web analytics

Hoe overleef je een virale infectie

 

08016379f9f4f6ad9ea854998121331a via Angel-Wings

 

Ik kan het niet helpen, maar deel het inspirerende en inspirerende verhaal van onze tweedejaars Yulia Terenova. Terwijl ze als cliënt in het proces van wederzijds overleg de sessie doorliep, hoorde ze plotseling de zin van de mentoren: “Dat was het voor nu. Na 10 dagen gaan we verder…”

Het klonk raar, maar het meisje werd ineens ziek en ging precies 10 dagen met koorts naar bed…

Ja, maar wat heeft Reïncarnatie ermee te maken?

Julia besloot de temperatuur niet te verlagen zolang het mogelijk was om te volharden, om het werk van het immuunsysteem niet te verstoren, en vocht dapper tegen het virus.

We hebben alleen telefonisch contact gehad met de arts, omdat hij patiënten met koorts accepteert ivm corona. Het is begrijpelijk, de algehele paniek vanwege het coronavirus.

Dus tegen de achtergrond van allerlei behandelingen en praktijken besloot ze te kijken wat dit virus is en wat er met het lichaam gebeurt, met behulp van technieken waarmee we het onderbewustzijn kunnen binnendringen en communiceren met het lichaam, zijn verschillende niveaus.

Julia zag het virus in de vorm van een grote witte mistige mannenfiguur langs de contouren van haar lichaam. En een week later was het al als een 14-jarige tiener, hij kromp ineen en werd dus kleiner. En hij bedankte haar hartelijk voor het feit dat ze zich niet verzette en alles wat er gebeurde met liefde en dankbaarheid accepteerde zonder paniek en negativiteit.

Er kwam een ​​inzicht dat er een opschoning was van reeds onnodige oude destructieve programma’s en processen, opschonen. De hoge temperatuur kan de meeste transformatieprocessen versnellen. Het is erg belangrijk om dergelijke processen in een staat van volledige rust te beleven. En hiervoor werden alle voorwaarden gecreëerd, namelijk een slechte gezondheid.

Lees ook:   Als de tijd wegglijdt

Als ze ook zelfs maar een beetje beter was, zou Julia, zoals de meeste vrouwen, huishoudelijke klusjes gaan doen of iets anders. Nu draaide iedereen zich om en zorgde voor haar dit keer: de echtgenoot, dochter, en de schoonmoeder. Er was ook geen toegang tot artsen nml.

En pas op de achtste dag, nadat zij zich had aangemeld bij de polikliniek in de nieuwe woonplaats, kreeg de patiënt een afspraak en onderging ze een onderzoek, kreeg ze een diagnose. Het bleek geen coronavirus, maar de gewone griep en bronchitis op het fysieke vlak te zijn.

Maar op de subtiele niveaus is er intussen een krachtig transformatiewerk verricht. Dankzij Yulia’s ervaring en het feit dat ze het deelde, wil ik een aantal belangrijke punten benadrukken. Ten eerste, ja, wanneer je begint met spirituele en persoonlijke oefeningen, kunnen er actief en enthousiast, bewust, behoorlijk intense processen plaatsvinden die het niveau van het fysieke lichaam beïnvloeden.

En dit kan zich manifesteren, ook in de vorm van een virale infectie. Het is hier erg belangrijk om niet te worden geïntimideerd, niet in paniek te raken, niet te haasten om jezelf vol te proppen met koortswerende en andere chemicaliën, maar om het lichaam in staat te stellen het hoofd te bieden, zorgvuldig en gevoelig het proces te observeren om te begrijpen of je plotseling verbinding moet maken hulp van buitenaf.

Het is precies deze gevoeligheid en zorgzaamheid die we in de klas leren, zowel in relatie tot cliënten als in relatie tot onszelf.

Het tweede punt is dat wij, mensen, vaak bang zijn voor het onbekende. Reïncarnatietechnieken helpen gewoon om in de ogen van dit onbekende te kijken, te zien en te voelen wat er precies met je gebeurt op verschillende niveaus (met het lichaam, met emoties, energetisch en mentaal, op het niveau van de ziel). Dit geeft inzicht in wat er gebeurt, neemt angst en spanning weg, wat goed is voor het besparen van energie.

Lees ook:   Narcisten Tarot reading

En dit is vooral belangrijk tijdens de periode van ziekte! En het derde belangrijke punt is de aanvankelijke houding ten opzichte van wat er in het leven gebeurt, niet alleen ten opzichte van de ziekte. Het is één ding als je in angst, claims, paniek en negatieve gedachten bent die probeert om te gaan met een ziekte, ertegen vecht als een vijand, door weerstand gaat en een enorme hoeveelheid energie aan dit alles besteedt.

En een andere benadering, waarbij je elke ervaring met acceptatie, liefde en dankbaarheid doormaakt. Deze toestanden zelf vullen met energie, hulp en ondersteuning, versnellen in plaats van remmen het proces. Dit betekent een lager risico op complicaties. En elke persoon heeft altijd de keuze hoe hij elk moment van zijn leven wil leven.

Het is alsof je een nieuwe goede gewoonte ontwikkelt of je losmaakt van een oude en onconstructieve gewoonte.Ik hoop dat het voorbeeld van Yulin u zal helpen om gezond te blijven of gemakkelijk om te gaan met ziekten en kwalen.

bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button