web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologiePolitiek-Elite

Oorlog tussen Rusland en Oekraïne in 2022: wat kan astrologie onthullen over het conflict?

Oorlog tussen Rusland en Oekraïne in 2022: wat kan astrologie onthullen over het conflict?
be2c71de622ceb600c39f472b78484cc AnGel-WinGs.nl

Rusland en Oekraïne zijn lange tijd verwikkeld in een gewapend conflict en uiteindelijk viel Rusland zijn buurland aan op 24 februari 2022 (IST). Wat zijn de gevolgen van deze oorlog volgens astrologie? Lees verder om erachter te komen.

Na de 2e wereldoorlog werd de wereldmacht verdeeld in twee delen. De ene factie werd geleid door Amerika en de andere door de USSR.

Zoals we al weten, is Oekraïne een voormalige Sovjetnatie en wil het nu lid worden van de NAVO (de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie), een groep die is opgericht om collectieve veiligheid te bieden tegen het expansieve beleid van de Sovjet-Unie.

Als Oekraïne lid wordt van de NAVO, komt het in aanmerking voor steun van NAVO-groepen in geval van aanvallen van buitenaf, en Rusland denkt dat dat niet goed voor hem zou zijn, omdat de groep dan ook dichter bij de grens komt.

Nu eist Rusland garanties dat zijn buurland zich niet bij de mondiale organisatie aansluit, maar Oekraïne verwierp dit. Laten we dit in meer detail begrijpen:

 

Waarom vechten Rusland en Oekraïne?

President Poetin stond op gespannen voet met het NAVO-beleid van uitbreiding naar het oosten. Nu Oekraïne graag lid wil worden van de NAVO, wilde Rusland ervoor zorgen dat Oekraïne nooit de handen ineen zou slaan met de organisatie. President Poetin heeft lang standvastige opvattingen gehad over Rusland en Oekraïne als één geheel. Hij heeft de visie van een sterk Rusland zoals het was vóór de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1991. Hij gelooft dat Oekraïne dat na zijn desintegratie uit Rusland is ontstaan, slechts een marionet is in de handen van de krachten van het Westen. Daarom wil hij voorkomen dat Oekraïne de handen ineen slaat met de NAVO, een bondgenootschap dat mogelijk een bedreiging vormt voor Rusland. Maar er zijn andere onderliggende redenen voor dit conflict dat al jaren broeit. Laten we ze snel voor je op een rijtje zetten:

Ruslands dorst om de energiereus te worden Rusland is de op twee na grootste olieproducent en de op één na grootste aardgasproducent ter wereld. Het land voorziet in een derde van het Europese aardgasverbruik. Sancties die worden opgelegd aan Rusland na zijn agressieve optreden in Oekraïne zullen problematisch zijn voor de Europese landen die voor hun energiebehoeften uitsluitend afhankelijk zijn van Rusland.
Rusland vs. VS- De VS hebben vaak gezinspeeld op de pogingen van Rusland om handel te gebruiken om de handen te binden aan de Europese landen die ervan afhankelijk zijn voor hun energiebron. Sinds de Tweede Wereldoorlog heeft de Sovjet-Unie geprobeerd gunstige economische overeenkomsten aan te bieden aan landen om de volgende supermacht te worden door hun afhankelijkheid ervan voor energie te vergroten.
Conflict gebruikt als instrument voor buitenlands beleid Oekraïne ontving gesubsidieerde olie en gas van Rusland, ondanks zijn desintegratie van de Sovjet-Unie tot 2004, toen een pro-westerse regering het land overnam. Rusland herriep de goedkopere prijzen en eiste dat Oekraïne markttarieven zou betalen. Toen Oekraïne weigerde hieraan te voldoen, beperkte Rusland de gasstroom en bouwde het een verhaal op dat Oekraïne niet betrouwbaar is als gasdoorvoerland, waardoor de Nord Stream-pijpleiding rechtstreeks van Rusland naar Duitsland in gebruik werd genomen.

Lees ook:   Donor Ja of Nee...

Astrologie Feit van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne:
Volgens de beschikbare horoscoop van Vladimir Vladimirovich Poetin momenteel, is er een invloed van Mahadasha van Mercurius met Ketu Antardasha. Door deze astrologische combinatie zal hij zegevieren en zal hij zeker zijn agenda bereiken.

In deze volgorde, volgens de horoscoop van Rusland , zal het gedurende deze tijd, als gevolg van Rahu-Mangal dasha, wat meer problemen ondervinden op het gebied van geld en stabiliteit.

Oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft gevolgen voor de wereld en India:
Wat zijn nu de astrologische aspecten die leiden tot het begin van deze oorlog, en wat zal het effect zijn op de wereldpolitiek en op ons land? Laten we dit hieronder in detail begrijpen:

In januari 2014 werd P.Poroshenko verkozen tot president van Oekraïne in de maand mei in de Vimshottari mahadasha van Jupiter-Mercury (R). Beide planeten stonden in het achtste huis van de horoscoop en waren zelfs tijdens de val van de pro-Moskou-president van Oekraïne prominent aanwezig. Dit was toen het eigenlijke probleem begon.
Ondertussen was er in de horoscoop de transit in Europese en verbonden landen en werd in de maand februari een gedeeltelijke conjunctie waargenomen tussen Zon en Saturnus. Door deze gewelddadige en krachtige verschuiving is er een yoga te zien en zijn er meer ondersteunende vijf dinsdagen in de maand maart. Dit alles wijst op een plotselinge dood en laster. Er kan ook ergens in de wereld een vliegtuigongeluk plaatsvinden.
In de maand maart zal Guru op verboden terrein zijn en het effect van de kalsarpa-yoga zal duidelijk zijn. Europese landen zullen dus ook te maken krijgen met oorlogssituaties zoals aanvallen en explosies op luchtmachtbases.
Vanaf de maand maart, volgens de hindoeïstische Chaitra maas, zal vanwege kalsharp yoga en het aspect van Saturnus op de zon beroering en angstaanjagende gevolgen hebben in de wereld.
In veel landen zullen nieuwe vergelijkingen worden gevormd, en de komende situatie wijst op een bloedige en gewelddadige uitkomst, vooral in Taiwan, het Midden-Oosten, Oeganda en Afghanistan.
Na april 2022 geven Mangal-Shani yuti en yoga ook een indicatie van een wereldoorlog omdat de door Amerika geleide NAVO zal reageren op de aanhoudende situatie.
Ook zal Rahu worden gepasseerd in het teken Ram, wat de heerschappij onder dictatuur benadrukt, en provincies zullen een beweging van expansie en dictatuur beginnen zoals China.
Een glimp van de geschiedenis leert ons dat toen de zon in Steenbok doorging , zoals in het jaar 1962, 1992 en nu in 2022, het vernietiging veroorzaakte. Omstandigheden zoals de verspreiding van ziekten zullen de spanning verhogen. Om deze voorspelling te ondersteunen, kunnen we het voorbeeld van de Indische Oorlog in 1962 gebruiken.
De bevolking van Oekraïne stemde met een overweldigende meerderheid voor onafhankelijkheid in het referendum van 1 december 1991 na de ontbinding van de Sovjet-Unie. De naoorlogse omstandigheden thuis hebben ze in 1992 en nu in 2022 behandeld. Deze combinatie van Yoga’s in Steenbok is de belangrijkste reden voor de oorlog.
Oorlog tussen Rusland en Oekraïne voor de wereld:
Op 27 februari 2022 staan ​​Mars, Mercurius , Venus , Saturnus en de Maan samen in Steenbok. Het is tijd voor een grote omwenteling in de wereld. De komende 18 dagen zijn cruciaal voor deze oorlog. Verheven Mars zal de komende vier jaar invloed hebben op de hele wereld.

Lees ook:   Oorlog

Mars geeft aan dat er momenteel een verschrikkelijke en furieuze omwenteling gaande is in de wereld. Mars is symbolisch en representatief voor Rood China, maoïstische organisaties, oorlog, vuur, explosie. Hierdoor zullen veel landen van de wereld verwikkeld raken in conflicten, vooral sommige landen zoals Hong Kong, Taiwan en Birma.

Maar ook al zullen de grote landen van de wereld, waaronder Amerika, blijven streven naar wereldvrede, al hun inspanningen zullen een simpele misvatting blijken te zijn.

Dichter bij huis zullen bijna alle grote landen zoals China, Amerika, Rusland, Noord-Korea, India, Iran, Pakistan, enz., onder het mom van hun kernenergie en energie. Er zullen ook vergelijkingen worden gevormd tussen enkele nieuwe landen in de wereldpolitiek.

De Amerikaanse regering zal door de snelle politieke veranderingen in de getroffen landen ook worden gedwongen om bijzondere wijzigingen aan te brengen in haar defensie- en buitenlands beleid. Om zijn dominantie in de wereld te behouden en te vergroten, zal het indirect helpen en meewerken aan de vernietiging van rebellengroepen en zal het militairen moeten sturen en dwangmatig betrokken zijn bij de oorlog, terwijl het ook geleidelijk economische sancties oplegt, enz.

Op de wereldmarkt zal de oorlog verschillende dingen treffen, waaronder olie, goud, grondstoffen en de aandelenmarkt. Tegelijkertijd zullen ook veel markten in de wereld een scherpe daling zien en direct worden beïnvloed. Er zullen ook ernstige gevolgen zijn voor de economie van veel landen.

Er zal zich de komende maand een slechte yoga (Khapper) vormen en daarom zullen mensen naar een andere plaats migreren. Er zal ook een machtsverschuiving in hetzelfde land plaatsvinden zonder goedkeuring, en er zullen weinig nieuwe staten worden gevormd.

Lees ook:   GL rukt posters af van FVD en Jesse doet er nog een schepje bovenop

Na deze oorlog zijn er ook tekenen dat de hele wereld opnieuw wordt ondergedompeld in de greep van een grote economische recessie wanneer de wereld zichzelf probeert te genezen na de coronapandemie.

Astrologisch feit van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne voor India:
Voor India, volgens de horoscoop van het land, is dit jaar de Mahadasha van de Maan aan de gang en is de deposant van het 3e huis. In een dergelijke situatie zullen ziekten heersen. Daarom zal het land betrokken zijn bij het in evenwicht brengen van epidemieën en het oplossen van zowel interne problemen als die op het wereldtoneel. Het land zal erin slagen ook op wereldschaal een belangrijke rol te spelen. De geloofwaardigheid van India zal daardoor toenemen. Verschillende landen van de wereld zullen hierdoor zeker respect schenken aan India.

Oorlog is nooit goed, en deze lijkt niet anders; met een positieve kijk kunnen we echter zeker alle kansen bestrijden. We hopen dat deze periode van strijd snel voorbij is en dat geluk over de hele wereld heerst.

Bron

M.a.w Friesland wil bij Duitsland, NL verbiedt dit want Friesland hoort bij Nederland.
Friesland zegt dikke vinger ik ga lekker bij Duitsland en die wil dat ook wel!
Gevolg Rutte over de zeik en die zegt we gaan oorlog voeren in Friesland..hoe stop je dit?
Friesland moet dimmen want ja die hoort echt bij NL!
Wil je dat niet, ga dan verhuizen naar Duitsland!

Mooie sanctie disneyfilms boycotten in Rusland… 😀
Dat zal ze leren…man, man wat kinderachtig!

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥