web analytics

Hoeveel kinderen zal ik krijgen? (Reïncarnatie)

4c53eae566a6c85bcbb0e0d238e9e0d1 via Angel-WingsEen groot aantal  vrouwen stelt deze vraag. En dat is een vaak ook een zeer prangende  vraag, waarmee mensen vaak op consult komen. Voor mij is dit een bijzonder eerbiedig en interessant onderwerp – de communicatie met de ziel van een kind , het onderzoeken van plannen en overeenkomsten voor het aanstaande leven van moeders en kinderen. En ik zal een verhaal over dit onderwerp delen.

Oksana vroeg dat nadat ze werd achtervolgd door een sterk verlangen om een ​​tweede kind te krijgen. Intellectueel begrijpt ze hoezeer dit haar nu zal beperken en haar leven enorm zal compliceren.

Ze begon tenslotte net uit luiers, potten, voedingen en slapeloze nachten te komen. Hoor je, je natuurlijke roep of de stem van de rede? We gingen naar de wereld van haar ziel om daar antwoorden te vinden. Oksana heeft altijd geweten dat ze twee kinderen zou krijgen. Maar nadat de langverwachte dochter was geboren, begon ze sterk te twijfelen of ze klaar was om dit alles een tweede keer te doorstaan. Het feit is dat de pasgeboren baby, haar ouders bezorgd maakte zodat ze extreme maatregelen nam na haar geboorte.

Zwangerschap was al jaren niet meer voorgekomen. De ouders namen hun toevlucht tot de IVF-procedure, wat een lange en uitputtende hormonale therapie betekende, met constante injecties. Voor het lichaam en de psyche van een vrouw is dit in alle opzichten een enorme stress. Het embryo schoot meerdere keren geen wortel en alle procedures moesten steeds opnieuw worden herhaald. En nu was het dan eindelijk het laatste bevruchte eitje. Als dit niet zou lukken dacht Oksana dan : Laat maar zo. Oksana besloot dat dit de laatste kans is, waarna ze klaar is om het op te geven en mogelijk de baby van iemand anders te adopteren.

Er gebeurde een wonder – de langverwachte zwangerschap kwam eindelijk en een prachtige dochter werd geboren. Maar hoe zit het met haar broer of zus? Onderwerpen aan het lot? Oksana en ik gingen op een onderdompeling zodat ze zich kon herinneren hoeveel kinderen ze voor dit leven had gepland, welke afspraken er zijn met andere zielen en welke beslissing ze het beste kan nemen om te stoppen met piekeren en haasten tussen haar verlangens en ambities.

Lees ook:   Reincarnations Truths

Het bleek dat ze echt van plan was om een ​​​​paar kinderen te baren. En ze had onderhandeld met hun ziel. Ze hebben geen speciale taken. Het belangrijkste is om ze op deze wereld te brengen. Dit verklaart Oksana’s sterke onderbewuste verlangen om een ​​tweede kind te krijgen. Ze volgt immers een vooraf geschreven programma, een levensscenario dat haar drijft. En dit zou een punt kunnen zijn. Het lot, plannen, afspraken en zo. Ga en doe het!

Maar het leven is niet zo vlak en rechtlijnig als we ons soms (makkelijker) willen voorstellen. Immers, als er maar één optie was – het script volgen, dan zou de vrouw geen twijfels, angst en interne conflicten hebben – of ze moet bevallen of niet. Ze zou gewoon de roep van de natuur volgen, net als vele anderen.

We hebben besloten om te kijken welke oplossingen er vandaag de dag beschikbaar zijn, is er überhaupt een keuze? Het bleek dat Oksana inderdaad het recht heeft op vrije keuze, en we hebben tot in detail onderzocht hoe haar lot zou verlopen als ze zou bevallen van haar tweede kind en wat er zou gebeuren als ze dit idee zou laten varen.

Als het kind wordt geboren, zal ze zich heel gelukkig en tevreden voelen. Moe, natuurlijk, veel beperkter in  uitvoering, maar de financiën zijn voldoende voor de gebruikelijke manier van leven. Als ze niet bevalt, dan gaat ook alles heel goed. Er komt meer vrijheid maar ook voor bv reizen, meer mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en realisatie op andere vlakken, niet alleen in het moederschap. En hoe zit het met de ziel van het tweede kind? Zal het beledigd zijn, ontevreden? Nee. Het geeft een dergelijke keuze van de moeder volledig toe en accepteerd haar beslissing. In dit geval wordt het gewoon in een ander gezin geboren.

Lees ook:   SCHOKKENDE Verhalen uit het verleden van kinderen die verband houden met de geschiedenis

En dit gevoel van kalme acceptatie was erg belangrijk en waardevol voor Oksana. Het is een gesprek met de ziel, het vermogen om hun afspraken te wijzigen zonder een ander te schaden, dat je in staat stelt verder te gaan in het leven, beslissingen te nemen zonder de ziel te belasten met schuldgevoelens, spijt, toespelingen en onbegrip, een gevoel van onvolledigheid. Deze techniek helpt te begrijpen dat al uw keuzes, elke beslissing het volste recht hebben om uitgevoerd te worden. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, andere situaties met strengere voorwaarden zijn mogelijk. Maar in ons verhaal bleek alles precies zo te zijn. Elke oplossing is correct Dergelijke onderdompelingen resulteren naar mijn mening niet alleen in een opgelost specifiek verzoek waarmee de klant kwam.

Oksana zag haar leven vanuit een heel ander perspectief, haar kansen en toekomstige paden. Dit betekent niet dat ze meteen wist wat ze moest doen. Ze zal kunnen blijven bij wat haar is geopenbaard, met haar man communiceren, accepteren dat ze alles kan en, als ze er echt klaar voor is, een beslissing nemen. Bovendien meldde de ziel van het tweede kind dat het voor zijn geboorte niet nodig was om ingewikkelde en pijnlijke procedures te ondergaan. Als ze klaar is om het te accepteren, zal alles vanzelf gaan. Maar deze sessie heeft naar mijn mening een veel belangrijker resultaat – het besef van het feit dat we zelf ons lot kunnen bepalen, een keuze kunnen maken, iets kunnen veranderen in het leven wereldwijd en in kleine dingen. En je moet zeker nergens spijt van hebben. Het is belangrijk om te kunnen accepteren wat er is gebeurd en je te verheugen over elke uitkomst.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button