web analytics
11:11

Contant geld afschaffing…

-De gevolgen van een cashloze wereld zoals hieronder wordt beschreven en wellicht zit het volgende risico er ook wel in.
Hiermee kunnen ze je geld afstelen. Negatieve rente rekenen en jij kunt het er niet meer af halen om veilig te stellen. Straks alleen nog maar digitaal betalen maar ze kunnen het betalen ook met je bankpas stoppen en zeggen dat er alleen nog maar met chip betaald kan worden dus word je verplicht om je te laten chippen dat met de komst van 5G die ze willen uitrollen gaan ze alles na en hebben ze totale controle over je. Ze controleren en beheersen je helemaal. Je bent straks helemaal overgeleverd aan deze dictators en ze hebben je dan in armoede gestort en je bent niks en kunt niks meer.

Google zelf eens op 5G, mensen chippen en de combinatie daarvan.

https://indignatie.nl/2020/02/12/de-duivelse-plannen-van-christine-lagarde-ecb-en-het-imf-met-contant-geld/

Lees ook:   Proof - Mandela Effect is actually Cern Quantum Effect

Gerelateerde artikelen

Back to top button