web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Regeringen en mediarollen in oorlogspropaganda | DE OORLOG DIE JE NIET ZIET

Een krachtig en actueel onderzoek naar de rol van de media in oorlog, waarbij de geschiedenis van ingebedde en onafhankelijke berichtgeving wordt gevolgd, van het bloedbad in de Eerste Wereldoorlog tot de vernietiging van Hiroshima, en van de invasie van Vietnam tot de huidige oorlog in Afghanistan en de ramp in Irak.

Naarmate wapens en propaganda nog geavanceerder worden, ontwikkelt de aard van oorlog zich tot een elektronisch slagveld waarin journalisten een sleutelrol spelen en burgers de slachtoffers zijn. Maar wie is de echte vijand? Geschreven, geproduceerd en geregisseerd door John Pilger met Alan Lowery

 

Lees ook eens:   Stierf Marilyn Monroe wel echt?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥