web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Een staat van nooit eindigende crisis: de regering voedt massahysterie

 

We zijn proefkonijnen geworden in een meedogenloos berekend, zorgvuldig georkestreerd, huiveringwekkend koelbloedig experiment over hoe we een bevolking kunnen beheersen en een politieke agenda kunnen bevorderen zonder veel tegenstand van de burgerij.

Dit is mind control in zijn meest sinistere vorm.

Met een alarmerende regelmaat wordt de natie onderworpen aan een golf van geweld die het publiek terroriseert, het land destabiliseert en de regering meer rechtvaardigingen geeft om hard op te treden, af te sluiten en zelfs nog autoritairder beleid in te stellen in het zogenaamde belang van nationale veiligheid zonder veel bezwaren van de burgerij.

 

Dit maakt allemaal deel uit van het masterplan van de Deep State.

Vraag jezelf af: waarom worden we gebombardeerd met crises, afleidingen, nepnieuws en reality-tv-politiek? We worden geconditioneerd als laboratoriummuizen om te overleven op een vast dieet van brood-en-circuspolitiek en een eindeloze golf van crises.

Gevangen in deze ‘crisis van het nu’, heeft de gemiddelde persoon moeite om alle ‘gebeurtenissen’ bij te houden en te onthouden, al dan niet gefabriceerd, die als een uurwerk plaatsvinden om ons afgeleid, misleid, geamuseerd en geïsoleerd te houden van realiteit.

Al die tijd blijft de regering meer macht en autoriteit over de burgerij vergaren.

Wanneer we worden gebombardeerd met nieuwsberichten van muur tot muur en nieuwscycli die om de paar dagen veranderen, is het moeilijk om gefocust te blijven op één ding – namelijk de overheid verantwoordelijk houden voor het naleven van de rechtsstaat – en de machten die begrijp dit.

Maar zoals John Lennon ons eraan herinnert: “niets is echt”, vooral niet in de wereld van de politiek.

Met andere woorden, het is allemaal nep, dwz gefabriceerd, dwz gemanipuleerd om de werkelijkheid te vervormen.

Lees ook:   Psychiatrist: Gender Indoctrination Is Child Abuse

Net zoals het verzonnen universum in Peter Weirs film The Truman Show uit 1998, waarin het leven van een man de basis vormt voor een uitvoerig geënsceneerde televisieshow gericht op het verkopen van producten en het verkrijgen van kijkcijfers, is het politieke toneel in de Verenigde Staten in de loop der jaren veranderd in een zorgvuldig gekalibreerde oefening in het manipuleren, polariseren, propageren en controleren van een populatie.

Dit is de magie van de reality-tv-programma’s die tegenwoordig doorgaan voor politiek.

Zolang we worden afgeleid, vermaakt, af en toe verontwaardigd, altijd gepolariseerd maar grotendeels niet betrokken en tevreden om op de stoel van de kijker te blijven, zullen we er nooit in slagen een verenigd front te vormen tegen tirannie (of corruptie en onbekwaamheid van de overheid) in welke vorm dan ook.

Hoe meer er naar ons wordt gestraald, hoe meer we geneigd zijn om ons terug te nestelen in onze comfortabele fauteuils en passieve kijkers te worden in plaats van actieve deelnemers terwijl verontrustende, angstaanjagende gebeurtenissen zich ontvouwen.

Realiteit en fictie smelten samen terwijl alles om ons heen amusementsvoer wordt.

We hoeven niet eens van kanaal te veranderen als het onderwerp te eentonig wordt. Dat wordt voor ons geregeld door de programmeurs (de bedrijfsmedia).

“Leven is gemakkelijk met gesloten ogen”, zegt Lennon, en dat is precies wat reality-tv die zich voordoet als Amerikaanse politiek, de burgerij programmeert om te doen: door de wereld navigeren met hun ogen dicht.

Zolang we kijkers zijn, zullen we nooit doeners zijn.

Studies suggereren dat hoe meer mensen naar reality-tv kijken – en ik zou stellen dat het allemaal reality-tv is, inclusief entertainmentnieuws – hoe moeilijker het wordt om onderscheid te maken tussen wat echt is en wat zorgvuldig vervaardigde klucht.

Lees ook:   Russen bouwen opvangkampen in Syrïe!!!

“Wij de mensen” kijken veel tv.

Amerikanen kijken gemiddeld vijf uur per dag televisie. Tegen de tijd dat we de leeftijd van 65 bereiken, kijken we meer dan 50 uur televisie per week , en dat aantal neemt toe naarmate we ouder worden. En reality-tv-programma’s vangen elk seizoen consequent het grootste percentage tv-kijkers op met een verhouding van bijna 2:1.

Dit voorspelt niet veel goeds voor een burgerij die in staat is meesterlijk geproduceerde propaganda te doorzoeken om kritisch na te denken over de waan van de dag, of het nu gaat om nepnieuws dat wordt verspreid door overheidsinstanties of buitenlandse entiteiten.

Dit geldt ongeacht of de reality-programmering gaat over de capriolen van beroemdheden in het Witte Huis, in de bestuurskamer of in de slaapkamer.

De gevolgen voor de toekomst van burgerbetrokkenheid, politiek discours en zelfbestuur zijn ongelooflijk deprimerend en demoraliserend.

Uiteindelijk hebben realityshows, het amusementsnieuws, de bewakingsmaatschappij, de gemilitariseerde politie en de politieke spektakels één gemeenschappelijk doel: ons verdeeld, afgeleid, gevangen houden en niet in staat stellen een actieve rol te spelen in de zaken van zelfbestuur.

Kijk achter de politieke spektakels, de reality-tv-theatershows, de goocheltrucs en afleidingen, en het maagkrampende, nagelbijtende drama, en je zult ontdekken dat er een methode is voor de waanzin.

Hoe verander je de manier waarop mensen denken? Je begint met het veranderen van de woorden die ze gebruiken.

In totalitaire regimes – ook wel politiestaten genoemd – waar conformiteit en naleving worden afgedwongen met een geladen pistool, dicteert de regering welke woorden wel en niet mogen worden gebruikt.

Lees ook:   The real reason Russia and Syria are being targeted right now

In landen waar de politiestaat zich verschuilt achter een welwillend masker en zich vermomt als tolerantie, censureren de burgers zichzelf en controleren ze hun woorden en gedachten om zich te conformeren aan de dictaten van de massale geest.

Zelfs als de motieven achter deze strak gekalibreerde heroriëntatie van de maatschappelijke taal goedbedoeld lijken – het ontmoedigen van racisme, het veroordelen van geweld, het aan de kaak stellen van discriminatie en haat – is het eindresultaat onvermijdelijk hetzelfde: intolerantie, indoctrinatie, infantilisme, de verlammende vrijheid van meningsuiting, en het demoniseren van standpunten die haaks staan ​​op de culturele elite.

Iets bestempelen als ‘nepnieuws’ is een meesterlijke manier om de waarheid te verwerpen die indruist tegen het eigen verhaal van de heersende macht.

Zoals George Orwell erkende: “In tijden van universeel bedrog is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad.”

Een bevolking die niet voor zichzelf kan denken, is een bevolking die met de rug tegen de muur staat: stom tegenover gekozen functionarissen die weigeren ons te vertegenwoordigen, hulpeloos tegenover politiegeweld, machteloos tegenover gemilitariseerde tactieken en technologie die ons behandelen als vijandelijke strijders op een slagveld, en naakt in het aangezicht van overheidssurveillance die alles ziet en hoort.

Zoals ik duidelijk maak in mijn boek Battlefield America: The War on the American People en in zijn fictieve tegenhanger The Erik Blair Diaries , is het tijd om van kanaal te veranderen, de reality-tv-show af te stemmen en terug te dringen tegen de echte dreiging van de politie. staat.

Zo niet, als we achterover blijven leunen en onszelf verliezen in politieke programmering, zullen we een gevangen publiek blijven voor een farce die met de minuut absurder wordt.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥