web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

WEF Insider geeft toe dat Trump de eerste stap heeft gezet in het ontvolken van blank Amerika

Een kwaadaardige insider van het World Economic Forum heeft toegegeven dat de globalistische elite de trekker overhaalde bij de arrestatie van Trump toen hij vorige week zwoer de elitaire pedofiele machtsstructuur te ontmantelen die regeringen over de hele wereld heeft gevangengenomen en helemaal naar de top gaat, het WEF, en nog hoger.

Volgens het WEF zal de aanstaande arrestatie van Trump deze week een belangrijke stap zijn in de richting van “het koloniseren van de Verenigde Staten”, het bestempelen van conservatieven en christenen als binnenlandse terroristen, het creëren van steden van 15 minuten die ook wel bekend staan ​​als “openluchtgevangenissen”, het legaliseren van pedofilie en het introduceren van een “eenkindbeleid” voor blanke gezinnen als middel om blank Amerika te ontvolken en een meer “rechtvaardige” samenleving te creëren.

De arrestatie van Trump, die de man zelf aankondigde op zijn Truth Social-platform, zal ook de maatschappelijke ineenstorting in de VS versnellen, en dat is precies waar de Davos-elites al decennia aan werken.

Met behulp van terroristische tactieken heeft de globalistische elite de kloof tussen rechts en links in de samenleving verscherpt, de marginale elementen gefinancierd en tegen elkaar opgezet. Het doel is om het reguliere Amerika ervan te overtuigen dat de samenleving wordt bevolkt door extremisten en onherstelbaar verdeeld is, terwijl de elite in feite de extremisten zijn die de structuur van de samenleving verscheuren.

Trump heeft gewaarschuwd dat zijn arrestatie weer op 6 januari zal zijn – een massale opzet, een valse vlag en een dekmantel om de onschuldigen en patriotten in de val te lokken en de ogen van het reguliere Amerika in de maling te nemen. Trump heeft gelijk – maar eigenlijk gaat hij niet ver genoeg. J6 was slechts een repetitie voor wat komen gaat.

Bronnen bij wetshandhaving hebben aangegeven dat de FBI en de CIA, handelend in opdracht van de elite, groepen hebben geïnfiltreerd die zich voorbereiden om vreedzaam te protesteren, net zoals ze deden tijdens J6. Behalve deze keer zal de chaos vele malen groter zijn dan alles wat we eerder hebben gezien.

De FBI en Deep State hebben geplande protesten geïnfiltreerd die in het hele land zullen plaatsvinden, zodat ze miljoenen Amerikanen in de val kunnen lokken. Klaus Schwab probeert op je knoppen te drukken. De elite wil dat je meedoet aan de protesten, zodat ze hun harde optreden tegen de staat van beleg tegen gewone, gezagsgetrouwe patriotten kunnen rechtvaardigen en jou en je gezin in de gevangenis kunnen zetten.

6 januari was de generale repetitie en de elite heeft haar tekst geleerd.

Hier zijn wat J6-beelden waarvan ze niet willen dat je ze ziet. Dit zijn wapens die worden uitgedeeld vanuit de hoofdstad. Over verborgen handen gesproken…

Tucker Carlson begon verslag uit te brengen over de doofpotaffaire en samenzwering in het hart van J6 – en laten we eerlijk zijn, er is genoeg bewijs om te bewijzen dat de gebeurtenissen niet verliepen zoals de Democraten beweren – maar vraag jezelf eens af: waarom stopte Tucker plotseling? Kwam hij een beetje te dicht bij de waarheid voor Fox News?

Er zijn duizenden FBI-agenten die op dit moment spoedcursussen geven aan crisisactoren en Antifa – ze helpen bij het verwijderen en manipuleren van hun sociale media-accessoires, kopen MAGA-hoeden en Amerikaanse vlaggen, en laten ze zien hoe ze de wapens moeten afvuren die ze krijgen. “Laat J6 eruit zien als kinderspel”, wordt hen verteld.

Trap er niet in. We hebben het op goed gezag dat Trump wordt opgezet door de elite. Je hoeft alleen maar het geld te volgen.

Trump reageerde op het nieuws van zijn op handen zijnde arrestatie door erop te wijzen dat de leider van het kantoor van de officier van justitie in Manhattan wordt gefinancierd door George Soros.

Manhattan DA Alvin Bragg, naar wie Donald Trump verwijst in zijn functie, werd in november 2021 gekozen met indirecte steun van de linkse miljardair en WEF Agenda-bijdrager George Soros, die $ 1 miljoen schonk aan de Colour of Change PAC, die het uitgaf aan kies Bragg.

Fox News meldde dat Soros “40 miljoen dollar heeft gesluisd in nationale campagnes voor openbare aanklagers”, waaronder die van Bragg.

Voormalig politiecommissaris van New York, Bill Bratton, sprak zich uit tegen de donatie die de in Hongarije geboren Soros gaf aan het politieke actiecomité Colour of Change, dat Bragg steunde.

“Als je kijkt naar elke stad in Amerika waar de gewelddadige misdaad toeneemt en de wanorde toeneemt… wat is dan de enige gemene deler?” zei Bratton . “Districtsadvocaten, die bijna allemaal fenomenaal worden gefinancierd door George Soros.”

Nu gebruikt de elite hun man om achter Trump aan te gaan, het precedent te trotseren, de samenleving uit elkaar te scheuren en de Verenigde Staten stap voor stap te koloniseren. Amerika zal nooit meer hetzelfde zijn nadat Trump is geboeid en gearresteerd.

Maar onthoud, ze komen niet voor Trump, ze komen voor jou. Trump is gewoon de man die in de weg staat.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥