web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Plandemic 2.0: nieuwe mRNA-prik wordt voorbereid voor een vogelgriepsprong naar mensen, “voor het geval dat”

146ad7d0d14c21dee1488a5349bdd2a1 AnGel-WinGs.nl

Voor het geval dat, nu de mensen hebben een dna veranderend prikje gehad, nu de kippetjes nog…wat zal er nu gaan gebeuren!?
Hmmz…*nadenkt*
eh, zal er misschien een nieuw virus zijn dat overspringt van de kip naar de mens?
HMMMM en dan…

Een nieuw rapport suggereert dat wetenschappers een vogelgriepprik voor mensen voorbereiden “voor het geval” het virus muteert. Maar hoe creëren ze een veilig en effectief vaccin voor een virus dat nog niet is gemuteerd om mensen te infecteren? Dit heeft een aantal wenkbrauwen doen fronsen.

Terwijl de huidige uitbraak van vogelgriep, ook wel bekend als H5N1 clade 2.3.4.4b, een groot aantal vogels heeft gedood en sommige zoogdieren heeft besmet, zijn er zeer weinig gevallen bij de mens. Ambtenaren hebben gezegd dat het risico van overdracht tussen mensen laag is.

Noqreport.com meldt: Toch is Big Pharma klaar om geld in te zamelen wanneer de media mensen vertellen dat de vogelgriep hen op dezelfde manier zal doden als met COVID-19.

Leidinggevenden van drie vaccinfabrikanten vertelden  Reuters  dat ze al menselijke vaccins ontwikkelen of gaan testen die beter passen bij het circulerende subtype, als voorzorgsmaatregel tegen een toekomstige pandemie. Andere Big Pharma-reuzen zeggen dat ze “klaarstaan” om massaal vaccins te produceren en de vruchten te plukken van een nieuwe plandemie.

Er is ook een druk geweest onder bedrijven om een ​​vogelgriepvaccin voor pluimvee te ontwikkelen  , een markt die potentieel  veel groter is  dan die voor mensen. – Reuters

Het doel hier is uiteraard om te profiteren van de ondergang van vogels (en mensen, mocht het zover komen). Of de vogelgriep echt is of een volledig verzonnen en gehyped iets, doet er niet toe. Helaas zijn er al veel mensen voor gevallen en zullen ze de injecties krijgen of ziek worden van wat er ook maar vrijkomt en “aviaire influenza” wordt genoemd.

De meeste potentiële menselijke doses zijn bestemd voor rijke landen in langdurige paraatheidscontracten, aldus wereldwijde gezondheidsexperts en de bedrijven. In de pandemieplannen van veel landen staat dat griepprikken eerst naar de meest kwetsbaren moeten gaan, terwijl het aanbod beperkt is. Maar tijdens COVID-19 hebben veel vaccinrijke landen grote delen van hun bevolking ingeënt voordat ze overwogen om doses te delen.

Dus de heersende klassen maken zich ineens zorgen over verarmde mensen die toegang hebben tot de ‘vaccins’ die het creëert? Dit hele plan riekt naar verhalen.

“We zouden mogelijk een veel groter probleem kunnen hebben met het hamsteren van vaccins en vaccinnationalisme bij een griepuitbraak dan we zagen met COVID”, zei Dr. Richard Hatchett, CEO van de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), die vaccinonderzoek helpt financieren. .

De Wereldgezondheidsorganisatie zei dat het wettelijk bindende overeenkomsten heeft getekend met 14 fabrikanten voor 10% van hun pandemische griepvaccin “zodra het van de productielijn komt”, in een mix van gedoneerde doses en doses die door het bureau tegen een betaalbare prijs kunnen worden gekocht. . De overeenkomsten omvatten zes van de grootste fabrikanten van seizoensgriep, zoals Glaxo Smith Klein, Sanofi en CSL Seqirus, aldus de WHO.

Aangezien ze een “vaccin” voorbereiden en het vogelgriep-verhaal “spring naar mensen” hard krijgen, moeten we dan allemaal aannemen dat dat de volgende stap is in het grote plan om ervoor te zorgen dat we allemaal permanente slaven zijn?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥