web analytics
11:11 Dubbele getallen

Terugbetalen voor Bakhmut? Aanval vernietigt levens in Key City. Rusland Oorlog in Oekraïne (speciaal verslag)

Woonwijk in Yasinovataya (nabij Donetsk) gebombardeerd door wat leek op een zogenaamd door het Westen geleverde 155 mm granaten afgevuurd door Oekraïense troepen vanuit het Avdeevka-gebied. Getuigen zeggen dat het Oekraïne’s “Payback” is voor Rusland dat de controle over Bakhmut / Artemovsk overneemt?

In dit rapport reizen we naar Yasinovataya en zien we dat Oekraïne het vuur heeft geopend op een woonwijk van Yasinovataya en veel appartementsgebouwen heeft vernietigd met wat (naar verluidt) leek te zijn en getuigen zeiden dat Western 155 mm granaten leverde.

Het lijkt erop dat Oekraïne, nadat Rusland de controle over Bakhmut / Artemovsk heeft overgenomen, opnieuw haar aanvallen op burgergebieden opvoert.

Patrick Lancaster

Lees ook:   COVID-vaccins kunnen een lawine van neurologische aandoeningen veroorzaken
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button