen is er ook iets geconstateerd dat kan duiden op leukemie ook die uitslagen komen binnenkort, laten we hopen dat het niet zo is.

Raar dat in veel landen direct al gezegd werd dat zij loog en dat het niet waar was!
Ook dat geeft te denken, het leek wel in opdracht van…?

678d20c2108329a97a915458ea22e90b AnGel-WinGs.nl

 


Meisje dat denkt dat ze Madeleine McCann is, geeft update omdat DNA-testresultaten ‘aanstaande’ zijn

Tijdens de tests vonden artsen verontrustende tekenen dat Julia mogelijk kanker heeft

Het is alweer een tijdje geleden dat  Julia Faustyna , ook wel bekend als Julia Wendell, viraal ging met beweringen dat ze denkt dat ze Madeleine McCann is. Het verhaal kwam snel in een stroomversnelling toen werd gemeld dat ze een DNA-test onderging bij de familie McCann om te zien of ze echt Madeleine is, en nu in een update deelt ze dat de resultaten van die test op handen zijn.

Madeleine McCaNn and Julia Julia-10

Julia wacht momenteel op de resultaten van drie DNA-monsters en een genetische test. Als de resultaten terugkomen en laten zien dat Julia Brits is, heeft paranormaal begaafd medium en privédetective Dr. Fia Johansson, die met Julia heeft gewerkt, bevestigd dat ze hun onderzoek naar Madeleine McCann zullen voortzetten en zullen communiceren met de rechercheurs in Portugal. “We hebben op dit moment veel bewijs waaruit blijkt dat Julia zeker naar Polen is verhandeld”, zei ze.

Dr. Fia zei dat Julia’s DNA-testresultaten zullen worden vergeleken met die van Madeleine en dat ze op dit moment “heel erg wachten en elke dag de status ervan controleren”.

In een Instagram-live zei ze: “Veel van jullie vragen waarom Kate en Gerry [niet betrokken zijn] . Dat is niet nodig – het DNA van Madeleine McCann is er al. Ze hoeven niet betrokken te raken bij de mediapers. Als de DNA-test komt, waar ik heel erg op wacht en elke dag de status ervan controleer, zullen we matchen met een DNA-test van [Madeleine] McCann.

Madeleine McCaNn and Julia 33255210

“[Ze zou ook kunnen matchen] met iemand anders die op zoek is naar hun kind dat op dat moment mogelijk vermist is.”

Ze gaf later een verklaring af aan Julia’s ouders in Polen, waarin ze zei dat ze “zich niet meer kunnen verbergen”. Tegen Julia’s Poolse “moeder” zei ze: ‘Ik weet niet of het geluk of pech [voor jou] was dat Julia mij vond. Maar ik geloof, zoals ik het voor je voel en ik wil onderzoek doen naar jou en je hele familie, dat helaas heeft Julia mij gevonden.

Madeleine McCaNn and Julia 33257410

“Ik trek me niet terug. Ze is niet de enige, ze is niet dat zevenjarige [meisje] dat je de mond snoert, die bang is en nee zegt. Zelfs als ze nee zegt, ga ik door. Je kunt Julia niet tegenhouden – ik zal Julia gerechtigheid brengen.”

In de weken nadat ze viraal ging, reisde Julia naar de VS voor haar DNA-test. Tijdens tests zouden doktoren ook zorgwekkende ontdekkingen in haar bloed hebben gevonden – tekenen dat ze leukemie zou kunnen hebben. Er is geen update over deze bevindingen.

Dr. Fia heeft bevestigd dat de resultaten van de DNA-test deze week worden verwacht, en een update over de vraag of Julia Madeleine McCann is, zal volgen.

Madeleine McCaNn and Julia 33299210

https://thetab.com/uk/2023/03/23/girl-madeleine-mccann-julia-faustyna-wendell-dna-test-update-results-300186

https://thetab.com/uk/2023/03/03/julia-faustyna-madeleine-mccann-claims-timeline-297325

https://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/pray-for-her-julia-faustyna-awaiting-results-which-could-determine-if-she-has-cancer/news-story/f9664b4d05816d219063e48ae3afa6e9

Grappig iemand beweerd dat hij gezichtsdeskundige is en geen enkele gelijkenis ziet, ik zie ze wel, eigenlijk alleen maar.
Je moet er wel doorheen kunnen kijken nml.
026a53ffa9f39e247f0a2402d653e892 AnGel-WinGs.nl

Madeleine McCaNn and Julia 33302310

De zus van Madeleine en de gelijkenissen met Julia…

Madeleine McCaNn and Julia 33185010

De vlek in het oog kan veranderen in een oog, zelfs veranderen van plek!

Madeleine McCaNn and Julia Juliam10

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥