web analytics
11:11 Dubbele getallen

Griekse douane vindt 14 containers wapens, bestemming vluchtelingenkampen

Op 14 september j.l. verscheen er een bericht op de website newswire.net waarin gemeld werd dat de Griekse douane 14 containers met wapens gevonden zou hebben. De Griekse douane vond op het moment van schrijven van het artikel 5000 geweren en minstens een half miljoen kogels in 2 containers die naar verluidt bestempeld waren met “humanitaire hulp”. De containers waren bestemd voor migranten uit Syrië in een Grieks vluchtelingenkamp. De website speculeert over soortgelijke “humanitaire” hulptransporten naar andere kampen in Europa. Omdat ik het bericht verder nauwelijks op internet kan vinden is de betrouwbaarheid van de berichtgeving moeilijk in te schatten. Wel is het alarmerend te noemen. Bericht de Main Stream Media hier bewust niet over omdat ze niet mogen, is het bericht onjuist of heb ik gewoon niet goed opgelet? Op onderstaande video zijn de beelden te zien waaruit de website newswire haar conclusies trekt.

Als het bericht waar zou zijn bevestigt dit het gevoel van het ‘ISIS – Trojaanse paard‘. In een artikel van afgelopen maandag lichte ik al toe waarom ik het opmerkelijk vind dat de vluchtelingenstroom nu pas opgang komt. Daarin noemde ik ook het Trojaanse paard (zie hier). Als u goed research doet wordt duidelijk dat ISIS een Westerse creatie is en dus eigenlijk een proxy-leger vormt voor het Westen, onder de vlag van de islam (zie hier). Links en rechts horen we steeds duidelijkere signalen over verkrachtingen in gedwongen prositutie in de vluchtelingenkampen. Ook valt op dat er steeds meer geconstateerd wordt dat er voornamelijk mannen naar de kampen trekken. De overgrote meerderheid van de migranten (naar schatting 75% tot wel 95%) zijn niet mensen die gevlucht zijn voor de burgeroorlog in Syrië of voor ISIS. Volgens de UNHCR bestaat 72% uit mannen en slechts 13% uit kinderen (het werkelijke aantal mannen ligt waarschijnlijk nog hoger). We zouden dus kunnen stellen dat het Westen haar eigen ISIS – Trojaans paard aan het creëren is. Als het bericht over de wapensmokkel klopt, dan is dat toch weer een zoveelste indicatie dat er een luchtje aan deze plotselinge tsunami aan vluchtelingen zit.

Lees ook:   Vrijwilligers veroorzaken werkeloosheid!

 

Bron linkvermeldingen: newswire.net, ninefornews.nl, pownet.tv, abovetopsecret.com

 

https://www.beyondthematrix.nl/2015/09/18/griekse-douane-vindt-14-containers-wapens-bestemming-vluchtelingenkampen/

Lees ook hun andere artikelen eens

https://www.beyondthematrix.nl/2015/09/14/vluchtelingen-tsunami-waarom-nu-pas/
https://www.beyondthematrix.nl/2015/09/16/nieuw-bewijs-dat-george-soros-de-immigratiestroom-stimuleert/

 

Zeg niet dat je niet gewaarschuwd was!

Iemand nog een beertje?

Open Mouth Niki Mink Bear by Kimbearlys Originals:

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button