web analytics

“Er werd mij getoond hoe absoluut cruciaal het doel van mijn leven is voor de schepping” – Raymond Kinman’s BDE

Omdat ik zelf een BDE heb gehad, begrijp ik wat hij zegt. Hij zei dat hij zich één voelde met alles en iedereen. Het laatste wat ik ervoer voordat ik terugkeerde naar mijn lichaam was wat ik de Eenheid noem. Een beetje zoals de eenheid van het universum of de eenheid van alles. Ik begreep de mechanica destijds niet, maar op de een of andere manier wist ik dat alles één is. Hij zei ook dat de lichten die hij zag de geesten waren van elk mens, elk insect, elke boom, elke rots, enz. Ik vermoedde al geruime tijd dat dit waar is. Toen ik voor het eerst uit mijn lichaam kwam, merkte ik meteen dat alles heel kalm en vredig was. Ik was volkomen in vrede. Toen werd alles extreem zintuiglijk. Mijn zintuigen waren veel verder dan de menselijke zintuigen. Ik voelde alles in plaats van te zien en te horen. Dit spul leek met de snelheid van het licht aan me voorbij te gaan. Toen had ik een ontmoeting met de Bron, het Goddelijke, God, het Universele Bewustzijn, de Ik Ben, of hoe iemand dit ook noemt. Ik wist dat ik werd geaccepteerd zoals ik ben en voelde onvoorwaardelijke liefde die zo intens en zo perfect was dat het niet in woorden te beschrijven is. Het is letterlijk van de schaal. Ik begrijp nu de betekenis en de boodschap van mijn BDE. De boodschap is: maak je geen zorgen. Alles komt goed. Het komt goed met je. s letterlijk van de schaal. Ik begrijp nu de betekenis en de boodschap van mijn BDE.
Ik heb in de loop der jaren zoveel BDE-video’s gezien en ik heb een grote bibliotheek met BDE-boeken… maar deze is om de een of andere reden ECHT met mij verbonden. Ik “leef” al meer dan 12 jaar met chronische pijn (gebroken wervelkolom – 8 operaties). VEEL keren heb ik “naar huis” willen gaan. ik nog steeds! Ik ben tot nu toe in de buurt gebleven vanwege gezinsverplichtingen/verplichtingen. Maar de laatste tijd (vanwege BDE-verhalen) begin ik het gevoel te krijgen dat ik hier een doel moet hebben. En deze video hamert op dat huis. Heel erg bedankt voor het delen van deze ervaring.
Lees ook:   Er is geen dood

 

Susan B
5 dagen geleden
Dit is voor mij de duidelijkste verklaring van wat de Bron van al het zijn is. De gedachte om bij al mijn overleden huisdieren te zijn, maakt me ongelooflijk gelukkig. En ik kan niet wachten om mijn vader te vragen waarom hij zelfmoord heeft gepleegd.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button