web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Bijna 15.000 doden en 700.000 bijwerkingen gemeld aan VAERS in de VS sinds uitrol covid vaccins

Topje ijsberg dus.

Gegevens die op 17 september door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn vrijgegeven, toonden aan dat tussen 14 december 2020 en 10 september 2021 in totaal  701.561 bijwerkingen  na COVID-vaccins werden gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS). De gegevens omvatten in totaal  14.925 meldingen van sterfgevallen  – een stijging van 419 ten opzichte van de voorgaande week.

Er waren  91.523 meldingen van ernstige verwondingen , waaronder de meldingen van sterfgevallen, in dezelfde periode – een stijging van 3.352 vergeleken met de vorige week.

Exclusief “ buitenlandse rapporten ” ingediend bij VAERS,  werden tussen 14 december 2020 en 10 september 2021 559.462 ongewenste voorvallen gemeld , waaronder  6.756 doden  en  43.073 ernstige verwondingen .

Van de 6.756 sterfgevallen in de VS die op 10 september werden gemeld, vond  12% plaats  binnen 24 uur na vaccinatie, 17% trad op  binnen 48 uur na vaccinatie en  31% trad  op  bij mensen die binnen 48 uur na vaccinatie symptomen kregen.

 

In de VS waren op 10 september 378,2 miljoen doses COVID-vaccin toegediend. Dit  omvat : 216 miljoen doses  Pfizer , 148 miljoen doses  Moderna  en 15 miljoen doses  Johnson & Johnson  (J&J).

94b6503fcb4287ddac25d1cbc1fa8280 AnGel-WinGs.nl

De gegevens zijn rechtstreeks afkomstig van rapporten die zijn ingediend bij VAERS, het primaire door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van ongewenste vaccinreacties in de VS

Elke vrijdag maakt  VAERS  alle vaccinschaderapporten openbaar die zijn ontvangen vanaf een bepaalde datum, meestal ongeveer een week voorafgaand aan de releasedatum. Meldingen ingediend bij VAERS vereisen nader onderzoek voordat een causaal verband kan worden bevestigd.

De Amerikaanse gegevens van deze week voor 12- tot 17-jarigen laten zien:

De meest recente sterfgevallen betreffen één melding van twee patiënten [VAERS ID  1655100 ] die stierven na hun tweede dosis Pfizer, waaronder een 13-jarige vrouw.

Andere recent gemelde sterfgevallen zijn onder meer een 15-jarige jongen (VAERS ID  1498080 ) die eerder COVID had, in mei 2021 werd gediagnosticeerd met cardiomyopathie en vier dagen na ontvangst van zijn tweede dosis Pfizer’s vaccin op 18 juni stierf, toen hij instortte op de voetbalveld en ging in ventriculaire tachycardie; en een 13-jarig meisje (VAERS ID  1505250 ) die stierf aan een hartaandoening nadat ze haar eerste dosis Pfizer had gekregen.

  • 2.972 meldingen  van anafylaxie bij 12- tot 17-jarigen, waarbij 99% van de gevallen wordt
    toegeschreven aan het vaccin van  Pfizer .
  • 488 meldingen  van myocarditis en pericarditis (hartontsteking) met  481 gevallen  toegeschreven aan het vaccin van Pfizer.
  • 106 meldingen  van bloedstollingsstoornissen, waarbij alle gevallen werden toegeschreven aan Pfizer.

 

De Amerikaanse VAERS-gegevens van deze week, van 14 december 2020 tot 10 september 2021, voor alle leeftijdsgroepen samen, tonen:

Lees ook:   Mannen zonder condooms gaan de gevangenis in!

FDA-panel verwerpt overweldigend Pfizer-boosters voor gezonde mensen van 16 tot 65 jaar

Op 17 september stemde een panel van wetenschappelijke adviseurs van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) met  16 tegen 2 tegen het  aanbevelen van een derde injectie van Pfizer’s  COVID-vaccin  voor gezonde mensen van 16 jaar en ouder, maar  stemde unaniem  voor het aanbevelen van de boosterinjectie voor immuungecompromitteerden en alle mensen van 65 jaar of ouder.

De stemming kwam na een scherp debat waarin veel van de onafhankelijke experts van het panel, waaronder artsen in infectieziekten en statistici, betwistten of de gegevens een brede uitrol van extra injecties rechtvaardigden, terwijl de vaccins nog steeds robuuste bescherming lijken te bieden tegen ernstige COVID-19-ziekte en ziekenhuisopname, althans in de VS

Ambtenaren bij de FDA hadden eerder  scepsis geuit  over de noodzaak van Pfizer  COVID-vaccinboostershots  in een 23 pagina’s tellend  document  dat op 16 september voorafgaand aan de vergadering op de website van het bureau werd vrijgegeven.

Het rapport analyseerde gegevens die door Pfizer en BioNTech waren ingediend als onderdeel van het verzoek van de medicijnfabrikanten om autorisatie voor hun vaccin te geven als een booster-injectie bij mensen van 16 jaar en ouder. FDA-functionarissen zeiden dat ze op basis van hun analyse van gegevens die door Pfizer en BioNTech waren ingediend, nog geen standpunt konden innemen over het aanbevelen van COVID-boosters voor het grote publiek.

De 16-jarige Sara Green “wil het leven terug” na het ontwikkelen van neurologische problemen na het Pfizer-vaccin

Sarah Green was een gezonde 16-jarige totdat ze  neurologische problemen kreeg  nadat ze haar tweede dosis Pfizer’s COVID-vaccin had gekregen. In een exclusief interview met  The Defender zeiden Sarah (VAERS ID  1354500 ) en haar moeder, Marie Green, dat ze zich hulpeloos voelen omdat niemand Sarah’s vaccinatieschade zal erkennen en “niemand hen kan helpen”.

 

Sarah kreeg haar tweede dosis Pfizer op 4 mei en kreeg onmiddellijk hoofdpijn. Ze kreeg vervolgens gezichtstrekkingen en tremoren, verloor het vermogen om te schrijven, kan niet autorijden en moest twee colleges laten vallen, zei Green.

Sarah heeft talloze dokters gezien die weigeren te erkennen dat het vaccin haar toestand heeft veroorzaakt. Een arts zei dat Sarah een functionele bewegingsstoornis had en dat het niet gerelateerd was aan het vaccin – hoewel ze zei dat ze meer gevallen heeft gezien sinds  COVID-vaccins  werden goedgekeurd omdat mensen “zichzelf gestrest maken over het vaccin en het is psychosomatisch”.

Lees ook:   Website en oude pc and more

Green zei dat zij en Sarah geen  anti-vaxxers zijn , maar er zijn te veel mensen die problemen hebben om niet te weten dat er een probleem is met mRNA-vaccins.

Kampioen springpaard, 22, ontwikkelt bloedstolsels na Moderna COVID-vaccin

Imogen Allen, 22, ontwikkelde twee  bloedstolsels  in haar longen na ontvangst van Moderna’s COVID-vaccin en zal de rest van haar leven bloedverdunners gebruiken, meldde de  Daily Mail . Allen werd gediagnosticeerd met een  bilaterale longtrombo-embolie  na instorting tijdens een familievakantie twee weken na vaccinatie.

Allen kreeg van doktoren te horen dat de bloedstolsels veroorzaakt konden zijn door het vaccin naast vijf jaar aan de anticonceptiepil. Allen, een kampioen springpaarden, zal misschien nooit meer paard kunnen rijden en haar dromen om politierechercheur te worden werden verijdeld nadat ze bedlegerig was achtergelaten.

“Ik was altijd op mijn hoede als er iets zou gebeuren, en het laat gewoon zien dat ik daar het volste recht op had, want kijk nu eens naar mij”, zei Allen.

Baby’s kunnen deze winter COVID-vaccins krijgen in de VS

Het COVID-vaccin van Pfizer zou  deze winter in de VS kunnen worden  uitgerold voor baby’s vanaf zes maanden – volgens plannen die worden opgesteld door de farmaceutische gigant.

Volgens de  Daily Mail is Pfizer van plan om binnen de komende twee maanden autorisatie aan te vragen voor het immuniseren van Amerikaanse zuigelingen, hoewel de tijdlijn zal afhangen van de bevindingen van interne onderzoeken die de veiligheid en werkzaamheid van kinderen in de leeftijd van zes maanden tot 5 jaar beoordelen.

Frank D’Amelio, CFO en executive vice president of global supply bij Pfizer, zei vorige week op een industrieconferentie dat het bedrijf van plan is om tegen november “in de file te staan”,  meldde de  Financial Times .

“We zouden verwachten dat… gegevens voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 5 jaar die we zouden indienen bij de FDA,” zei D’Amelio op de Morgan Stanley Global Healthcare Conference. “Ik noem het in de weken kort daarna het indienen van de gegevens voor de 5- tot 11-jarigen.”

Pfizer is van  plan om  in oktober goedkeuring te vragen van de FDA voor de injecties die moeten worden gegeven aan kinderen van 5 tot 11 jaar.

Jonge jongens lopen hoger risico op ziekenhuisopname door Pfizer-vaccin dan door COVID

Volgens een nieuwe  pre-print studie hadden gezonde jongens tussen de 12 en 15 jaar, zonder onderliggende medische aandoeningen,  vier tot zes keer meer kans  om te worden gediagnosticeerd met vaccingerelateerde myocarditis dan dat ze in het ziekenhuis zouden worden opgenomen met COVID.

Om kinderen met bewijs van hartletsel te identificeren, beoordeelden onderzoekers rapporten die waren ingediend bij VAERS van adolescenten tussen de 12 en 17 jaar die een  mRNA COVID-vaccin hadden gekregen .

De onderzoekers identificeerden in totaal  257 cardiale bijwerkingen  (CAE) met behulp van de werkdefinitie van myocarditis van de CDC  , en ontdekten dat het CAE-percentage na vaccinatie het hoogst was bij 12- tot 15-jarige jongens na hun tweede dosis  Pfizer . Ongeveer 86% van de getroffen jongens had ziekenhuiszorg nodig, aldus de auteurs.

Lees ook:   Jan Henk kan niet tegen het vaccin

Dr.  Tracy Høeg , arts, epidemioloog en geassocieerd onderzoeker bij UC Davis,  vond het aantal myocarditis  na twee doses Pfizer’s vaccin 162,2 gevallen per miljoen voor gezonde 12- tot 15-jarige jongens en 94 gevallen per miljoen voor gezonde jongens van 16 tot 17 jaar. De  equivalente percentages  voor meisjes waren respectievelijk 13,4 en 13 gevallen per miljoen.

Bij de huidige infectiepercentages in de VS is het risico dat een gezonde adolescent in de komende 120 dagen met COVID naar het ziekenhuis wordt gebracht ongeveer 44 per miljoen, zeiden ze.

 

 

Experts beschuldigen CDC van ‘cherry-picking’-gegevens over natuurlijke immuniteit 

Er is een  groeiende hoeveelheid literatuur  die aantoont dat natuurlijke immuniteit niet alleen robuuste, duurzame en hoogwaardige bescherming tegen COVID biedt, maar ook  betere bescherming biedt  dan door vaccins geïnduceerde immuniteit.

Toch negeert de CDC de wetenschap van natuurlijke immuniteit als het gaat om COVID, terwijl het erkent voor andere ziekten, zei  Dr. Marty Makary , hoogleraar chirurgie en gezondheidsbeleid aan de Johns Hopkins University. Op 14 september zei Makary op de ” Clay Travis and Buck Sexton Show ” dat het bureau tegenstrijdige, “onlogische” COVID-berichten levert. Hij  beschuldigde de CDC  van het ‘cherry-picken’ van gegevens en het manipuleren van de richtlijnen voor de volksgezondheid rond vaccins en natuurlijke immuniteit om een ​​politiek verhaal te ondersteunen.

 

Makary legde uit hoe de huidige richtlijnen van de CDC voor bijvoorbeeld waterpokken degenen die het hebben opgelopen  niet aanmoedigen om zich tegen het virus te vaccineren. De CDC beveelt slechts twee doses waterpokkenvaccin aan voor kinderen, adolescenten en volwassenen die nog nooit waterpokken hebben gehad.

Makary noemde de tegenstrijdige richtlijnen ‘absoluut onlogisch’ en beschuldigde het bureau ervan ‘natuurlijke immuniteit te negeren’. Hij voegde eraan toe dat de CDC zich bezighoudt met een statistische techniek die ‘vissen’ wordt genoemd, waarbij ‘je zoekt naar een klein stukje gegevens dat ondersteunt wat je al gelooft’.

194 dagen en het tellen, CDC negeert de vragen van The Defender

Volgens de  CDC-website “volgt de CDC elk bericht van overlijden op om aanvullende informatie te vragen en meer te weten te komen over wat er is gebeurd en om te bepalen of het overlijden het gevolg was van het vaccin of niet gerelateerd was.”

Op 8 maart nam  The Defender  contact op met de CDC met een  schriftelijke lijst met vragen  over gemelde sterfgevallen en verwondingen in verband met COVID-vaccins. We hebben herhaaldelijk geprobeerd, telefonisch en per e-mail, een antwoord op onze vragen te krijgen.

Ondanks meerdere telefoon- en e-mailcommunicatie met veel mensen bij de CDC, en ondanks dat ons werd verteld dat ons verzoek in het systeem zat en dat iemand zou reageren, hebben we nog geen antwoord ontvangen op een van de vragen die we hebben ingediend. Het is 194 dagen geleden sinds we onze eerste e-mail naar de CDC hebben gestuurd met het verzoek om informatie.

Children’s Health Defense  vraagt ​​​​iedereen die een bijwerking heeft ervaren, op een vaccin, om een ​​rapport in te dienen volgens  deze drie stappen .

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken