web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Na drie dagen onderhandelen is Mark Rutte onder de druk bezweken

Beste FVD’er,

Na drie dagen onderhandelen is Mark Rutte onder de druk bezweken. Sinds eergisteren is Nederland onderdeel van een Schuldenunie.

Rutte ging akkoord met een hogere EU-begroting, met EU-belastingen én met Europese schuldendeling. De EU gaat nu voor 750 miljard euro (!) schulden maken voor het “Herverdelingsfonds”.

In 2019 wuifde Mark Rutte dit alles weg in een debat met Thierry Baudet. Het zou allemaal niet gaan gebeuren, bezwoer Rutte. Maar wie heeft er gelijk gekregen?

Door de gedwongen Europese eenmaking heeft Nederland vandaag de dag nauwelijks nog kenmerken van een onafhankelijke staat. We hebben geen eigen munt meer, geen eigen grenzen. Ons parlement is niet soeverein, maar wordt beperkt door EU-besluitvorming. Het EU-recht staat boven de Nederlandse grondwet. Onze taal, het Nederlands, wordt overal vervangen. En nu raken we ook nog onze fiscale soevereiniteit kwijt. Als er niet snel verandering komt, is Nederland geen onafhankelijke staat meer, maar slechts een provincie van de EU.

Daarom wil FVD een referendum over het lidmaatschap van de EU. Daarin bepleit FVD een gecontroleerde uittreding. We blijven handel drijven en goede betrekkingen onderhouden met heel Europa, maar we gaan zelf over onze eigen welvaart en onze eigen wetgeving.

Voor zo’n referendum gaat FVD zich bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 inzetten. Als we ons Nederland als onafhankelijk land willen behouden, is dat misschien wel de laatste kans die we hebben.

Maar voordat het zover is, organiseren we nu alvast een flink aantal evenementen! Onze beweging groeit en we bouwen door. Houd www.fvd.nl/agenda in de gaten voor nieuwe events bij u in de buurt! Deze evenementen vinden de komende weken plaats:

  • 25 juli in Maarsbergen (Utrecht): RES in Beeld over de gevolgen van de Regionale Energiestrategieën voor het Utrechtse landschap
  • 29 juli in Eindhoven (Noord-Brabant): Triomf-BBQ! FVD bestuurt mee in Brabant. Op deze barbecue kunt u uw Brabantse gedeputeerden spreken en luidt FVD Noord-Brabant het nieuwe politieke jaar in!
  • 27 augustus in Scheveningen (Zuid-Holland): Kickoff! FVD Zuid-Holland begint het nieuwe jaar met een evenement op de Scheveningse Pier!
  • 6 september in Barger-Compascuum (Drenthe): Wandeling! Leer uw Drentse Statenleden kennen tijdens een wandeling door het Veenpark.
  • 10 september in Zoetermeer (Zuid-Holland): RES in Beeld over de gevolgen van de Regionale Energiestrategieën voor het Zuid-Hollandse landschap
Lees ook:   Dode eigenaar en bijna dood hondje verhaal

En op 7 september vindt in Arnhem (Gelderland) het eerste grote landelijke FVD-event plaats! Thierry Baudet en Theo Hiddema luiden samen met u het nieuwe politieke jaar – én verkiezingsjaar! – in. Bestel uw kaarten NU!

Onze krantenactie is intussen uitermate succesvol verlopen. 1 miljoen huishoudens hebben onze FVD-Krant mogen ontvangen. Ik wil de duizenden fantastische vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt ONTZETTEND bedanken! Dankzij jullie laten we ons geluid van politieke verandering aan heel Nederland horen! Hebt u de krant nog niet gelezen? HIER kunt u dat doen. Tot 30 juli is het mogelijk om de oplossing van de kruiswoordpuzzel in te zenden!

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet

PS: De zomer doorkomen met gedachten over de toekomst van ons mooie land? Overweeg Politiek van het Gezond Verstand!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥