web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheTips

Hartemoji’s: dit is wat elke kleur van hartemoji vertegenwoordigt in termen van een relatie

Hartemoji’s: dit is wat elke kleur van hartemoji vertegenwoordigt in termen van een relatie

Heb je per ongeluk hartemoji’s in je sms’jes en chats gestuurd? Je zult versteld staan ​​wat de betekenis en het belang van elk gekleurd, echt hart is.

De vele gekleurde hart-emoticons in chatboxen impliceren een duidelijke boodschap, net zoals verschillende gekleurde rozen op Valentijnsdag of elders een bepaalde betekenis uitdrukken. Als je terloops liefdes-emoticons in je discussies hebt gestuurd, zul je versteld staan ​​van de betekenis van elk gekleurd hart.

Elke dag worden er miljoenen liefdesemoji’s op WhatsApp, Instagram en Facebook gepost, waarvan sommige romantische gedachten overbrengen, terwijl andere voor je vrienden zijn, om jaloezie aan te geven of om een ​​verlangen naar chocolade te signaleren. Dit is wat elk van de verschillende gekleurde harten betekent:

8afb4488430fbdc81d8292d56fc8d1a2 AnGel-WinGs.nlRood hart

Het rode hart is er omdat we geen gesprek kunnen beginnen zonder over liefde te praten. Het rode hart is de eerste en grootste van de hart-emoji’s, lijkt groter dan de andere en heeft een bonzend of kloppend uiterlijk dat de ontwikkeling van genegenheid symboliseert.

 

Dit traditionele hart symboliseert vriendschap, onvoorwaardelijke liefde, passie, romantiek en positieve gevoelens, waardoor het ideaal is voor een speciaal iemand. Gebruik deze kleurrijke hartemoji om uit te drukken hoe belangrijk iemand of iets voor je is.

 

910e661047ece7a523fd800b3bd541ae AnGel-WinGs.nl Groen hart

 

Nee, het heeft geen betekenis voor het milieu. Hoewel het kan worden gebruikt om uw liefde voor het milieu te tonen, wordt het vaak verkeerd geïnterpreteerd om alleen dat te betekenen. Een emoji met een groen hart kan ook kennissen, vrijwilligers of jongere vrienden betekenen.

 

Hoewel groen verbonden is met de natuur, sereniteit en vernieuwing, kan het ook worden gebruikt om jaloezie te uiten als je boos of bezitterig bent. Het kan ook worden gebruikt om afgunst op een meer humoristische manier te uiten, bijvoorbeeld wanneer je blij bent voor vrienden die verbroken banden hebben met slechte mensen en nu kunnen doen wat ze willen.

 

4a7e2b3435b36936f9402715a41c5427 AnGel-WinGs.nl Oranje Hart

 

Deze hartemoji is vergelijkbaar met de romantische omdat hij liefde vertegenwoordigt, maar hij doet dit op een laffe manier. Als je een rood hart wilt sturen maar niet het lef hebt omdat je je in situaties bevindt waarin je je als geliefden gedraagt, maar alleen in bepaalde situaties, gebruik dan het rode hart of oranje hart-emoji van deze lafaard.

 

Het bericht luidt: “Ik vind je heel leuk als vriend”, en het kan worden gebruikt om te flirten of een vriendschapszone-relatie te definiëren. Oranje daarentegen vertegenwoordigt alle aangename gevoelens die gepaard gaan met het hebben van een goede vriend – vreugde, geluk, creativiteit, aanmoediging en zonneschijn.

 

3789ffbbb30b64225189ab38dcfa1519 AnGel-WinGs.nl Geel Hart

 

Nog een hart voor vrienden, deze staat voor vitaliteit. De gele hartemoji is de kleur die het meest lijkt op goud en moet worden gebruikt om iemand met een ‘gouden hart’ aan te duiden, iemand die buitengewoon aardig en goedaardig is, of objecten en activiteiten die je gelukkig of optimistisch maken.

 

De gele hart-emoji kan worden gebruikt om iemand een compliment te geven. Het gebruik ervan houdt in dat hun vriendschap je veel plezier bezorgt.

 

3e69242b686098810c3513901f1cb0d0 AnGel-WinGs.nl Zwart hart

 

Ironisch genoeg wordt deze cryptische het meest gebruikt voor verlegenheid, duistere komedie of het tonen van opstandigheid. De emoji met het zwarte hart wordt daarentegen gebruikt om treurig nieuws op sociale media over te brengen.

 

9467515726f9c156b218aad048795b0e AnGel-WinGs.nl wit hart

 

Deze simpele en minimalistische hartemoji is ontworpen als ‘vriendje’ voor de andere kleuren en staat voor de puurste vorm van liefde of steun. Het is ook een manier om te zeggen: “Ik wil witte chocolade.”

 

9a9a3e22034a541dc04ace79ec677e7b AnGel-WinGs.nl Bruin Hart

 

Weinig mensen realiseren zich dat dit met chocolade bedekte hart soulfood is en een sterke, zoete liefde vertegenwoordigt die de tand des tijds heeft doorstaan. Het geeft aan dat de persoon naar wie je het stuurt betrouwbaar en vriendelijk is.

 

92a01118e814503f7c8ac0b14ef9fc53 AnGel-WinGs.nl Blauw hart

 

Deze is voor je broeders en vrienden in wie je je vertrouwen kunt stellen. Deze emoji, die zo rustig is als de lucht of het water, is voor intelligente mensen, en als je hem verzendt, laat je zien dat je in hen gelooft. De kleur staat voor betrouwbaarheid, wijsheid en geloof. Deze emoji met een blauw hart moet naar je vrienden worden gestuurd.

 

002babe95a06f769fa5532f10c299885 AnGel-WinGs.nl Paars of violet hart

 

Deze is voor je broeders en vrienden in wie je je vertrouwen kunt stellen. Deze emoji, die zo rustig is als de lucht of het water, is voor intelligente mensen, en als je hem verzendt, laat je zien dat je in hen gelooft.

 

Dit majestueuze glanzende hart kan ook worden gebruikt voor glamour, extravagantie en magie. Het wordt gebruikt bij het posten op sociale media over hoogwaardige dingen, kleding of activiteiten.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥