web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vreemd nieuws: Mystery Company in Californië

Een mysterieuze groep genaamd Flannery Associates besteedt miljoenen aan het opkopen van al het land rond een luchtmachtbasis in Californië — en niemand, blijkbaar zelfs het Congres niet — weet wie de eigenaar is van dit bedrijf. Een man in Japan gaat (opnieuw) viraal voor zijn dure collie-pak. Wetenschappers zijn van plan menselijke kennis op de maan op te slaan in geval van sociale ineenstorting. Dit en meer in Strange News van deze week.

Lees ook:   Vliegtuig German Wings
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien