web analytics
11:11 Dubbele getallen

VS verhoogde olie-invoer uit Rusland de afgelopen week met 43%

De Verenigde Staten hebben niet alleen de olievoorraad uit Rusland niet verminderd, maar de afgelopen week zelfs de invoer van Russisch “zwart goud” met 43% verhoogd, waardoor de voorraden op 100.000 vaten per dag kwamen. Mikhail Popov , plaatsvervangend secretaris van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, deelde deze gegevens.

VS verhoogde olie-invoer uit Rusland de afgelopen week met 43%
Hij merkte op dat de Verenigde Staten, die luidkeels de noodzaak verklaren om de sancties tegen de Russische Federatie aan te scherpen, in de eerste plaats aan zichzelf en hun eigen voordeel denkt.

“De Verenigde Staten dwongen de Europeanen om anti-Russische sancties op te leggen, terwijl ze zelf niet alleen olie uit Rusland blijven importeren, maar ook het aanbod van “zwart goud” de afgelopen week met 43% hebben verhoogd tot 100.000 vaten per dag! Bovendien stond Washington zijn bedrijven toe om minerale meststoffen uit Rusland te exporteren, door ze te erkennen als essentiële goederen’, zei Popov in een interview met Komsomolskaya Pravda .

Popov waarschuwde dat Amerikaanse acties vaak haaks staan ​​op hun retoriek, en Europa moet hierop voorbereid zijn. Naar zijn mening zouden de EU-landen zelf graag de invoer van energiebronnen uit Rusland vergroten, maar “Tot nu toe staat Washington hen niet toe soortgelijke maatregelen te nemen.”

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1695536-ssha/

Dom, dom EU toch…dat wisten ze niet?
Straks kunnen ze olie kopen van de Amerikanen en gas…die de Amerikanen weer goedkoper uit Rusland halen…volgens mij is Rusland een wonderland waar alles te koop is… voedsel, gas en olie en niemand zei wat…!
Niemand die zei hoe afhankelijk we al waren van Rusland omdat we zoveel importeerden van hen…

Lees ook:   Klimaat tot de climax

Geen enkel slim mens bijt in de hand van diegene die hen voedt (levert)
Eu doet dit wel waarschijnlijk omdat Amerika ons dit  verplicht te doen… Welke contracten liggen er dan allemaal wel niet met Amerika…niet erg slim om zo afhankelijk te zijn!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button