web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologiePolitiek-Elite

Wat zal het resultaat zijn van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland? Astrologie heeft het antwoord

4f42fc0ff5d89d1ecc30cea78a36915f AnGel-WinGs.nl

Aan de grenzen van beide landen – Rusland en Oekraïne – bestaan ​​spanningen. In het invasieplan zijn meer dan 100.000 Russische strijdkrachten gestationeerd.

Terwijl de Russische president Vladimir Poetin zich voorbereidt om het land over te nemen, werkt de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy altijd aan het ”verbeteren” van de levens van zijn volk.

Om u op weg te helpen, hebben we de Rusland-Oekraïne Conflict Astrologie samengesteld, die u zal helpen de kansen van Poetin in deze grote crisis beter te begrijpen.

Wat is het doel van Rusland in Oekraïne?

Volgens ingewijden gaat het geschil tussen Oekraïne en Rusland vooral over wat Rusland niet wil.

Het NAVO-probleem

De uitbreiding van de NAVO is volgens de Russische president Vladimir Poetin een bedreiging. Het feit dat Oekraïne misschien lid wordt van de Europese Unie en de NAVO, is waar Poetin zich zorgen over maakt. Hij wilde zelfs dat Oekraïne beloofde dat het land op een gegeven moment geen lid zal worden van de NAVO. Hij vindt ook dat de NAVO de troepen in andere Oost-Europese landen moet instrueren om af te treden.

Kiev’s connectie

De stad Kiev is de volgende bron van spanning tussen Rusland en Oekraïne. Het is de hoofdstad van het land. Het was echter ooit een deel van de Sovjet-Unie, volgens Poetin. Hij noemde het ook wel ‘de moederstad van Rusland’. Het is om deze reden dat Rusland het liever in zijn grenzen opneemt dan die van Oekraïne.

De status van supermacht van Rusland aantonen

Ten slotte is het de wens van Rusland om zich opnieuw te vestigen als een supermacht. ‘Je wilde niet dat we vrienden waren, maar je hoefde geen vijand van ons te maken’, zei Poetin in een van zijn lezingen. Hij wil in wezen teruggaan in de tijd naar een tijd waarin grootmachten oog in oog met elkaar stonden. Het heeft echter het potentieel om de zaken voor iedereen in het gebied en over de hele wereld erger te maken.

Lees ook:   FLU SHOTS ZIJN ONTWORPEN OM KANKER EN ANDERE ZIEKTEN TE VERSPREIDEN

Astrologie van het conflict tussen Rusland en Oekraïne:

Onze astrologen onderzochten de geboortekaart van Vladimir Poetin en ontdekten dat hij een Weegschaal-ascendant is. Onze astrologen hebben de volgende voorspellingen gedaan met betrekking tot het conflict op basis van het onderzoek van zijn kaarten: –

Conflictastrologie tussen Rusland en Oekraïne

Volgens Rusland Oekraïne Conflict Astrologie, zal Vladimir Poetin ervoor zorgen dat de burgers van Oekraïne, evenals zijn militaire basis, volkomen veilig zijn. Bovendien is de Russische vloot op de Krim veilig.

Putin’s Jupiter staat in het teken Ram. Het zou hem zeker de beste kans geven om te slagen in elke actie die hij onderneemt tegen Oekraïne of ter ondersteuning van Rusland. Hij zou zijn adem niet inhouden om te wachten tot anderen iets zouden doen. Ook volgens de astrologie zal Vladimir Poetin de landen die hem in de gaten houden zijn beste schoten laten zien in de confrontatie tussen Rusland en Oekraïne.

Poetin bevindt zich momenteel ook in de Mahadasha van Mercurius, met een Antardasha van Ketu. Het zal hem de mentale toestemming geven die hij wenst. En dankzij de voordelen in de grafiek, zal hij ongelooflijk slim zijn in zijn manoeuvres en methoden om Oekraïne terug te winnen.

Volgens Rusland Oekraïne Conflict astrologie, met de Ketu Antardasha, heeft hij misschien wat overdreven hoop.

Vladimir Poetin, aan de andere kant, heeft een goede kans om al zijn plannen voor Oekraïne te winnen en uit te voeren met de juiste tactieken en de hulp van planetaire bewegingen.

Veel Gestelde Vragen
1. Hoe lang is Rusland al in oorlog met Oekraïne?

Lees ook:   In Vietnam gebruiken ze geen zonnebrandcreme en hebben ze geen huidkanker!

De twee landen staan ​​momenteel op gespannen voet: de Russisch-Oekraïense oorlog brak uit in 2014, na de annexatie van de Krim door Oekraïne door Rusland. Na de ontbinding van de Sovjet-Unie in 1991 werden de bilaterale betrekkingen van de opvolgende regeringen gekenmerkt door banden, spanningen en openlijke vijandigheid.

2. Welk deel van Oekraïne is in oorlog?

De Donbas-oorlog, ook wel bekend als de Donbas-oorlog, is een gewapend conflict in de Donbas-regio in Oekraïne dat deel uitmaakt van de grotere Russisch-Oekraïense oorlog.

3. Is Oekraïne een no-flyzone?

Sinds 2014, toen vlucht 17 van Malaysia Airlines in juli van dat jaar werd neergeschoten boven grondgebied dat in handen was van Russische separatisten, is Oost-Oekraïne een vliegverbod voor Europese en Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen.

4. Wie is Poetin in Rusland?

Vladimir Poetin is drie periodes president van Rusland geweest (2000-2004, 2004-2008, 2012-2018 en mei 2018 tot heden), en was waarnemend president van 1999 tot 2000, als opvolger van Boris Jeltsin na zijn ontslag.

5. Is Rusland een democratie?

Rusland is een democratische, federatieve, op de wet gebaseerde staat met een republikeinse regeringsvorm, volgens de grondwet van 1993. De wetgevende, uitvoerende en gerechtelijke afdelingen van de overheid delen de macht.

Door Dr Prabhukar Mishra24 februari 2022

https://www.eastrohelp.com/blog/ukraine-russia-war-result-astrology-prediction/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien