web analytics
...

Nieuw type Chemtrail induceert hartritmestoornissen en koude handen / voeten bij sommige

Nieuw type Chemtrail induceert hartritmestoornissen en koude handen / voeten bij sommige

GIF door PEEKASSO

In de afgelopen paar maanden is een nieuw type chemtrail gebruikt. Dit type veroorzaakt een smaak in de lucht die lijkt op een krijtachtige slaappil “. Deze smaak is het best te omschrijven als een sterke, farmaceutische smaak. De smaak lijkt sterk op de geur van een ziekenhuis gecombineerd met de bittere smaak van een slaappil.

Zie het Blunt Metallic Chemtrail-type
Zie het “Pharma-Metallic Sedative” -type

Wanneer deze smaak / geur in de lucht optreedt, ervaren sommige mensen, waaronder ikzelf, hartritmestoornissen die optreden samen met koude handen en voeten. Dit gaat gepaard met spiertrekkingen, vooral in de benen, armen en het gezicht. Ik ervaar ook een onderdrukking van de normale ademhaling, waarbij ik me af en toe realiseer dat ik heb uitgeademd en niet opnieuw heb ingeademd.

Omdat ik een van de minderheden ben die chemtrails in de lucht kan proeven, weet ik dat deze symptomen altijd optreden wanneer dit type chemtrail in de lucht is. De symptomen treden ook op in verhouding tot de intensiteit van de smaak van dit chemtrail-type in de lucht: hoe sterker de smaak, hoe erger de symptomen.

Natuurlijk, aangezien de overgrote meerderheid van de bevolking geen vreemde smaken in de lucht proeft – of er geen aandacht aan schenkt, zullen de meesten deze correlatie niet maken.

Zie Chemtrails ruiken en proeven

Dit nieuwe type chemtrail begon ongeveer 6 maanden geleden (eind 2019) in ons gebied. De intensiteit was subtiel en werd slechts af en toe gebruikt. Naarmate de tijd verstreek, kwam dit type vaker voor. Op het moment van schrijven komt het wekelijks aan en uit. Soms gaat er een week of langer voorbij zonder dat dit type wordt bespoten, daarna wordt het meerdere dagen achter elkaar dagelijks gespoten. Gevoelige personen kunnen symptomen krijgen die bij dit patroon passen.

Lees ook:   Alles over Covid en vaccinaties op een rij

Ik schrijf dit omdat de symptomen die door dit chemtrail-type worden veroorzaakt levensbedreigend zijn, en ik heb gehoord van anderen die identieke symptomen ervaren die in de recente geschiedenis zijn begonnen. De grillige hartslag die het veroorzaakt, is zenuwslopend en veroorzaakt het gevoel van een naderende dood. Het onstabiele hartritme gaat gepaard met het incidentele gevoel van oscillerende elektrische stroom in de hartspier.

Deze symptoomset is moeilijk om mee te leven en wordt niet verzacht door een nat masker te gebruiken. Dit geeft aan dat de stof waarschijnlijk niet wordt aangetrokken door water of olie, of dat het slechts een zeer kleine blootstelling vergt om symptomen te veroorzaken.

Zie The Wet Mask: A Cheap, Levensvatbare beschermingsmiddelen tegen Chemtrails

Ik heb het volgende werk redelijk goed voor mij gevonden, maar ze elimineren mijn symptomen niet volledig. Deze omvatten magnesium-, kalium- en ontstekingsremmende kruiden zoals kurkuma / curcumine en CBD-olie. Magnesium lijkt het beste te werken, maar dit alles zorgt voor een merkbare verbetering, vooral ontstekingsremmers. Ik heb de symptomen niet volledig kunnen elimineren wanneer dit chemtrail-type in de lucht is.

Het is duidelijk dat deze symptomen bij de meeste mensen niet worden veroorzaakt door dit type chemtrail. Dit geldt voor veel “milieu” -ziekten. Sommige mensen zijn veel gevoeliger dan andere. Desalniettemin beïnvloedt het vrijkomen van deeltjes in de atmosfeer iedereen in de loop van de tijd, en dit wordt gezien in het huidige historische bevolkingsverlies en de kortere levensduur.

ZienReuters: Cijfers van hoogleraren in staten nemen snel af,

zien Japanse bevolking snel afnemen

Deze informatie wordt niet gerapporteerd door de reguliere media, en we zouden het zeker niet verwachten totdat ze gedwongen worden om het te verbergen om hun façade van integriteit te behouden.

Lees ook:   Het weer en kou vatten etc

Ik hoop vreselijk dat de wereld snel wakker zal worden van de gruweldaden die worden toegebracht door de voortdurende chemische aerosolcampagne en verschillende andere levensvernietigende technologieën die worden losgelaten.

Verwant

De ALUMINISATIE van onze bodems De kwikapocalyps

: Chemtrails bevatten

kwikwetenschappelijke waarschuwing verbijsterd door “kelderende” vruchtbaarheidscijfers

Newsweek Magazine: Wie doodt Amerika’s sperma?

De emotionele effecten van kwik, waaronder verschillende persoonlijkheidsveranderingen

Ontvolking Gedocumenteerd

wat kwik met uw lichaam doet, legt veel uit

Terugkeer naar aërosolinjectie (“Chemtrails”) Wereldwijde nieuwsfeed

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button