web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Pfizer haalt biljoenen binnen aan sterfgevallen door turbokanker

Turbokanker zal de komende jaren het leven eisen van honderden miljoenen, zo niet miljarden mensen, volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die is gevaccineerd met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die wacht om te ontploffen.

Volgens de insider waren de Covid-pandemie en de uitrol van mRNA een operatie met tientallen jaren planning, met het uitdrukkelijke doel mensen opzettelijk te verwonden, te verminken en te doden.

Maar het wordt nog erger. De uitrol van mRNA staat nog in de kinderschoenen. De zieke en gestoorde geesten die verantwoordelijk zijn voor de enorme piek in turbokankers zullen nu enorme financiële voordelen oogsten door de hele wereld te dwingen zich te laten vaccineren tegen het probleem dat ze überhaupt hebben veroorzaakt.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis te begaan, en zoals gewoonlijk zijn ze vastbesloten hun kwaadaardige agenda in het volle zicht te verbergen.

Pfizer verbaasde de medische wereld in december met de voltooiing van de overname ter waarde van $43 miljard van Seagen, een klein farmaceutisch bedrijf dat turbokankers behandelt en nauwelijks $2 miljard per jaar verdient.

De aard van de overname heeft veel mensen op het hoofd gekrabd. Waarom zou Pfizer, ondanks de enorme winsten die het heeft behaald met zijn mRNA-vaccin, 43 miljard dollar te veel betalen voor een klein bedrijfje tegen kankermedicijnen?

Lees ook eens:  En hij heeft daarin wel gelijk!

De reguliere media waren verbijsterd door deze ontwikkeling en besteedden uren aan zendtijd aan het bespreken van wat zij beschreven als een zet die nergens op slaat.

Maar de antwoorden kunnen niet duidelijker zijn… als je weet waar je moet zoeken.

Ten eerste moeten we begrijpen dat de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna Covid turbokankers veroorzaken met een snelheid die voorheen ongezien was in de geschiedenis van de wereld.

En ten tweede moeten we begrijpen dat Pfizer in aandelen en bedrijven in de gezondheidszorg investeert in specifieke kwesties waarvan ze WETEN dat ze zullen gebeuren, omdat ze dit met hun agenda hebben veroorzaakt om te profiteren van de ontvolkingsagenda van de mondiale elite.

Kijk met dat in gedachten eens naar de laatste poging van Pfizer om de onwetende massa in een staat van zelfgenoegzame gelukzaligheid te sussen. Deze Super Bowl-commercial zal de geschiedenis ingaan als een van de donkerste propagandastukken uit de geschiedenis.

“Op de wetenschap”, zeggen ze. “Op naar het volgende gevecht.” Wat ze niet vermelden is dat de mondiale elite de mensheid ziet als de vijand waartegen ze vechten en dat hun verdraaide versie van de wetenschap hun wapen voor massale ontvolking is.

Dr. Mike Yeadon, vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, legde uit dat de COVID-pandemie en de daaropvolgende mRNA-vaccinatiecampagne een ‘supranationale operatie’ was die jaren in de maak was en bedoeld was ‘om mensen te verwonden, opzettelijk te verminken en te doden’.

Dr. Yeadon zei dat hij tot de conclusie kwam dat de COVID-pandemie een depoulatiecomplot van de globalisten was toen hij zijn Pfizer-collega’s op tv begon te zien verschijnen en flagrante leugens aan de massa vertelde.

Lees ook eens:  Oh SH*T, ze zijn net de RODE lijn gepasseerd en Poetin bereidt reactie voor | Bewerkt met Clayton Morris

Hij sprak met een verslaggever van Children’s Health Defense tijdens het bijwonen van een Truth be Told Rally in Londen. 

Het is niet de eerste keer dat een insider van Pfizer aan de bel trekt en dat de reguliere media er alles aan hebben gedaan om het nieuws te verdoezelen.

Janine Small, directeur van Pfizer, deed een schokkende bekentenis tijdens een hoorzitting in oktober over de reactie van de Europese Unie op COVID-19.

Europarlementariër Rob Roos vroeg Small of Pfizer überhaupt de moeite nam om te testen of het vaccin de overdracht wel of niet verhinderde.

“Als dat niet het geval is, zeg het dan duidelijk. Zo ja, bent u bereid de gegevens met deze commissie te delen? En ik wil heel graag een duidelijk antwoord, ja of nee, en daar heb ik veel zin in ”, aldus Roos.

Mevrouw Small – die verscheen in de plaats van Pfizer-topman Albert Bourla , die was opgeroepen om te getuigen maar zich terugtrok toen het bericht uitlekte dat het geen softbalhoorzitting zou worden – antwoordde dat het bedrijf ‘moest handelen met de snelheid van wetenschap”.

Daar gaan ze weer, met ‘wetenschap’ als excuus.

“Wat betreft de vraag: wisten we van het stoppen van de immunisatie voordat deze op de markt kwam…Nee,” gaf Small toe.

Lees ook eens:  18.000 varkens in een stal

De verbazingwekkende bekentenis van Small, Pfizers president van de internationale ontwikkelde markten, roept serieuze vragen op over de massale propagandacampagne die in 2021 werd gevoerd om iedereen te laten vaccineren.

Als ze niet geïnteresseerd waren in het voorkomen van de overdracht van Covid… waar waren ze dan in geïnteresseerd?

Wacht… vertel het me niet. De overdracht van turbokanker verspreiden? Waarvoor moeten we ons laten vaccineren met een nieuw en speciaal mRNA-vaccin?

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥