web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Politie huilt over zg aan elkaar geplakte filmpjes

https://www.ad.nl/binnenland/politiebond-luidt-noodklok-na-rellen-den-haag-we-raken-grip-op-samenleving-kwijt-br~a41e0893/

Tjah zo kun je het ook noemen…zg fake news…?
Aan elkaar geplakt…maar wel gebeurd!

De rellen lokten ze bewust uit nb!

Rutte noemt ze-de hooligans- doorgesnoven hooligans waren, was hij erbij en wie bedoelde hij eigenlijk; de politieagenten die doorgesnoven waren, of?

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, buiten en tekst

Iemand zei dat de beelden hieronder van ingehuurde zg hooligans waren…

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buiten

We zijn niet meer van gisteren Rutte…we weten wat jullie doen en waarom.

BOOM GESNAPT!!!

Politie in Burger (verkleed als Hooligans) hebben bewust de ongeregeldheden gestart (na de hoorbare knal!) door een willekeurige jongen (of ook een agent?) weg te slepen, natuurlijk komen de demonstranten voor hem op en dat is het begin dat de ME gaat ingrijpen en gaat alles los! Ondertussen schuilen de nep hooligans bij de ME bus om daarna door te gaan met een volgende actie!

https://www.facebook.com/alessandro.di.lella/videos/10219805005293482/

 

”Er waren blijkbaar ook voetbalsupporters van verschillende clubs. Op het Malieveld bleven ze echter rustig en toen ze samen het veld verlieten werd er zelfs massaal voor ze geklapt. Ik heb niet gezien wat er daarna met hen is gebeurd, maar van een grimmige sfeer was tot dat moment absoluut geen sprake. Ikzelf ben op bijna alle mogelijke eigenschappen het tegenovergestelde van een hooligan, maar voelde mij op geen enkel moment door hen bedreigd of onveilig.

𝗗𝗲 𝗸𝗼𝗽 𝗶𝗻 𝗱𝗿𝘂𝗸𝗸𝗲𝗻

Terwijl alles daarvoor nog heel vredelievend was sloeg de sfeer vanaf dat moment om. Het machtsvertoon, provocerend gedrag en uiteindelijk agressieve optreden door de politie tegen de mensen, is de reden dat ik mij hier uitspreek. Politie ter plaatse vertelde mij dat “van hogerhand” was opgelegd om mensen die zich tegen de maatregelen van de overheid uitspraken de kop in te drukken. Helaas is dit ook letterlijk wat er voor mijn ogen gebeurde. Een ME bus die in volle vaart op mensen inreed, politie te paard die menigten vertrapt, bejaarden en kinderen die geslagen werden met knuppels en het waterkanon gebruikt tegen ouderen. Allemaal totaal onnodig. Woorden kunnen niet het onrecht omschrijven van de wanvertoning die vandaag plaatsvond. Betekent kritiek hebben op de overheid dat je daarna in elkaar geslagen wordt? Is dit echt Nederland..?

Lees ook:   Nederland wordt er niet leuker op zo

Vanaf de parkeergarage zagen we dat een grote groep mensen bij elkaar gedreven was, met ME bussen eromheen vastgezet en gearresteerd. Later hoorde ik dat deze ruim honderd mensen urenlang zonder waarschuwing vast zijn gehouden zonder naar de toilet te mogen. Is het zo dat wie kritiek heeft op de overheid wordt opgepakt en onmenselijk wordt vastgehouden? Is dit echt Nederland..?

𝗕𝗲𝗲𝗹𝗱 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮

Op de reguliere media laten ze vooral de beelden zien van veel machtsvertoon en agressie van hooligans. Vooropgesteld dat ik afstand neem van zinloos geweld en soortgelijk gedrag uiteraard afkeur, heb ikzelf geen agressie van hen gezien. Helaas lees ik het nu wel zo in de kranten. Daar staat niets over de geweldige sfeer van de mooie mensen die op het Malieveld waren. Daar staat ook niets over het onnodige agressieve gedrag van de ME en de brute beslissing “van hogerhand” om iedere kritiek hardhandig klein te slaan. Iedereen die zich verbonden voelt met een tegengeluid op de anderhalvemetersamenleving, wordt neergezet als domme asociaal.

𝘐𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘯𝘥𝘢𝘢𝘨 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘦𝘯. 𝘡𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘰𝘱𝘢 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘻𝘦𝘪: 𝘐𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘳𝘪𝘫𝘬𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘭𝘭𝘶𝘴𝘪𝘦 𝘢𝘳𝘮𝘦𝘳. 𝘐𝘴 𝘥𝘪𝘵 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘕𝘦𝘥𝘦𝘳𝘭𝘢𝘯𝘥..?”

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, staande mensen en tekst

De betaalde en ingehuurde hooligans door de overheid… fraai Rutte…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien