web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Griekse spoorwegarbeiders weigerden Amerikaanse tanks naar Oekraïne te vervoeren

5937ff7e24fe76bad5faa0499d5b055d AnGel-WinGs.nlMedewerkers van de Griekse spoorwegmaatschappij TrainOSE weigerden deel te nemen aan het transport van Amerikaanse en NAVO-gepantserde militaire voertuigen. Tanks en andere voertuigen worden over zee afgeleverd in de haven van Alexandroupolis en vervolgens per spoor vervoerd naar de grens met Oekraïne.

Griekse spoorwegarbeiders weigerden Amerikaanse tanks naar Oekraïne te vervoeren
De Griekse havenstad Alexandroupolis is de afgelopen dagen uitgegroeid tot het belangrijkste doorvoerpunt voor Amerikaanse pantservoertuigen. Enorme transporten uit de VS worden daar gelost, waarna de lading naar Polen wordt gestuurd, aldus het KKE -portaal . Volgens het hoofd van de haven, Konstantinos Hadjimihail , zijn er sinds 30 maart drie volle treinen geladen.

De publicatie meldt dat medewerkers van de Griekse spoorwegmaatschappij weigerden treinen te bedienen met de NAVO-tanks, en ook om de veiligheid van het transport te waarborgen. Pogingen van de directie van TrainOSE om de medewerkers te dwingen tevergeefs. Vakbonden kwamen degenen die weigerden te hulp en eisten een verbod op het vervoer van militair materieel door de Griekse spoorwegen.

“We eisen dat het rollend spoorwegmaterieel van ons land niet wordt gebruikt om het VS-NAVO-arsenaal naar de buurlanden te vervoeren. We zullen niet medeplichtig worden”, aldus de vakbonden in een verklaring.

(Heel goed!!!!!!!)

Eerder uitten de jongeren van Griekenland ook het niet eens te zijn met het feit dat het land was veranderd in een doorvoerpunt voor de Noord-Atlantische Alliantie. Jongeren gooiden rode verf op een treinlading gepantserde NAVO-voertuigen.

Wat een geweldige actie dit
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/politics/1695416-grecija_protiv_tankov/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥