web analytics
11:11 Dubbele getallen

De crisis tussen Rusland en Oekraïne

De crisis tussen Rusland en Oekraïne

afd78c2d7d6f9a88cb9d316969db6219 AnGel-WinGs.nl

De spanningen blijven toenemen aan de grens tussen Oekraïne en Rusland, waar onlangs meer dan 100.000 Russische troepen zijn gestationeerd, in wat lijkt op een aanloop naar een invasie. Rusland begon in 2014 met de overname van zijn buurland met de annexatie van de Krim, gevolgd door verdere grensinvallen in aangrenzende Oekraïense enclaves, gedomineerd door zijn militaire en lokale separatistische groepen die de twee naties wilden herenigen, aangezien ze onder Sovjethegemonie stonden. Berichten dat families van Russische diplomatieke stafleden in Oekraïne begin januari werden geëvacueerd, versterkten het gevoel van een naderende crisis.

In plaats van af te wachten welke kant de Russische beer op gaat en zijn bewegingen achteraf te analyseren, is het doel van dit artikel om de situatie te beoordelen voorafgaand aan openlijke vijandelijkheden, om te bepalen hoe waarschijnlijk ze zijn en wanneer ze kunnen beginnen. De meeste hoofdrolspelers in het zich ontvouwende drama hebben exacte of nauwe PNA-overeenkomsten (Personal-Named Asteroid) die we kunnen gebruiken om kansen te evalueren, waaronder asteroïden Rusland en Moskva (Russisch voor Moskou, de hoofdstad); Oekraïne (voor Oekraïne) en Kiev (de hoofdstad); Vladimir en Poetilin (voor de Russische president Vladimir Poetin); en Volodymyr en Zelinsky (voor de Oekraïense president Volodymyr Zelensky).

Januari en februari 2022 zijn over het algemeen een beladen periode voor deze entiteiten, met vijf van de zes van hun asteroïde-referenten die in die periode van twee maanden naar het station komen. Stations concentreren planetaire energieën in een bepaalde sector van de dierenriem en domineren het astrologische landschap door de stille punten te zijn waarop de rest van de hemel draait. Ze worden de loci van aardse energieën en gebeurtenissen, ten goede of ten kwade, waarbij het station zelf een letterlijk “keerpunt” vormt in de zaken van de verwante naamgenoten. Als zodanig is het vrij opmerkelijk om PNA’s die representatief zijn voor zoveel van de belangrijkste spelers in dit conflict in beweging te zien over dezelfde algemene periode, wat impliceert dat er grote verschuivingen en veranderingen op komst zijn. In essentie,

Bij het beoordelen van het effect van hemelstations op aardse gebeurtenissen, heeft de richting van de verschuiving, of deze nu retrograde of direct is, niet noodzakelijkerwijs invloed op de koers die de gebeurtenissen zullen volgen. De doorslaggevende factor is dat er een verandering plaatsvindt. Dat gezegd hebbende, geeft de aangegeven richting soms aanwijzingen voor de resultaten. Er kan een kosmische methode zijn voor deze waanzin van asteroïden. Let op de data waarop deze kosmische gebeurtenissen plaatsvinden – 3 januari , asteroïde Zelinsky gaat retrograde; 13 januari gaat asteroïde Kiev direct; 8 februari , asteroïde Oekraïne gaat retrograde; 18 februari gaat asteroïde Moskva direct; en 28 februari gaat asteroïde Rusland retrograde.

Oekraïne

Oekraïne kan binnenkort worden aangevallen door zijn agressieve buur, Rusland; hemelse aanduidingen van veranderende omstandigheden op de grond zijn onder meer stations gemaakt door asteroïde Oekraïne op 8 februari en asteroïde Rusland op 28 februari
Analyseer nu de gegevens. Dit patroon bestaat uit een paar januari-evenementen die tien dagen uit elkaar liggen, gevolgd door een pauze van bijna een maand, en vervolgens een reeks van drie februari-evenementen, elk tien dagen uit elkaar. Dit duidt op een versnelling van de ontwikkelingen begin tot half januari; een “dooi” waarbij de status-quo wordt gehandhaafd; en een nieuwe vlaag van activiteit die begin februari begint. De eerste drie gebeurtenissen op volgorde vertegenwoordigen Oekraïense markers, de laatste twee zijn Russisch. Dit suggereert dat de eerste actie gericht is op Oekraïne en vervolgens verschuift naar Rusland.

De stationsdata die op het moment van schrijven (22 januari 2022) al hebben plaatsgevonden, hebben de volgende verschijnselen opgeleverd:

Asteroïde Zelinksy-stations gaan 3 januari 2022 achteruit; op 2 januari reikt de Amerikaanse president Joe Biden de hand aan Zelensky in een telefoontje naar Kiev, om de steun van de VS en bondgenoten aan Oekraïne opnieuw te bevestigen, en verklaarde dat ze “resoluut” zullen reageren op elke verdere Russische agressie. (Asteroïde Bida op 26 Kreeft is halfvierkante asteroïde Zelinsky op 10 Maagd, met Bida ook precies sextiel asteroïde Kiev op 26 Taurus, terwijl asteroïden Washingtonia en Volodymyr samenkomen op 0 en 9 Schorpioen, en asteroïde Whitehouse-vierkanten van 0 Waterman.)
Asteroïde Kiev stations direct 13 januari 2022; op 10 januari hebben de VS en Rusland bilaterale besprekingen over de situatie in Oekraïne, op 12 januari wordt in Brussel een bijeenkomst van de NAVO-Rusland Raad gehouden om de zorgen weg te nemen. Rusland beschouwt beide bijeenkomsten als “mislukt”. Op 14 januari krijgt Oekraïne te maken met een massale cyberaanval op overheidswebsites, waaronder het ministerie van Buitenlandse Zaken; Russische hackers worden verdacht. De sites werden geblokkeerd met afbeeldingen van doorgestreepte Oekraïense vlaggen en kaarten van de natie, met de boodschap: “Oekraïenen! … Alle informatie over jou is openbaar geworden. Wees bang en verwacht erger. Het is jouw verleden, heden en toekomst.”
Poetin lijkt vastbesloten, maar de kans bestaat nog steeds dat er alleen druk wordt uitgeoefend om concessies van het Westen te verkrijgen, zoals een garantie dat Oekraïne nooit tot de NAVO zal worden toegelaten. Het mislukken van de besprekingen van medio januari is niet verrassend, aangezien de diplomatie belemmerd wordt door een retrograde Venus, en Mercurius die ook retrograde gaat op de 14e, waardoor de communicatie in het algemeen wordt verstoord.

Lees ook:   Een bijl, wie zou zoiets nou doen?

Oekraïne zelensky
Oekraïense president Volodymyr Zelensky; asteroïden Volodymyr en Vladimir (voor Vladimir Poetin, zijn tegenstander) reizen sinds het voorjaar van 2020 samen met Karma en binden ze door het lot – met die drievoudige conjunctie die in maart afloopt, komen de zaken tot een hoogtepunt
Twee zonneverbindingen kleuren momenteel ook wereldwijd de algemene vooruitzichten. Sinds 26 december tot 29 januari is de zon samengevoegd met asteroïde Nemesis . Enerzijds richt deze combinatie zich op rivaliteit, competitie, blokkades voor vooruitgang of het identificeren van vijanden, tegenstanders en tegenstanders; aan de andere kant is er een drang naar kosmische gerechtigheid, goddelijke vergelding en wraak. Het is een slecht moment om de agressor te handelen, anders volgen er represailles.

Maar te midden hiervan is er een gelijktijdige aansporing tot overhaaste actie, waardoor het misschien moeilijker wordt om roekeloze beslissingen en reacties te vermijden. Dit wordt weergegeven door de conjunctie van de zon met asteroïde Icarus , die bekend staat om zijn onvermogen om goed advies te aanvaarden en door onbezonnen, roekeloze handelingen zonder acht te slaan op de gevolgen. Dit geldt van 18 t/ m 24 jan, wat in dit geval zou kunnen betekenen dat er actie is ondernomen om vijandelijkheden te beginnen, of een definitief besluit om dit in de nabije toekomst te doen. Rusland zelf (“geboren” 25/12/91 om 17:19 uur UT in Moskou, in de nasleep van de ontbinding van de Sovjet-Unie) is van nature vatbaar voor dergelijke impulsieve handelingen, met zijn 3 Steenbokzon verenigd door Icarus op 0 Steenbok – het nemen van risico’s is een centraal, kernonderdeel van het weefsel van de natie.

En Vladimir Poetin (geboren 10/07/52, geen tijd beschikbaar) is bijzonder kwetsbaar voor roekeloze veronachtzaming van de gevolgen als het gaat om Oekraïne, met geboorte Icarus op 24 Schorpioen, in een cluster met asteroïden Kiev (de hoofdstad van Oekraïne), Volodymyr ( voor zijn huidige president, Volodymyr Zelensky) en Donbass (voor Donbas, het betwiste grensgebied) op respectievelijk 26, 27 en 29 Schorpioen, kwadraten een drievoudige conjunctie van Pluto op 22 Leo met asteroïden Ukraina en Washingtonia op 25 op 26 Leo. Dit suggereert een machtsstrijd (Pluto) en mogelijke verwoesting (ook Pluto) met Oekraïne (Oekraïne), gesteund door de VS (Washingtonia), zonder rekening te houden met de kosten (Icarus) die gemaakt worden bij het oversteken van de grens (Donbass). In deze mix zet Icarus Poetin ertoe aan onbezonnen, misschien zelfs irrationeel te handelen.

Dit Schorpioen-stellium verschijnt ook in twee extra grote configuraties. Ten eerste, op de top van een Yod, of Finger of Destiny, met inconjuncten met asteroïden Vladimir op 26 Ram en Moskva (Russisch voor Moskou) op 25 Tweelingen. Dit lijkt te suggereren dat het lot (Yod) van Poetin persoonlijk (Vladimir) en zijn land (Moskva) verwikkeld zijn in grensgeschillen (Donbass) met de Oekraïense regering (Kiev), vooral onder leiding van Zelensky (Volodymyr), met Icarus hier onverantwoordelijkheid en gebrek aan controle aanmoedigen.

Oekraïne biden oproep
De Amerikaanse president Joe Biden deed op 2 januari een steunbetuiging aan Zelensky, slechts een dag voordat asteroïde Zelinsky zijn station in halfvierkant naar asteroïde Bida bereikte
Het tweede patroon is een Grote Driehoek Vlieger, met het Schorpioen-stellium een ​​groepering van asteroïden Achilles en Amerika op 22 en 23 Kreeft, en TNO Chaos op 29 Vissen, met asteroïde Rusland precies tegenover Chaos vanaf 29 Maagd, bij de String of the Kite , het richten van zijn energieën. Er is opnieuw de implicatie dat onverstandige (Icarus) reacties op Oekraïne (Kiev) de VS (Amerika) zouden kunnen uitlokken, waardoor Ruslands (Rusland) onderliggende kwetsbaarheid en zwakte (Achilles) aan het licht zou komen, wat ertoe zou leiden dat die natie in verwarring, wanorde, zelfs anarchie (chaos).

Een reeks verlengde voegwoorden kan ook van invloed zijn op de timing en het resultaat. “EC’s zijn langdurige perioden waarin punten in combinatie blijven vanwege hun baanpatronen, en komen vrij vaak voor bij asteroïden, die met vergelijkbare snelheden reizen, waardoor weken, maanden of zelfs jaren van vermengde energieën mogelijk zijn. Dit soort conjuncties kan zich op verschillende manieren manifesteren – soms wordt er een soort alliantie gevormd tussen de lichamen, waarbij samenwerking en een verenigde focus de sleutel zijn. Bij andere, om het oude gezegde te gebruiken, “bekendheid kweekt minachting”, en de energieën genereren wrijving, conflicten die onvermijdelijk zijn, verstrikking en onweerstaanbare irritatie, zoals met een tong over een pijnlijke tand wrijven.

Om eerst te beginnen met wat we de hemelse “diepe achtergrond” zouden kunnen noemen met betrekking tot deze situatie: er zijn momenteel twee primaire groepen van transiterende asteroïde-energieën, die van nature tegengesteld zijn in de aardse sfeer van de politiek, maar met elkaar verbonden zijn in de kosmos. De eerste heeft, opmerkelijk genoeg, betrekking op een drievoudige conjunctie van asteroïde Karma met zowel Vladimir als Volodymyr, die de Russische en Oekraïense presidenten vertegenwoordigen (deze zijn ook enigszins uitwisselbaar, met Vladimir de Russische versie van de naam, en Volodymyr zijn Oekraïense tegenhanger). Vladimir reist sinds april 2020 binnen tien graden van Karma, waarbij Volodymyr in september bij het feest kwam en tot maart samen zal zijn.

Hoewel ze niet altijd conjunct met elkaar zijn geweest, met Vladimir voorop en Volodymyr achter, zijn beide de hele tijd binnen de bol van Karma geweest. Dit duidt op een langere periode waarin hun lot met elkaar verweven is; wat de een doet heeft invloed op de ander. Ze staan ​​onder een juk, zijn niet in staat volledig uit elkaar te gaan, en de gevolgen van hun individuele beslissingen en acties zijn verstrekkend en gevolgen voor beiden, met een toegevoegde component van predestinatie, of op zijn minst aanleg.

Lees ook:   Men gooit fruit liever weg dan dat wij gezonder mogen leven

Oekraïne Kiev
Kiev, hoofdstad van Oekraïne; asteroïde Kiev maakte zijn station op 13 januari, net toen de gesprekken mislukten en Russische hackers een cyberaanval lanceerden op overheidswebsites
De tweede verlengde conjunctie is zelfs nog langer van duur, maar begon recenter. Sinds 1 augustus 2021 bevinden de asteroïden Amerika en Moskva zich binnen tien graden van elkaar, en dat zal zo blijven tot 2 februari 2024, een volledige tweeënhalf jaar van gedwongen interactie, waarin de VS en Rusland waarschijnlijk vaak op gespannen voet staan. Compromis en samenwerking is een andere mogelijkheid, maar lijkt onwaarschijnlijk gezien hun geschiedenis samen. Toch kunnen we ontdekken dat de uitputting van voortdurende spanning en wrijving beide partijen aan tafel brengt en na verloop van tijd leidt tot een oplossing van openstaande kwesties en een vorm van verzoening.

Maar intussen maakt hun nabijheid de huidige crisis alleen maar ingewikkelder. En een derde verlengde conjunctie kan misschien wel het zegel op de uiteindelijke uitkomst zetten. Dit omvat een vereniging van asteroïde Putilin, onze meest nabije hemelse referentie naar Poetin, en Mars, genoemd naar de Romeinse god van de oorlog. Ongelooflijk, net als de situatie in Oekraïne dreigt over te koken, komen Poetilin en Mars bijna zes weken samen, van 10 januari tot 20 februari . Hun exacte conjunctie vindt plaats op 31 januari , in de beladen periode tussen het directe station van Venus op 29 januari en dat van Mercurius op 3 februari , amper een week voordat het rechtstreekse station van Oekraïne op 8 februari. Zal Poetilin met Mars Poetin in een oorlog duwen? Als dat zo is, dan lijkt de kritieke periode eind januari tot begin februari te zijn, terwijl hemelse gebeurtenissen zich chockablock ontvouwen, die elk brandstof op het vuur toevoegen en de kans op actie vergroten.

Natuurlijk is er ook een andere speler die meer dan knikkend geïnteresseerd is in de uitkomst: de EU, of de Europese Unie. Ook hier zien we een verlengde conjunctie die het conflict en de oorzaak ervan weergeeft, met asteroïden Rusland, Europa en Donbass die vanaf half november 2021 binnen tien graden van elkaar reizen (net toen de situatie begon te verslechteren met massale Russische troepenbewegingen naar de Oekraïense grens) tot begin augustus 2022. Momenteel in het midden van Weegschaal, beweegt deze drievoudige conjunctie steeds dichter naar een gezamenlijk vierkant met Pluto, met stations voor elk lichaam op respectievelijk 23, 24 en 25 Weegschaal, op 15 februari , 28 e en 21 e, het verder verhogen van de spanningen (vierkant) en het bevorderen van onverzettelijkheid (stations) aan beide kanten, met mogelijk verwoestende gevolgen (Pluto).

oekraïne rusland kaart
Rusland staat misschien op het punt Oekraïne binnen te vallen, met asteroïde Rusland verenigde de asteroïden Europa (voor de EU) en Donbass (voor het betwiste grensgebied van Donbas, kwadraat een combinatie van Pluto (verwoesting) en Nemesis (aartsvijand)
Om het nog erger te maken, gaat asteroïde Ukraina momenteel achteruit boven TNO Chaos op 27 Tweelingen, met zijn station op 24 Tweelingen op 8 februari binnen de orb van conjunctie, en een laatste derde passage volgt. Dit zorgt voor chaotische, verwarde omstandigheden voor de belegerde natie, wat resulteert in angst onder de bevolking. Ook gaan zowel Moskva als Amerika in het begin van Kreeft terug naar Chaos, arm in arm, en hoewel ze zich niet zo ver terugtrekken om het precies samen te voegen, vergroten hun respectieve stations binnen de orb het tijdsbestek waarin ze onderhevig zijn aan de invloeden ervan. Mars, brenger van oorlog, verzette zich precies op 20 januari tegen Oekraïne , en gaat verder om zich te verzetten tegen Moskva op 28 januari en Amerika op 1 februari, met vierkanten naar Europa op 24 februari en Rusland en Donbass, beide op 27 februari .

Nog twee punten om te overwegen: asteroïden Gunn en Bomben, kosmische stand-ins voor de oorlogsinstrumenten. Bomben (voor bommen, bombardementen) beweegt momenteel van Ram naar Stier, waar het de bol van Uranus zal binnengaan, van 23 januari tot 20 maart , met hun exacte conjunctie op 21 februari . Uranus regeert bommen en explosieven, evenals schietpartijen in het algemeen, dus hun verbintenis is niet productief voor de zaak van de vrede.

Gunn (fonetische overeenkomst voor “geweer” en staat voor vuurwapens in het algemeen) is een ander stationair punt, dat op 24 januari retrograde draait om 21 Maagd, vanwaar het vierkant Ukraina staat op 26 Tweelingen en ook een Grand Trine Kite-patroon vormt met driehoeken naar de Nemesis/Pluto conjunctie op 25 en 26 Steenbok, en asteroïde Kiev op 26 Stier, met Neptunus op 21 Vissen als de String, precies tegenover Gunn. Neptunus suggereert hier de mogelijkheid van een spionage- of achter-de-schermencomponent van de situatie, misschien een “valse vlag” -gebeurtenis die bedoeld is om een ​​casus belli te creëren en een conflict uit te lokken.

Laten we tot slot een korte blik werpen op de grafiek voor Oekraïne zelf (24 augustus 1991 18.00 uur EEDT, Kiev, Oekraïne; Rodden rating AA). Het belang van de betrekkingen met Rusland is gemakkelijk in te zien, met asteroïde Moskva op 22 Schorpioen samen met de 20 Schorpioen Midhemel, Pluto op 17 Schorpioen, Damocles op 19 Schorpioen en Mars op 25 Schorpioen. Dit duidt Rusland (Moskva) aan als een dreigende bedreiging (Damocles) en potentiële bron van oorlog (Mars), met verwoestende gevolgen (Pluto), inclusief de macht om te vernietigen (ook Pluto).

Lees ook:   KNMI kunnen we de codes aub weer vergeten?

oekraïne putin
De Russische president Vladimir Poetin pronkt met een stellium van asteroïden Icarus, Kiev, Volodymyr en Donbass die nauw verbonden zijn met het Oekraïense stellium van Mars, Pluto, Damocles en Moskva (Moskou); beide werden geactiveerd door een maansverduistering in november
Dit stellium T-vierkant de maan met asteroïde Ukraina op 22 en 15 Waterman, en Jupiter met Mercurius, Venus en asteroïde Donbass op 25, 26 en 28 Leeuw (Donbass sluit precies aan bij Mercurius op 26), en de nationale zon op 0 Maagd. Dit bindt de essentie of kern (zon) van de natie (Oekraïne) en haar volk (maan) aan de principes van conflict (Mars) en vernietiging (Pluto), hoewel er hoop blijft dat een politieke oplossing (Jupiter) kan worden verkregen via discussie of verdrag (zowel Mercurius) als diplomatie (Venus), gericht op de betwiste regio Donbas (Donbass).

Erger nog, dit patroon is de afgelopen maanden geactiveerd door de Maansverduistering van 19 november 2021 om 27 Stier, die ook precies samenkwam met Oekraïne’s geboorteasteroïde Bida (waardoor een Grootkruis tevoorschijn kwam), misschien de enige lichtstraal in deze situatie, wat impliceert dat het doet de actieve steun van de huidige Amerikaanse president. Bida krijgt zijn “booster” in de vorm van een tweede Maansverduistering, die op 25 Schorpioen op 15 mei 2022 zich ertegen verzet, en ook precies samenkomt met Mars. Opeenvolgende verduisteringen die de planetaire energie activeren die oorlog en conflict vertegenwoordigt, zijn geen goede basis om een ​​duurzame vrede op te bouwen. Merk ook op dat deze verduisteringen Poetins Schorpioenstellium van Icarus, Kiev, Volodymyr en Donbass activeren, wat misschien tot actie aanzet.

Ook wordt de cruciale rol die Poetin moet spelen in het lot van de natie gezien als asteroïde Putilin op 21 Steenbok, samengevoegd met de 16 Steenbok Ascendant. Poetin heeft het “gezicht” van het land, zijn geografische ligging (het publieke imago, geregeerd door de Ascendant) al veranderd door zijn annexatie van de Krim, zoals te zien is in het krappe plein van Poetilin naar asteroïde de Krim op 20 Weegschaal, Siamese Gunn op 17. Poetilins exacte oppositie tegen asteroïde Karma op 21 Kreeft creëert een T-plein en suggereert dat het lot aan het werk is in deze crisis, met de troost dat deze acties op een gegeven moment moeten worden verantwoord.

PNA’s die de twee externe machten vertegenwoordigen die het meest bij de crisis betrokken zijn, ontvangen op dit moment ook eclipsactivering. De zonsverduistering van 19 december 2021 om 12 uur Boogschutter verenigde geboorteasteroïde Amerika om 16 uur Boogschutter, terwijl de aanstaande zonsverduistering van 30 april 2022 om 10 Stier in grote lijnen zal samengaan met geboorteasteroïde Rusland op 4 Stier. Het sextiel van Amerika naar Oekraïne op 15 Aquarius biedt steun aan het land in het algemeen, hoewel het sextiel-aspect waarschijnlijk niet energiek genoeg is om voet aan de grond te krijgen. De steun van de Amerikaanse regering aan Volodymyr Zelensky persoonlijk wordt uitgedrukt als asteroïde Washingtonia op 27 Kreeft, samengevoegde asteroïde Volodymyr op 26 Kreeft en sextiel asteroïde Zelinksy op 28 Maagd. Asteroïde Putilin verzet zich tegen Volodymyr vanaf 21 Kreeft in de lucht, net zoals Poetin zich verzet tegen Zelensky op de grond.

oekraïne moskou
Rode Plein in Moskou, zetel van de Russische regering; asteroïde Moskva draait direct op 18 februari
Alles bij elkaar lijkt het er zeker op dat er in Oost-Europa oorlog op komst is, vroeger vroeger dan later.

[Noot van de auteur: in een van de ironieën van de kosmos hebben zowel Poetin als Zelensky asteroïden voor hun respectievelijke hoofdsteden op het station in hun geboorteplaats, wat een centrale rol in de nationale regering suggereert. Poetins geboorte-asteroïde Moskva op 25 Tweelingen draaide drie dagen na zijn geboorte retrograde en bevindt zich in een Grootkruis met vierkanten naar asteroïde Rusland op 29 Maagd en TNO Chaos op 29 Vissen, tegenover Mars exact met Karma op 26 Boogschutter en asteroïde Gunn op 29 Boogschutter . Hij heeft ook asteroïde Putilin op station, driehoek de 14 Weegschaal Zon van 15 Waterman.

Zelensky’s (geboren 25 januari 1978, 14.00 uur MSK, Krivoj Rog, Oekraïne – Rodden Rating AA) geboorteplaneet Kiev op 0 Tweelingen draaide negen dagen voor zijn geboorte recht, driehoek de 5 Waterman Zon en vierkant Saturnus op 28 Leeuw. Zelensky, een onwaarschijnlijke politicus, begon zijn carrière als een populaire televisiestrip en werd vier jaar voordat hij met succes naar dat kantoor ging, in een sitcom gecast als president van Oekraïne. Zijn komische wortels zijn te zien in asteroïde Thalia (genoemd naar de Griekse muze van de komedie) op 18 Boogschutter, conjunct Neptunus (acteren, fantasie) op 17 en de Descendant op 21 Sag, driehoek met de Maan op 17 Leeuw; en asteroïde Hilaritas (Romeins voor opgewektheid en de wortel van ons woord “hilariteit”) precies conjunct asteroïde Zelinsky op 23 Schorpioen (met Uranus – regerende televisie – op 16 Schorpioen) kwadraat Saturnus op 28 Leeuw, heersende carrière.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button