...

19 juni 2021

 

Alexander Sobyanin: coronavirus is een ‘oorlogsvirus’ uit de Derde Wereldoorlog

Alexander Sobyanin: coronavirus is een ‘oorlogsvirus’ uit de Derde Wereldoorlog

Coronavirus is een biologisch wapen dat in China is ingezet, zei Alexander Sobyanin, politiek directeur van het Nomad Cultural Development Fund, in de lucht van het Point of View-programma.

Coronavirus en oorlog: het proces is begonnen?

Waarom voert de VS Coronavirus uit

Dit is inderdaad een oorlogsvirus en het is een strategische operatie van de VS met als doel het ontwikkelen van nieuwe militair-industriële centra voor de Derde Wereldoorlog. Het doel van Washington is om rivalen op het wereldtoneel te verzwakken door interne conflicten in het licht van een ernstig intern conflict in de Verenigde Staten, zei de politicus.

De overgang van de Verenigde Staten “van Atlantische naar Pacifische betrekkingen” zal niet vriendelijk en vreedzaam zijn. Amerika wacht op een korte burgeroorlog met de terugkeer van Indiaanse wortels naar de elite. Op dit moment is de Verenigde Staten één ding belangrijk – om het leiderschap op aarde te behouden, hiervoor is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat geen enkele concurrent de kans krijgt om een ​​onafhankelijk wereldbeleid te voeren . De handen van iedereen zullen door oorlog worden gebonden, geen afspraken worden nagekomen ”, zei hij.

Landisolatie en zelfisolatie
Alexander Sobyanin merkte op dat de sancties leidden tot een beperking van de handel in de wereld, dat wil zeggen dat de inzet op verplettering, isolatie en zelfisolatie ligt.

“Zodra een virus in de landen wordt gedetecteerd, sluiten ze onmiddellijk, dit is een normale reactie op deze dreiging”, zei Alexander Sobyanin.

Volgens de politicus doet Rusland dit niet: ‘Ik wil geloven dat het de omvang van de epidemie onbedoeld onderschat, maar het kan haar duur komen te staan’ . De landen die hun legers herbewapenen, zijn geïsoleerd – China, Rusland, Japan, Iran, Duitsland. In Europa zijn dit de landen die “onder Duitsland moeten vallen”, dat wil zeggen de satellieten worden in de nieuwe wereldoorlog – Italië, Griekenland, Spanje.

Lees ook:   Alles normaal moeten gaan vinden

“We kunnen dit niet weerstaan, omdat de Verenigde Staten en de nationale elites van veel staten hierin geïnteresseerd zijn. Maar we moeten goed voorbereid zijn op een nieuwe” hete “oorlog – om nieuwe vormen van samenwerking tot stand te brengen die Rusland in veel slechtere economische omstandigheden zouden beschermen,” zei Alexander Sobyanin.

Rusland zal opnieuw vechten met Duitsland
Volgens Alexander Sobyanin ” zullen we opnieuw vechten met Duitsland en niet met Amerika”.

“De Amerikanen brachten fascisme naar Duitsland en bewapenden het zodat Duitsland de olie van Azerbeidzjan kon bereiken.

Nu scheuren ze naar Centraal-Azië voor uranium en zeldzame aardmetalen.

Moslims zijn tegelijkertijd een lont, maar ze zijn geen oorlogszuchtige – ze hebben geen militaire complexen. Syrië “Dit is een voorbereiding op de aanwezigheid van Rusland in de Indische Oceaan en Afrika. Jemen, Egypte, Ethiopië en Syrië zullen de aanwezigheid van Rusland in deze regio verzekeren”, zei de politicus.

Volgens hem zal Japan in het oosten proberen een oorlog te ontketenen tegen Rusland, dat ook militariseert.

“De legers zijn herbewapening, het wapen moet worden afgevuurd . De taak van de VS is niet om elkaar te doden, maar om mensen, geld, economie en haat te verliezen”, zei Alexander Sobyanin.

In de vooroorlogse situatie heeft Rusland te maken met:

elites die niet helemaal begrijpen dat ze worden bedreigd met fysieke vernietiging;
mensen , omdat “alleen de rustige, vrolijke mensen, wetende dat het beschermt, kan deze oorlog winnen.”

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1479170-coronavirus/

Russisch nieuws, toch heel anders en beter dan wij kennen of niet soms!

 

Gerelateerde berichten