web analytics
11:11 Dubbele getallen

PROOF that this is a ALL a Hollywood production

“Acteur Sean Penn gaf de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zijn Oscar-trofee als aandenken tijdens de oorlog. Zoveel symboliek hier om uit te pakken en we gaan het proberen. Het lijkt eerder Zelensky’s verleden als →acteur← dan als politicus te benadrukken.

Zoals in “dit is iets waar je ooit naar streefde.” Is dat de bedoeling? Het lijkt ook het idee te versterken dat de Amerikaanse steun voor deze oorlog gebaseerd is op propaganda. Is dat de bedoeling? Je kunt je door deze daad laten inspireren als je dat wilt. Dat is duidelijk het doel. Of je kunt vragen: wat wordt mij gevraagd om hier te voelen? Wat wordt bedoeld met het naast elkaar plaatsen van oorlog met een beroemdheid die zou kunnen dienen om de werkelijke menselijke kosten van de oorlog te minimaliseren?’

Lees ook:   Davos da Vos...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button