web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Het is geen God, maar het waren Goden! Foute vertaling!!!

De Egyptische regering van de Oudheden willen niet dat er ‘dingen’ gevonden worden. De Sfinx en de piramiden zijn veel ouder dan men wist; plus de Egyptenaren hebben geen van beide gebouwd. Ze werden gebouwd in een eerdere beschaving vóór onze huidige, mogelijk door de Anunnaki. De Anunnaki waren hier ongeveer 340.000 jaar; en diegene die de piramides heeft gebouwd, die overal op aarde staan (sommige zijn gevonden in de oceanen), piramides moesten energie opwekken.

Het is geen toeval dat binnen een maand nadat de tombe van Gilgamesj werd GEVONDEN, de Verenigde Staten Afghanistan binnenvielen (voor massavernietigingswapens die NOOIT werden gevonden) en militaire parameters rond de tombe opstelden als de EERSTE STRONGHOLD!!! Kan me alleen maar voorstellen wat ze daar vonden!!!

83dd580476715746a76138533e94c2b3 AnGel-WinGs.nl

Het punt is dat ze het excuus van massavernietigingswapens gebruikten om het Midden-Oosten te bezetten en een van de eerste vestingen was het graf van Gilgamesj. En het is natuurlijk geen toeval dat dit gebeurde vlak na de aankondiging van het vinden van de tombe en toen werden er nooit wapens gevonden.

NASA is slechts een regeringsfront. Het werd eigenlijk grotendeels geformuleerd door Kennedy en zijn FAILURE om de barrières van het Militair Industrieel Complex te doorbreken. Het leger startte een ruimteprogramma dat teruggaat tot Eisenhower, Ike’s legendarische fairwell-speechwaarschuwing over het militair-industrieel complex kwam volledig tot bloei. Wat Kennedy later begon te proberen was om deze zwarte programma’s te bestrijden, hielp uiteindelijk alleen maar bij het vermogen van de zwarte programma’s om hun sporen uit te wissen door het publiek iets te geven om hen bezig te houden. Zelfs NASA staat erom bekend VEEL bewerkingen uit te voeren van alle vrijgegeven foto’s, om alles te wissen dat niet kan worden verklaard!! PPL probeert de logica te gebruiken om zo’n groot geheim te kunnen bewaren, zonder de GESCHIEDENIS van het Manhatten-project te kennen. TIEN DUIZEND mensen kregen de taak om de eerste atoombom te maken, de meeste mensen weten dit niet. Tienduizend mensen waren betrokken en werkten JAREN aan dit project. De creatie van de bommen en de verwoestende effecten waren volledig ONBEKEND bij de wereld tot de noodlottige dag dat ze de bom op Hiroshima lieten vallen. Dit zijn slechts de FEITEN die BEWIJZEN dat geheimhouding ECHT en BEREIKBAAR is.

Lees ook:   Als dit waar is....?????????

b4a9b5346120a5c1843afbd5a6046ec4 AnGel-WinGs.nl

In het Gilgamesj-epos wordt verteld dat hij alle kennis van de aarde had bereikt, dus het is zga zeker dat er behoorlijk interessante dingen in die tombe moesten zijn!!!

Het grote vernietigingswapen is gevonden MAAR niet wat ze zochten, dus werd gemeld dat het niet was gevonden.
HET WAS EEN STARGATE of EEN PORTAAL!

Een deel daarvan is logisch, maar niet alles. Je gaat er “sterk van uit”. Misschien hebben de Egyptenaren en de Maya’s een manier gevonden die zo eenvoudig was, dat we het niet kunnen bevatten omdat het zo ver boven ons huidige niveau ligt dat we het niet kunnen zien. Waarschijnlijk hebben de Egyptenaren de piramides daadwerkelijk gebouwd, maar waarschijnlijk hebben ze “hulp” gehad van andere wezens die niet van deze specifieke planeet zijn.

99% van alle megalithische bouwwerken op planeet aarde hebben funderingen die veel ouder zijn dan wat er bovenop is gebouwd. Ook wegen de techniek en precisie van de oudere constructies veel zwaarder dan wat er vandaag nog kan worden bereikt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de meeste bouwstenen 10 ton wegen, sommige wegen zelfs 100 ton!!!! De structuren op Gizeh zijn geen uitzondering, vooral wanneer ze de verwering op de Sfinx dateren, het gaat 10 s van DUIZENDEN jaren terug!!!! De Egyptenaren vonden duidelijk de piramides en veranderden ze vervolgens voor hun gelijkenis en geloof, dat de structuren er al waren, waarschijnlijk duizenden jaren voordat de Egyptenaren ze ooit vonden.

edaeabd92358c2714cab8056e1e15041 AnGel-WinGs.nl

De Anunnaki hebben veel te maken met waar we nu zijn. Je zou op YouTube de vertalingen van The Sumerian Tablets moeten lezen/bekijken. Het zal je de verhalen vertellen van de Anunnaki die vanuit de lucht naar de aarde kwamen. Het is vrij lang, maar fascinerend. Een fascinerend feit is dat hoewel de Tabletten duizenden jaren vóór de Bijbel werden geschreven, veel van de verhalen in het Oude en Nieuwe Testament replica’s zijn van die in De Sumerische Tafelen. Maar de namen en plaatsen veranderden om aan te sluiten bij wat de schriftgeleerden ons in de Bijbel wilden laten geloven. De schriftgeleerden hadden toegang tot veel zeer oude kaarten en manuscripten.

Lees ook:   Lale Gül: mensen met islamitische achtergrond fan van Geert Wilders en niet links-progressief

Joodse en christelijke religies wilden dat we in één enkele God geloofden.

Schriftgeleerden vertaalden een woord uit het Oude Testament – dat woord was Elohim, en het werd vertaald als ‘God’.

 

Het probleem dat nu aan het licht is gekomen, is dat het om een verkeerde vertaling ging. De betekenis van Elohim is eigenlijk meervoud en betekent ‘Goden’ (met een kleine ‘g’).

Dat was een grote vergissing en geeft de verhalen in de Bijbel meteen een heel andere invalshoek.

Het woord Anunnaki betekent ‘degenen die vanuit de lucht naar de aarde zijn gekomen’.

Nogmaals, je vindt informatie over de verkeerde vertaling van het woord ‘Elohim’ op YouTube.

Overheden over de hele wereld houden zoveel geheimen voor ons achter, en veel archeologische vindplaatsen zijn gesloten als er iets interessants is gevonden..
Geheimen en leugens..

De Anunnaki waren blauwbloedigen, rhesus negatief dus. Koningshuizen etc stammen af van hun, omdat ze intelligenter waren en een beter inzicht en overzicht hadden.

Klimaatverandering komt doordat de overheid het klimaat wil beheersen mn om de Zuidpool te ontdooien omdat daar veel informatie ligt van o.a de Anunnaki.
Daar is heel veel geld voor nodig en ze verkopen dit aan ons onder het mom van het klimaat dat veranderd!!!
Maar in feite doen ze dat zelf. Er ligt huge veel onder de ijskappen aan geheime informatie en wapens en goud en alles wat wij nu niet meer (mogen) weten

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken